Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Apel przeciw homoseksualizmowi! |
prosto z programu który automatycznie generuje takie wyzwiska. Wstyd. Odrazu widać że dzieciuch...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Apel przeciw homoseksualizmowi! |
kochani wyjaśnię coś!!!!!!!!!! Pracujemy, mamy 30 lat, dorobiliśmy się już, nie mamy podstaw do leczenia bo badania są tez ok. Dlatego poruszyłam ten temat, bo wszyscy uważaja, że my po prostu nie chcemy. Wyjaśniam, że chcemy. Przedstawiam wam sytuację, która może dotknąć każdego z was. I uwierzcie nie jestem głupia czy bezpłodna tylko załamana mam kasę, ale to szczęścia nie daje. Pozdrawiam wyrozumiałych i mających dla kogo żyć
|
|
Najlepiej samemu się przejść i zapytać.
|
|
Dla mnie bomba... :) Ale niestety na spotkania piszę się tylko w wakacje.... Ale jak się będzie nudziło w domu to zawsze można coś na linuxie wykombinować ;-) Podzielić się wiadomościami itd.... Ogólnie pomysł dobry... _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
MiYu - zależy jak rozumiesz - dorobienie się. Ja się nie dorobiłam, tak uważam. Ale mam wspaniałego synka. I nie głodujemy, obydwoje z mężem pracujemy. Gdy się Mały urodził ,straciłam pracę. I mimo wszystko naprawdę nie bylo i nie jest nam źle. Więc chyba można to jakoś rozwiązać. I nie prawdą jest że gdy matka opiekuje się dzieckiem to zarabia tylko mąż. Przecież kobieta jest wtedy na macierzyńskim, czyli otrzymuje rownowartość pensji.
|
|
Zorganizować to i ja jestem w stanie :D Ja tam się piszę nawszelkie tego typu akcję. A co do wykładów jestem w stanie zaproponować kursik programowania za pomocą linuksowych bibliotek Qt4 oraz KDE4
|
|
Dzieki za wasze wypowiedzi ale czy prawdą jest, że jak w wakacje jest więcej pracy, to zatrudniają tam dodatkowych ludzi a przed grudniem ich zwalniają? Obecnie mam pracę ale szukam lepiej płatnej, a jeśli zatrudniliby mnie w domelu, to niechciałbym w grudniu szukac nowej pracy.
|
|
re: Bemol Chwila ja mam kredyt 120 tys ipłacę ratę 450-500 zł ta róznica waha się w kursie franka teraz kurs jest extra od roku więc na racie zarabiam, więc nie chrzań że nie ma takiego kredytu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
w WORD'zie moŻna.
|
|
max do 200 zł
|
|
Loveley jeżeli zostało tobie rok do skończenia studiów, a on dopiero zaczyna to ty stara **** jesteś:)
|
|
Popieram w całej rozciągłości .
|
|
Najbardziej nie mogę zrozumiec zamożnych ludzi, którzy są bezdzietni . A przeciez mogliby adoptowac. Jest tyle wspaniałych dzieci, które trafiły do Domów Dziecka przez swoich rodzonych rodziców. Te dzieci czekają poprostu na miłośc i ciepły, bezpieczny dom .
|
|
SaneOne:" -Delikatesy na Rondzie Kościuszki i kolejki do tych delikatesów... -Pewex, Baltonę... i sklep Bagoga :), gumy Turbo, Lazer i wafelki KukuRuku... -czasy, gdy u mnie na osiedlu prawie nigdzie nie było asfaltu, a dzieciaki taplały się w błocie w wielkiej kałuży na ówczesnej ulicy "Związku Walki Młodych"... -jak rosło kilka ogromnych drzew na Partyzantów, na które zawsze się czepialiśmy..." Hehehe, też to dobrze pamiętam. I jeszcze wicieczki do kiosku do WZKRów (czy jak to się zwało) po komiksy i balony do dmuchania. :) P.S. Mi się najbardziej podobała kałuża na skrzyżowaniu Partyzantów i Przytulnej, a najmilej wspominam studzienkę przy skrzyżowaniu Partyzantów z ZWM - fajnie się na niej skakało motorynką :)))
|
|
mikrofon: owszem były bany. jednak dzialo sie to ok 3 lata temu. teraz nie znam przypadku zbanowanej osoby kulig: owszem zgadzam sie z Toba ze jest to jak rynek ale z drugiej strony wstawic do kody PHP funkcje str_replace ("*****", "k***a", $tresc_postu) to chyba nie jest trudne. Kilka sekund. Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
heh. a jednak już jest. brawo:) Pifpaf
|
|
Kto pamiętam ten dom z sadem przy ambroziaku? jestem ciekawa kto tam kiedyś mieszkał? potem ktoś puścił plotkę że tam się zbierają staniści ;) (na zasadzie że najciemniej pod latarnią???). co odważniejsi koledzy z mojej klasy zajrzeli tam do piwnicy i oczywiście zobaczyli trumnę (ta, akurat ;) ). religia w barakach przy ambroziaku...tragedia. jak komuś wpadł długopis między te deski stracił go bezpowrotnie. Pamiętam tez jak je palili. a smak gumy donald ciągle za mną łazi. A pamiętacie lody które sprzedawali przy starym dworcu pks z takiej maciupciej budki? kolejki tam były nieziemskie,a tylko 3 smaki :)))
|
|
Witam, jakie sa srednie ceny dzialek budowlanych w Starej Lomzy p/sz? pozdrawiam P. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
dlugo tak bedziecie wklejac i komentowac filmiki z youtube ? zalozcie jakies specjalnie forum ;]
|
|
Tylko zauważyłem, że pod windowsem mi bez obrazów pokazuje i formatowanie "rozkopane", a pod linuxem oki..... ale dobre dobre :D fLoorek, a widziałeś onet.pl ;-) Ah te media...wszędzie tylko klną :D A powiem Ci, że na 4lomza można coś takiego zrobić(nie przez ten serwis co linka dałeś) tylko, że będzie normalny link do 4lomza... www.4lomza.pl itd.. tylko bedzie troche dluzszy :D z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
fLoorek :-) Występował... chyba już wiem czemu odpadł :-P BTW: Kolega mi mówi, że on się w katolickim uczył.... Pifpaf
|
|
To był jeden z pomysłów rzuconych na tym forum. Nie widziałem tego graficznie. Można pokusić się o propozycje graficzne tego pomysłu.
|
|
pamiętam ten temat;p Jeleń ze sledziem w pysku witający przyjezdnychod strony ulicy Zjazd. Hehe to byłaby jaaaaaaazda!
|
|
tam budują zbiornik przeciwpożarowy ;)
|
|
Chyba że to jest umowa deweloperska o wybudowanie mieszkania własnosciowego, a nie spółdzielczego. Pifpaf
|
|
No, nie wiem... Rodowiczka za koncert bierze naprawde porządne pieniądze. Jakieś pewnie teraz 40 tysięcy... A wilki sa tańsze, jak ktoś ich słyszał w Zambrowie to wie że to nie ta liga co Rodowicz pozdr
|
|
kutas psi **** fiut dupeczka cipeczka hehe
|
|
pseudoreklama?
|
|
www.agito.pl ja tu kupilem
|
|
oki sprawdzę przez skąpca może znajdę jakiś sklep z łomży, aparat potrzebny jest mojemu znajomemu na niedzielę więc zakup przez internet raczej odpada.
|
|
No nie ma to jak poprawna pisownia językiem (raczej nie) Polskim :) Zbych
|
|
Hmm ja tam nie narzekam. Lubię Łomżę.
|
|
no tak chcecie koncertow itp, byli toplesi co sie stalo ? prostactwo i chamstwo jajkami obrzucili. na muszli koncert ? ok ale koscioly protestuja bo za blisko ich klasztoru i im za glosno ojej beda plakac.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |