poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Msza za Łomżę

goryl.goryl rzeczywiscie pomylilam zezwolenie na połów z kartą wędkarska... przepraszam za wprowadzenie w błąd...

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Msza za Łomżę

wtrące swoje3 grosze
-->miłość przejawia się tym, że chce jak najlepiej dla 2 osoby , a co dobrego wynikło dla Legii z owych zamieszek?
-->po kiego wała kibice sorry kibole się jednali po śmierci Ojca Świętego, skoro teraz nic z tego niewynika?

jestem za... fajna opcja... cholernie polubiłem Linucha...

Poszlo ... banalny login i banalne haslo :D .... I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY :D ...

Czekam na I spotkanie z niecierpliwoscia.

Pozdro.

Nie, nie istnieje. Ogólnie z tego co wiem, to w bardziej zaawansowanych telefonach nie stosuje się już tych metod

keep popieram swiete slowa

wazne, ze cos sie dzieje :) podobno nic nie ma, a jak przychodzi co do czego to smiechy i durne zachowania... zrobcie sami cos lepszego, a my sie posmiejemy :)

Ptysiu80, bo to było wieśniactwo, zawsze to będzie mniej ich w Łomży. Po co o nich pisać. Mniej będzie takich co psują wizerunek w Łomży.

Ja tez nie lubie kolniaków i zambrowiaków

Witam.
Ktoś już napisał, że nie ważne na jakich blachach jeżdżą i ma rację. Jak ktoś ma kulturę jazdy to obojętnie co ma przyczepione z przodu będzie się zachowywał na drodze jak należy.

Wczoraj przy wjeżdzie na Statoil (skręcałam w prawo, od strony "Gośki") jakiś gnojek o mało nie skasował mi wozu wjeżdżając z Legionów w lewo. W ostatniej chwili przyhamowałam. Myślałam, że mu z d...py nogi powyrywam, a on się tylko głupio uśmiechał.

Tu nic nie poradzi. Wystarczyłoby, aby Policja tak kilka tygodni na cywilnych numerach postała, wlepiła jednemu i drugiemu mandat kilka setek, to by się oduczyli.

Pozdrawiam
BUŁKA

potrzebuję namiar na sklep w łomży gdzie można kupić w dobrej cenie aparat więc jeśli ktoś wie to niech zareklamuje jakiś sklepik!

Marcin napisał(a):

policja powinna trzepać te wszystkie BKL,BLM,BZA i te inne spoza miasta, a zwłaszcza tych co staja na "kukawach" na Legionów. Wielcy sioferzy za dyche, tatus dał samochód i teraz co to nie ja

Jestem z Łomży i jeżdżę na BL... ale to co piszesz to jakaś paranoja!
Niby dlaczego maja ich wszystkich trzepać? Co to da?

Po drugie: widzisz coś złego w spotkaniach towarzyskich ludzi, których fascynacją jest motoryzacja?
Tacy ludzie też istnieją... nie wszyscy ale ja bym nie uogólniał, że wszyscy to dresy albo wszyscy to jeździć nie umieją... zapraszam na LEGALNE zawody, które się odbywają co jakiś czas w Łomży i okolicy - wtedy zobaczymy kto dobrze jeździ

Łomżan - komendant jest w Łomży, a Piatnicy, któa podlega Łomży, jest jedynie posterunek i pierwszy raz slyszę by na posterunku urząd sprawował komendant. Najwyżej kierownik jakiś czy coś. No chyba że jestem aż w takim wielkim błędzie.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Rozbierz kompa tzn zdejmij obudowe i odpal. Jak będzie brzęczało to zatrzymaj palcem na sekundę wiatrak na procku (dotknij środek i sie zatrzyma) jak przestanie brzęczeć to będzie wiadomo, ze to wina wiatraczka na procesorze.
Jeśli dalej będzie brzęczało to sprawdź tak samo wiatrak na karcie graficznej ( oczywiscie jesli posiadasz na niej wentylator). Jeśli i to nie pomorze to zostaje zasilacz albo dysk twardy. Ja bym stawiał na zasilacz jak nie był wymieniany od nowości.

Przy okazji jak już rozbierzesz kompa to wyczyść wentylatory i radiatory w kompie. Oczywiście kompa najpierw wyłącz z sieci. Przed włożeniem rąk do środka, dotknij czegoś metalowego (grzejnik, czy coś w tym stylu) żebyś czegoś nie zepsuł. Wiadomo, ze jak rekami potrzesz o jakiś materiał czy coś to mogą sie naelektryzować, a takie małe napięcie może dużo nabroić : PP

Najlepiej do tego nadaje się powietrze w sprey'u. W sklepach komputerowych można takowe chyba dostać.

To chyba na tyle :))

Naprawdę ? Hehe...

no przecież w małym mają chyba 3 szkoły wyższe i całą masę średnich. Giertych nawet chce zrobić z niego miasteczkiem studenckim z parwdziwego zdarzenia. Cały kompleks ma tam się znaleźć. Najlepiej wyposażone laboratoria.... ;)

misio fazi: osobiście nie znam nikogo kto by się tam uczył

No comments :/

Ja widziałem

.... rowerzystki??? po lomzy ostatnio troszke sie kreci... tez widzialam, ale raczej nie znam powodzenia pewnie je jeszcze spotkasz ....
sama tez czasem jezdze :)

Super, że będą Wilki !!!

a Skad ty masz takie informacje?? czy jestes pracownikiem tego zakladu pracy ??

Prawda leży po środku.

Mieć zdjęcia na fotce.pl to nic złego, ale żeby obsesyjnie dawać głosy innym i podwyższać sobie średnią i prosić o głosy... to jest załosne.

Zbych

Brzeziński zarządził , że wszystkie bary lub puby moga być yylko czynne do 22.00 . I dobrze tym pijanym koleszkom . W tamte wakacje pamietam większą aferę przed barem . Kolesie chcieli sie lać ( pijani ) , barman wyszedł z pałą , słabszego wprowadził do lokalu . Podczas czekania na policje została wyłamana furtka . Gdy zjawiła się policja , zaczęli uciekać przez boisko w strone ogródków ( osiedlowych ), Wtedy policja wjeżdżając samochodem na boisko wyskakuje z samochodu i ich goni - efektowna akcja .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org