Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
no to szykuje się ciekawa kwestia. |
JA moge coś zaśpiewać, chcesz posłuchć?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: no to szykuje się ciekawa kwestia. |
jest tam jeszcze jedna firma. ale nazwy zapomniałem niestety :/
|
|
a tak wogole to... www.skapiec.pl tu wpisujesz model aparatu i ci wyskakuje gdzie najtaniej :]
|
|
kiernek napisał(a): > czesto mozeszsie spotkać z kurierem 24h. niewiem jak tam w > soboty To by było ciekawe, poszukam czegoś w tej opcji, dzięki za podpowiedź.
|
|
zadzwnoń do faceta 508295688 ja tutaj mieszkam od paru lat i od początku korzystam z ich usług:) powinniście się dogadać
|
|
Ptysiu, gdzie sie podziala sygnaturka z Youtube?
|
|
fLoorek napisał: > Ptysiu, gdzie sie podziala sygnaturka z Youtube? Przepadła w mrokach 4lomza.pl Zbych
|
|
Matko Święta, nie ma w Łomży czegoś takiego jak "Urzont"....co to w ogóle jest? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
TO BYŁ ŻART NA JEGO POZIOMIE
|
|
Wiecie już o której bedzie ten mecz bo chetnie bym się przejechał :) Jarek
|
|
ja tez sie zastanawiam o coz moze chodzic w tym temacie.... ? zwracasz sie do idiotow mieszkajacych w piatnicy, ze motocyklista cos tam...? czy masz na mysli, ze wszyscy motocyklisci mieszkajacy w piatnicyc to idioci? bo juz sama nie wiem ;) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
canon s3.w łomży chcieli prawie 1900 za goly zestaw, a ja dalam 1420 z karta 1gb i futeralem. a na sprzet czekalam 1,5 dnia.w forojoker ten aparat jest o 200zl drozszy niz www.umnietaniej.com wlasnie sprawdzilam roznice ceny i fotojoker kiepsko wypada. a ten sklep ktory polecam jest w stolicy wiec blisko.
|
|
buhahahahahahaahaha dobre Urzont hahaahaa
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |