niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Policja złapała Kaczyńskiego

ale temat jest...ile dokladnie...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Policja złapała Kaczyńskiego

na starcie masz 1100 + akord pozniej coraz wiecej

o prosze jakie grypsy :)
prosto z dzienniczka ucznia :-)

W tej chwili na kategorię B zapisują już na koniec sierpnia początek września. Pozdrawiam.

Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika

przeciez to przy Zawadzkiej... masz dzieciaku problem... dopiero sie urodziles i rodzice nie chca Ci zdradzic gdzie mieszkasz? z nimi pogadaj ;p

Niemcewicza jest na Górce Zawadzkiej - Armia Krajowa to takie jak Por. Łagody, Kazańska ....

the thruth tracker

osobiście uważam że najlepszy jest 1 projekt tylko niech pani chanka będzie podobna do hanki bielickiej

Mam problem, bo nie mam rodziców i nie mieszkam tam tylko mój kolega. :(

Dokładnie tak jak Maciek napisał : ul. Niemcewicza leży na Osiedlu Konstytucji tak jak wszystkie inne ulice w kwadracie ulic: Al. Legionów, Piłsudskiego, Zawadzka, Przykoszarowa.

Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika

to jest ten budynek przy parku kolo tych domow co cyganie mieszkaja?

a kiedy ten koncert?

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Koncert jest 11 lipca (środa) w Warszawie.

a ja mieszkam na os. Książąt Mazowieckich :P:P:P

hahaha
Heniu ale Ty masz łęb ...
kto by powiedział - naprawdę za dużo masz czasu wieczorem

Faktycznie 'Łomżynianka ' ... ;)

raz na dwa tyg jest fajnie ale co zrobic gdy widujesz sie raz na miesiac lub 2??? i tu zaczyna sie problem

Jakiś czas temu w Krakowie były fajne pokazy Linuxa. Tzn dokładniej to uczyli jak "bezboleśnie" przesiąść się z windowsa na linuxa. Były omawiane wszystkie najpopularniejsze windowsowe programy i ich odpowiedniki w linuxie. Gdzie ich szukać i jak najłatwiej zainstalować. Najbardziej przydatny był wykład jak diagnozować linuxa - jak naprawiać system itp rzeczy.

Takie coś by się przydało zorganizować.. tylko kto by to wszystko pokazał, bo nie wystarczy sama wiedza na ten temat, ale ktoś to musi ładnie wyłożyć...ładnie przedstawić itd.

I czy by byli zainteresowani? Myślę, że przedsiębiorcy napewno, bo w ten sposób mogą zaoszczędzić troche grosza. Może sympatycy, których pewnie w Łomży na palcach jednej ręki można policzyć. Dzieciakom jak pokazać hakera co się włamuje do systemu to też może by przyszły....

Witam jestem ciekawy ile os. uzywa w Łomży Cb radio kto ma baze w domu a kto mobile Thx i jak cos jak wywolac go na 19

nie, no wiecej optymizmu,
na 10 lat juz ta ekipa bedzie na emeryturze, a za 20 to powymieraja,

moze nowi ludzi zaczna cos robic, bo jak do tej pory to w ratuszu ciagle w kolko te same osoby, zmieniaja partie, poglady aby dalej siedziec na buzdetowym stolku

ale kurde ktos ich wybiera nie??

mobil :D

Już sporo razy dawalem ogłoszenie na 4lomza i nikt się nie odzywał. Szukałem codziennie po kilka razy ofert pracy i albo nie było,a jak bylo to był podany zły nr lub nr pod którym nikt nie odbierał. Już nie wiem co mam zrobić

;)

szczeniaczki to kundelki. ładniutkie, moją 1-miesiąc; Jeden czarny, drugi brązowy.

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

Trafna uwaga iguana.
Bemol ta alternatywa oczywiście, że nie może dotyczyć wszystkich. Mówię tylko co jest w pewnej sytuacji rozsądniejsze.
Np. gdy masz już rodzinę.

ja mam cb w domu antena samoch. przykręcona do parapetu cb i działa :D

Wg mnie: widząc po ilości osób odwiedzających "na linuxie" to forum wydaje mi się, że trzeba znaleźć inny sposób szukania ludzi do klubu. Kiernek na Twoją stronę ile wchodzi osób z Łomży i okolic na linuxie ????

Druga sprawa: czy to ma założenie pokazać użytkownikom windowsa(taka rozmowa też była) zalety linuxa itp, czy poprostu sami użytkonicy linuxa rozwijają swoje pasje? Czy to i to ????

Ciekawe, kto z Łomży wydał pozwolenie na budowę?
Jeżeli Kaufland, nie zostanie otworzony to Łomża będzie musiała ponieść koszty inwestycji, bo ktoś z ratusza wydał zgodę na budowę w takim kształcie, jakim jest na dzień dzisiejszy!
Za to w Białymstoku do końca roku zostaną oddane dla klientów nowe trzy hipermarkety, na dzień dzisiejszy potrzebują 900 nowych pracowników:)
W naszej kochanej Łomży, oprócz kościołów, stacji paliw, kantorów wymiany walut, aptek i pubów nie będzie nic :(

Może lepiej się wstrzymać z wyrabianiem karty, albo sprawdzić czy to faktycznie będzie miało miejsce. Polecam przeczytać informacje pod tym linkiem:
http://www.tvn24.pl/0,1511701,wiadomosc.html

Nieee, no nie przyprowadzaj go, bo chyba byłby pijany, żeby twierdzić, że suczka musi raz w życiu mieć szczeniaki :) A po co mi pijany wet w domu?

Ale że jesteś młodziutka i umiesz się posługiwać wyszukiwarką, to wpisz "sterylizacja" i znajdź mi pogląd (tam jest cała masa wypowiedzi wetów) zbieżny z poglądem średniowiecznych stajennych ("suczka musi raz w życiu mieć szczeniaki")...

Pozdrawiam.

SaneOne ogladales testosteron? ;) Tam byl taki podroznik ;)

splyw planujemy wtedy kiedy bedzie ladna pogoda. dzieki za info. a moze wiecie dodak jest najlepiej plynac ?

"JAK ONI ŚPIEWAJĄ" To już było w TV. Nic nadzwyczajnego.

dziekuje :)

Dajcie spokój Panu Adminowi.

Chce powiedziec tylko jedno i to do tych od narzekania!!

DAJCIE K...WA SPOKUJ!! PORAZ PIERWSZY COS TAKIEGO POWSTAJE W LOMZY I MA SZANSE SIE UDAC!! A TU SAMA KRYTYKA... ZE IMIE..NAZWISKO...BRAK SSL-A...A KOGO TO!! WAZNE ZE KTOS POSWIECIL SWOJ CZAS( ZALOZE SIE ZE BARDZO CENNY!! ) I ZROBIL WOGOLE JAKAS STRONKE!! WIEC BEZ NARZEKAN!! ALBO ZROBCIE SWOJA!! ZE WSZYSTKIM O CZYM WAM SIE MARZY!!

Ja sie zarejestruje i podam imie i nazwisko ... i wymysle sobie jakies banalne haslo ...

Pozdro.

P.S.

Przeciez to nie bank!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org