Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Śledczy biorą się za kościelny majątek... |
i nie trzeba byłoby wydawać pieniędzy na renowację zabytków. :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Śledczy biorą się za kościelny majątek... |
halina, oczywiscie masz racje. Kilka razy w ciagu dnia przejezdzam przez skrzyzowanie na Woj. Polskiego. Malo lba nie urwie tak auto podskakuje, ale co tam, najwazniejsze aby czyjs ojciec, brat czy syn mial prace. Bo oczywiscie jesli zbuduja obwodnice i Tiry beda nia wlasnie sie poruszac- taki ojciec, syn czy brat- te prace z pewnoscia straci. Nie narzzekajmy wiec:)
|
|
a ja proponuje zburzyc cala lomze i zbudowac jeeeeeeden wielki kosciol po co nam szkoly domy drogi hipermarkety i jeszcze jedno po co obciazac kase miasta oddajmy wszystkie nasze pieniedze oszczednosci i takie tam bierzmy sie do roboty burzmy miasto niech kler rzadzi!!!!!!!
|
|
Witam czy ktoś z Was pracował, pracuje w Domelu na produkcji?Czy wiecie jak tam płacą na początek , no i ogólnie jak tam jest? Pozdrawiam
|
|
Widział ktoś z Was "łomżyńską" pięciozłotówkę, która rozsławiła nas na całą Polskę (co najmniej). No. To zamknąć buzie. Jak zaczną płacić i zobaczą że ich pieniądze na co insze, niż przeznaczyli, będą wysdawane, wtedy będą pyszczyć. A jak nie dają, albo dają bez konkretnego celu, to niech się cieszą, że cokolwiek jest robione :))).
|
|
Tak jestem zaintersowany treningiem :)
|
|
se musialem nowego nicka zalozyc bo sie ze 2 tyg. nie moglem zalogowac hehe, MMA nie ma, w planach tez nie :) jest wodka i piwo heh, idz kolego na BJJ bo to podstawa i dowiedz sie co z tym boksem czy nadal istnieje sekcja, techniki uderzane na bank ci sie przydadza a bez dobrego parteru do MMA nie podchodz :)
|
|
1. Miasto Łomża - zaznacz maksymalnie 3 najważniejsze obszary problemów 1) Ochrona środowiska 2) Komunikacja Miejska 3) Drogi i chodniki 4) Infrastruktura kanalizacyjna 5) Infrastruktura wodociągowa 6) Turystyka i rekreacja 7) Bezpieczeństwo publiczne 8) Ochrona zdrowia 9) Edukacja i szkolnictwo 10) Bezrobocie 2. Twoja Dzielnica - zaznacz maksymalnie 3 najważniejsze obszary problemów 1) Ochrona środowiska 2) Komunikacja Miejska 3) Drogi i chodniki 4) Infrastruktura kanalizacyjna 5) Infrastruktura wodociągowa 6) Turystyka i rekreacja 7) Bezpieczeństwo publiczne 8) Ochrona zdrowia 9) Edukacja i szkolnictwo 10) Bezrobocie 4. Wskaż najważniejsze trzy obszary inwestycji w Mieście 1) Drogi 2) Ciągi piesze i pasaże handlowe 3) Ścieżki rowerowe i scieżki zdrowia, place zabaw, parki 4) Estetyka elewacji budynków 5) Mała architektura (ławki, fontanny, rzeźby, pomniki, itp.) 6) Baseny, hale sportowe, hale widowiskowe, kina, boiska, korty, itp.) 7) Przychodnie zdrowia, szpitale 8) Biblioteki, świetlice 9) Służby bezpieczeństwa i porządku publicznego (straż miejska, policja, straż pożarna) 5. Wskaż najważniejsze trzy obszary inwestycji w Twojej Dzielnicy 1) Drogi 2) Ciągi piesze i pasaże handlowe 3) Ścieżki rowerowe i scieżki zdrowia, place zabaw, parki 4) Estetyka elewacji budynków 5) Mała architektura (ławki, fontanny, rzeźby, pomniki, itp.) 6) Baseny, hale sportowe, hale widowiskowe, kina, boiska, korty, itp.) 7) Przychodnie zdrowia, szpitale 8) Biblioteki, świetlice 9) Służby bezpieczeństwa i porządku publicznego (straż miejska, policja, straż pożarna) 6. Wymień dwie najważniejsze dzielnice lub osiedla wymagające w pierwszej kolejności nakładów inwestycyjnych w obszarze ochrony środowiska (należy wypełnić wszystkie pola) 1) 2) 7. Wymień dwie najważniejsze dzielnice lub osiedla wymagające w pierwszej kolejności nakładów inwestycyjnych w obszarze komunikacji miejskiej (należy wypełnić wszystkie pola) 1) 2) 8. Wymień dwie najważniejsze dzielnice lub osiedla wymagające w pierwszej kolejności nakładów inwestycyjnych w obszarze dróg i chodników (należy wypełnić wszystkie pola) 1) 2) 9. Wymień dwie najważniejsze dzielnice lub osiedla wymagające w pierwszej kolejności nakładów inwestycyjnych w obszarze infrastruktury kanalizacyjnej (należy wypełnić wszystkie pola) 1) 2) 10. Wymień dwie najważniejsze dzielnice lub osiedla wymagające w pierwszej kolejności nakładów inwestycyjnych w obszarze infrastruktury wodociągowej (należy wypełnić wszystkie pola) 1) 2) 11. Wymień dwie najważniejsze dzielnice lub osiedla wymagające w pierwszej kolejności nakładów inwestycyjnych w obszarze turystyki i rekreacji (należy wypełnić wszystkie pola) 1) 2) 12. Wymień dwie najważniejsze dzielnice lub osiedla wymagające w pierwszej kolejności nakładów inwestycyjnych w obszarze bezpieczeństwa publicznego (należy wypełnić wszystkie pola) 1) 2) 13. Wymień dwie najważniejsze dzielnice lub osiedla wymagające w pierwszej kolejności nakładów inwestycyjnych w obszarze ochrony zdrowia (należy wypełnić wszystkie pola) 1) 2) 14. Wymień dwie najważniejsze dzielnice lub osiedla wymagające w pierwszej kolejności nakładów inwestycyjnych w obszarze edukacji i szkolnictwa (należy wypełnić wszystkie pola) 1) 2) 15. Wymień dwie najważniejsze dzielnice lub osiedla wymagające w pierwszej kolejności nakładów inwestycyjnych w obszarze bezrobocia (należy wypełnić wszystkie pola) 1) 2) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
polecam Żywiołek na bawełnie a prywatnie Piwna 6 zawsze do niej chodze od małego
|
|
No wiem że na Południu leży, ale przecież są osiedla takie jak Armii Krajowej czy Górka Zawadzka, ale nie wiem do jakiego dokładnie Niemcewicza należy.
|
|
|
Trzeba było pilnować suki jak miała cieczke ! Albo odrazu po urodzeniu oddać do uspania. Teraz to albo wychowywać, albo dać ogłoszenie że się odda.
|
|
Ja mam mobilka aczkolwiek na codzień nie wystawiam antenki bo już mi raz ją odcieli przy marc polu wrrr.... połakomili się na taką za 30 zł ;P teraz mam za 240 i chowam :) używam jak wyjezdzam w trasy
|
|
A kto ma baze w domu ? Kto ma do sprzedania antene mobilową niedrogo a dluga pisac jak cos
|
|
Napisz moze jak wyglądały,jak były ubrane:0którędy jechaly moze ktos coś wtedy skojarzy:)
|
|
KOLO JAKO KOLEGA z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
kup konto Steam i daj mu trochę czasu hehehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |