Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przykład polityki PiSu |
Poziom i treść mojego posta były dostosowanedo poziomu ogólnego forum, który do zbyt wysokich nie należy. :) A mówiąc poważnie, utwierdziły mnie tylko w tym, że dzisiaj można niemalże każdego "wkręcić" we wszystko. Pozdrawiam tych, którzy się nie nabrali.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przykład polityki PiSu |
witam Wszystkich Forumowiczom Zwracam się z prośbą do informatyków pradziwych speców aby mi udzielili pomocy ) co należy zrobić aby komputer po uruchomieniu nie brzeczał jak wiertarka .Raz cich chodzi jak myszka że wągle nie wiadomo czy chodzi z góry dziekuje
|
|
|
|
historia i przeszłość to i owszem... ale co się dzieje TERAZ ?? a mianowicie nic sie nie dzieje... no przepraszam Yam Cafe tętni młodzieńczym życiem... aha i jedyna w zasadzie impreza rozrywkowa z naszym mieście odbędzie się za tydzień, dobrze, żę choć jedyna....nudą wieje z każdego kąta
|
|
Mi coś się kojarzy że to wiatraki albo zasilacz. No ale ja też tak miałem... Brzęczało...a w pewnym momencie któtkie"PIK" i zasilacz poszedł...
|
|
dokrec wiatraczki, sprawdz czy komputer stoi na wszystkich podstawkach i czy stoi rowno, sprawdz czy zaden kabelek nie obija sie o wiatraczek ;)
|
|
Po pierwsze są pasy przejścia jak o tym byś nie wiedziała. Po drugie czemu sugerujesz ze to z piatnicy motocyklista ?? Po trzecie nie zakladaj takich glupich tematow bo smiecisz forum. ___________________________ ahhh te trole forumowe :P
|
|
jak jeździ na jednym kole, to musi oszczędza na oponach. Chyba, że się mylę. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
czasem pomaga kopniak z buta. ale nie radzę zbyt mocno. Najlepszym sposobem jest wymiana wszystkich wiatraczków z fabrycznych na inne cichsze. A jeszcze lepiej wogóle je wyeliminować.
|
|
Przede wszystkim zrób to co mówi duży. Jeżeli to nic nie da to może być to po prostu spowodowane usuwaniem zbędności / bardzo starych plików systemowych lecz nie tylko, których użytkownik komputera nie może zobaczyć przez procesor. Jest tak w niektórych przypadkach jeżeli komputer jest mocno "zagracony" a użytkownik nie zrobi doszczętnego formatu dysku.
|
|
Wejdz do muszli klozetowej jak tata bedzie robil kupe;p i smacznego
|
|
Nikt nie zgadł/ nie odpowiedział. Był to oczywiście Szczecin. Poniższe zdjęcia przedstawiają bardzo dobrze znaną dzielnicę pewnego miasta na południu Polski. Jaka to dzielnica i jakie to miasto ? Dla ułatwienia dodam, że owe miasto nie leży na Górnym Śląsku. rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |