Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PSL- czyli wojewódzkie święto ludowe(seniora) i dzień dziecka w Łomży |
1.Udajesz sie na ul. Senatorską dokładnie niepamietam ile ale chyba 8 2.Do lat 18 zdajesz darmowy egzamin z wymiarów i okresó chronionych ryb. Po 18 placisz okolo 10 zł za egzamin. 3.Jesli zdasz dostaniesz kawalek papierka potwierdzajacego zdanie egzaminu. 4.Z tym papierkiem udajesz sie do starostwa (wydziagl gospodarki wodnej czy jakos tak) 5.Jeden pan bedzie kazal ci kupic za 20 zl znaczki skarbowe 6.I to wszystko cieszysz sie Karta wedkarska. Do Virgini... W wedkarzach mozna wykupic zezwolenia no polow ryb, a przy tym trzeba okazac karte wedkarska...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PSL- czyli wojewódzkie święto ludowe(seniora) i dzień dziecka w Łomży |
Hmmmm... to dziwne bo ja byłem w wędkarskim na przeciwko statoil i żadnych szkoleń nie miałem.... Powiedziałem, że raz w życiu kilka lat temu trzymałem wędkę w ręku. Poprosiłem, żeby mi dali wszystko co trzeba, żebym mógł tutaj łowić. Kupiłem też kartę wędkarską(czy jak to się nazywa) na tydzień....żadnych szkoleń nie miałem. Jedyne co musiałem mieć podczas łowienia to karta wędkarska, która w tym sklepie kupiłem i dowód tożsamości potwierdzający, że to moja karta.... tyle.. nigdy wcześniej żadnych kart, czy szkoleń nie miałem...
|
|
Jak zapewne spora część osób już wie przed niepełną godziną miał miejsce wypadek w Łomży. Nie będę wdawał się w to kto zawinił, gdyż mnie to nie interesuje. Chciałbym poruszyć problem innego typu - dlaczego nie ma jeszcze o tym wypadku jakiejkolwiek wzmianki na łomżyńskich stronach internetowych ? Z reguły to te portale są pierwsze, prześcigają się w podawania informacju z wypadków lokalnych, a tu mamy wypadek na Aleji Legionów, w SAMYM CENTRUM MIASTA !!! Gdzie są te wszystkie hieny, które żerują na ludzkiej krzywdzie i bezsilności ??? Kto będzie pierwszy ? I kolejne pytanie: czy tak na prawdę warto o tym pisać ???
|
|
tommeknet: widać że pisałeś z IE
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |