Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wstyd wy bezbozne urzedasy ! |
Ptysiu czy Ty zawsze musisz się wpieprzać w nieswoje sprawy i komplikować każdy temat?? Napisałem wyraźnie,że krzykaczom i prowokatorom dziekuje...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wstyd wy bezbozne urzedasy ! |
Po to jest to forum zeby pisac na temat a nie napisac zagadaj na prv to ci powiem czy cos takiego.moze akurat kogos to jeszcze interesuje i chcialby sie dowiedziec co i jak a temat konczy sie na takims czyms.bez sensu wogole.
|
|
na lomze narzekaja rzeszowiaki
|
|
na Łomże narzeka wielu, a przede wszystkim Ci ktorzy nic nie robia. Ja kocham Łomże jestem dumna ze tu sie urodzilam, bo np. porownajmy nasze miasto ze sledziowem tam dopiero jest brud i syf. obiektywnie oceniajac Łomże mozna powiedziec ze jest czystym miastem i zadbanym i nieprawda jest ze sie nie rowija bo odziwo blokow i domow przybywa..... tylko nasze wladze robia problemy i nie pozwalaja na inwestycje. duzy i chyba najwiekszy wplyw na nas maja sledzi, no niestety cala kase ciagna do siebie a nam zero....
|
|
CZUBEK podsumował wszystko pięknie.
|
|
jasne, ale ja przecież nikogo tu o to nie oskarżam, wypowiadam swoje zdanie jedynie :)
|
|
Poziom i treść mojego posta - tutaj też nas wkręcasz? Powinieneś napisać postu, hahaha nie zczaiłem Twój żarcik :D Dowcipniś :D:D ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
1-1 , mecz mial dwa oblicza - ciekawe zestawienia ! niech zaluje ten kto nie byl ,,,,,
|
|
najnowszy Firefox sprawdza poprawności pisowni
|
|
opisz. nie kazdy moze byc na meczu bo ma prace/rodzine.
|
|
jak wyzej :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |