czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przemiany w PiS

W najbliższym czasie wybieram się do kliniki na badanie usg 4D.Po wizycie opiszę swoje wrażenia.Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przemiany w PiS

Ja mialem Lee :)

zależy jaki samochód.

Jakoś nie mogę sobie przypomnieć tej wąskotorówki. Sikorskiego przy Nowogrodzkiej przechodziłem wiele razy przynajmniej od 1986roku. Trasą na Nowogród jako dziecko jeździłem w każde wakacje przynajmniej od 83, ale to bardzo zamierzchłe dla mnie czasy. Pamiętam jeszcze jak na trasie do Olsztyna trzeba było przejeżdżać przez sam Nowogród, bo nie było obwodnicy i czasy, kiedy obwodnica przypominała wał przy Lesie Jednaczewskim. Ale jakoś torów nie mogę sobie przypomnieć. Po której stronie drogi one biegły - obu? W którym miejscu przekraczały rzekę? Śladu po nich nie widzę.

a gdzie jeszcze w lomzy mozna wypozyczyc kajaki ?

do klubu MILANO w Jeziorku jeżdżą same buraki z wioch np. Śniadowo, Piątnica, i okolice tych wsi. Więc czego chcecie sie spodziewać od takiego buractwa ??

Witam
Czy w Łomży jest gabinet kosmetyczny, w którym zakładają klamerki na paznokcie? jeśli ktoś wie proszę o podpowiedź.
pzdrawiam.

WSOP, czy WOSP Wielka Orkiestra Swiatecznej POmocy - czyzby Owsiak zaczal organizaowac jakas lige pokerowa? ;O))

Master Lee, wierze ze zdabedziesz ta bransoletke - caly nasz klub rowerowy, w tej intencji organizuje rajd po lomzynskich mostach "Od bobo, do gorala-kazdy moze pedalowac"

mają informatycy czy też zarządzający tą witryną. Co miała znaczyć ta informacja zamieszczona o 22.20 ??:

Mistrzostwa Polski w piciu mleka na czas, konkursy i koncerty gwiazd przygotowała dziś wysokomazowiecka "Mlekovita" na Ogólnopolskiego Święta Mleka. Rozpoczyna się ono w samo południe na stadionie miejskim. Można się pobawic i jednoczesnie zadbać o zdrowie - tzn. skorzystać z bezpłatnych badań lekarskich. Na scenie pojawiać się będa same gwiazdy: Maryla Rodowicz, Cezary Pazura i Stachurski, natomiast imprezę poprowadzą Agnieszka Włodarczyk i Olaf Lubaszenko. Organizatorzy przewiduja, że zabawa w Wysokiem Mazowieckeim może potrwać nawet do 22.00.

Jeżeli miała być zachętą do spędzenia czasu na tym pikniku to trzeba było to zamieścić wczoraj. Jeżeli ma być komentarzem lub relacją to dajcie fakty z imprezy.
Ten portal to coraz większe dno. Spadamy stąd. Ostatni gasi światło !!

wow. A co sie stało, ze ptysiu80 zamieścił te nagłówki gazet? Do niedawna miał opinie i przekonania identyczne z k.kibicŁKS. Może ten świat normalnieje??

Wiem, że kartę wędkarską można wyrobić w "Wędkarzu" - taka budka na rogu naprzeciwko 4 pór roku, płaci się ileś tam za jakiś okres, ale szczegółów nie znam, najlapiej tam zapytaj co i jak :)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Wszystko fajnie.. na wszelki wypadek wpiszcie klauzule o Ochronie danych osobowych. No i pusccie to po https.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org