Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego Komorowski przegra wybory??? |
Nie wiem jak to sie stalo, ale moj post w jakis tam sposob( i to podwojnie) znalazl sie w tym temacie, zamiast w tym o pobycie LKSu w Stanach. Czyzby jakies czary-mary? Admin?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego Komorowski przegra wybory??? |
ale Pascal jest przecież na TVN? Makłowicz oblizuje palce przy robieniu posiłków tak jak 99% innych ludzi:)
|
|
Floorek... wiem, coś ostatnio ze mną jest nie tak... xD ehh;)
|
|
Twarzy jest nowych wiele, idź i sama zobacz
|
|
a co wiadomo sobocie?? kim jest trio lipscy??
|
|
a na you tuba się nie da wrzucić?
|
|
nei wiem o czym ty gadasz graja 4 lipca
|
|
Bywa. :)
|
|
Hi! Wyniki ostatniego XII turnieju: 1. Ke 18 2. Lee 14 3. Jacek 11 4. Grzesiek 9 5. Buła 7 6. Markiz 5 7. Qbas 4 8. Bomba 3 9. Lajkers 2 10.Peter 1 Końcowa klasyfikacja I sezonu Łomżynskiej Ligi Pokera: 1. Ke 118 2. Qbas 114 3. Lee 98 4. Artek 93 5. Markiz 89 6. Grzesiek 86 7. Buła 71 8. Marcin 65 ...................... 9. Fido 64 10. Ra 59 11. Jagiel 58 12. Peter 36 13. Sissko 33 14. Joshi 22 15. Spawn 22 16. Turok 22 17. Łupiniak 21 18. Lajkers 21 19. Jacek 17 20. Bomba 12 21. Długi 9 22. Bartoszek 9 23. Thomas 5 24. Mały 32 2 25. Armen 1 Zwyciesca Ligi został : Ke Do turnieju Masters dostali sie: Ke, Qbas , Lee, Artek, Markiz, Grzesiek, Buła, Marcin, gratulacje Pula Masters : 1948 + 500 od Celebpoker + 100$ od Celebpoker na konta gracza Zwyciesca Ligi Ke otrzymuje 300. Podział nagród w turnieju Masters: 1 miejsce - 1100 + 50$ od Celebpoker 2 miejsce - 650 + 20$ od Celebpoker 3 miejsce - 398 + 10$ od Celebpoker 4 miejsce - 10$ od Celebpoker 5 miejsce - 10$ od Celebpoker Turniej masters najprawdpodobniej odbedzie sie w najblizsza srode o godzienie 19. Dziekuje wszystkim graczom za udział i sponsorowi Celebpoker za współprace, mysłe ze liga była udała i do nastepnego sezonu..... Pzdr
|
|
Telefon nie jest do robienia zdjec i sluchania muzyki. Wedlug mnie nie ma sensu inwestowac tyle papy w telefon. Najlepsze sa oczywiscie stare NOKIE np: 6210 A tak to polecam motke v360 Telefon nie jest maly, ma w sumie slaby aparat 1.3 MP, ale w standardzie jest karta 128 MB i oczywiscie mozna dokupic wieksza.
|
|
Spytaj się tych co pracowali w WTC (World Trade Center) w Nowym Yorku to ci powiedzą co zrobili z zepsutymi monitorami.Bułłłłaaaaaaa,hehehehe...!!!
|
|
im większa odległość tym większe pokusy
|
|
Które sklepy/serwisy komputerowe w Łomży polecacie, chodzi o naprawę kompa?? Ja się na tym wcale nie znam a nie chciałbym trafić na jakiś "mistrzów" którzy będą miesiąc czasu się przy tym męczyć. pozdro
|
|
Urządzenia działają w nocy przy pomocy lampy błyskowej. Urządzenia można prznosić i stawiać na tzw. trójnogu, więc wszystko mozliwe:) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
heheheheh czy zadko??? wrecz przeciwnie jestem "przywiazana" do kompa i internetu to uzaleznia, a tak na marginesie znalazlam to czego szukalam zeby mi odtworzylo film jaki chcialam bo zaden z poleconych programow tego nie potrafil pomimo wgrania kodecow i nie usadzajcie sie tak na kobiety bo czesto sie zdaza ze wiem wiecej od was facetow
|
|
zaden problem... polecam sie na przyszlosc ;)
|
|
wreszcie ktos normalny
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja zbieram monety i może bym kupił te, których nie mam. Kiedyś z resztą zakładałem o tym temat. Jeśli masz możliwość to porób kilka zdjęć i prześlij mi na se.b.eq@wp.pl Chce zobaczyć czy warto się fatygować, bo zależy czy takie monety są w moim posiadaniu czy nie ;). z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Mieszańce, ale ładniutkie, jak chcesz to Ci prześlę zdjęcia na e-maila
|
|
To było zamulające a nie żart
|
|
Mam pytanie,a jak wygladały te rowerzystki??
|
|
a widzial ktos moze tego pana co motorem jezdzi ? :) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
SEX
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |