czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Debata prezydencka na Uniwerku Warszawskim

Gdyb ktoś coś zorganizował. Jakiś rodzaj pokazu - prezentacji to służę swoim kompem i systemem. Napewno niejednej osobie spodoba sie kolorowy i dopasiony Berylem system.

www.amadeus-restauracja.pl/zrzutekranu.png

róbmy swoje

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Debata prezydencka na Uniwerku Warszawskim

Teraz płacą już nowym pracownikom 1300-1400 na rękę na osiem godzin. Do tego dochodzą dodatki za nadgodziny i soboty plus premia akordowa - naprawdę nie jest źle.
Starsi stażem oczywiście mają więcej.
Kierownictwo i dyrekcja spoko. Traktują cię jak człowieka równego sobie, a nie jak robola. A wiem że są takie firmy w Łomży gdzie szef to świr, furiat i krętacz, a dzień wypłaty do dal niego dzień żałoby.
Pracuję w DOMELU już parę lat i nigdy nie słyszałem podniesionego tonu głosu u kierownika, dyrektora czy prezesa. Co do wypłaty to zawsze jest ostatniego dnia miesiąca, jak ostatni wypada w sobotę czy niedzielę - to jest w piątek - tak że jest OK.

No cóż...róbcie co chcecie...moja sunia właśnie po szczeniakach przestała wychowywać kapcie. I gdzie tu zabobony pogańsko - ludowe?
Każdy weterynarz Wam to powie więc odsyłam do znawców.

ja z moim chlopakiem widujemy sie raz na 2- 3 miesiace. ufam mu jak nikomu na swiecie jestesmy ze soba 2 lata i jeszcze troszke tak bedzie na odleglosc ale juz nie dlugo. loveley nie ma co histeryzowac jesli sie kochac to odleglosc nic tu nie znaczy. poza tym mamy XXI wiek. sa telefony komputery internet. kupcie sobie kamerki bedziesz mogla go miec na oku:)
a tak na powaznie to skoro zastanawiasz sie czy nie zerwac znajomosci bo bedziecie mieszkac w innych miastach na studiach (ale w Polsce!) to to chyba jednak nie jest milosc co? :) kurde to tylko 150 km... na piechote mozna isc... ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org