niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
prawdziwy sondaz - Miażdżący wynik Kaczyńskiego: 69,86 proc.

madaj, mylisz się bardzo. Moja sąsiadka ma męża, który przebywa w USA już 23 lata. Oni ciągle kochają się bardzo i świata poza sobą nie widzą. Ich wnuczek przychodzi do mnie czasami i mówi, że np dziadek w święta dzwonił i babcia z nim rozmawiała o pięknym oceanie czy nawet o tym, że dzieci są zdrowe.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: prawdziwy sondaz - Miażdżący wynik Kaczyńskiego: 69,86 proc.

Siemanko!! Słuchajcie jaki według was jest najlepszy dostępny w Łomży internet radiowy do laptopa, cena nie gra roli aby był bardzo dobry zasięg. Czekam na odp. THX i bez głupich komentarzy.

ja byłam w takim zwiazk przez ponad2 lata <<zwiazek rozpadł się nie przez odległość>i powiem tak
zalazy jaka jest ta odległość?
zależy jak często się widzicie i na ile czasu?
zzależy ile macie lat?
czy kosztem tych spotkań jedno nietraci czegoś cenniejszego<ja np kosztem nauki>
pa iętaj że w tym największy jest ambaras żeby dwoje chciało naraz<jakie intencje ma 2 strona czy niejestes dla niej/niego tylko urozmaiceniem>

to tyle jak mi się coś przypomni to napisze ale jak widzisz niepoddałam odpowiedzi tak albo nie tylko mam nadzieje pomogłam ci odpowiedzieć

polecam iplus najwieksze korzysci w najnizszej cenie. najwiekszy zasieg w polsce sam analizowalem jak bys chcial to moge pomóc wybrac modem i załatwić abonamencik i wprowadzic do kompa tak aby sie nie cieło bo wiekszosc tego rodzaju modemow potrafi sie ciac gdyz sa zazwyczaj zle instalowane polecam sie

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Ile czasu będzie dobrze te 250kb/s z dwa dni jak tam masz limit 0,5 Gb na pobieranie i wysyłanie danych te internety z iplusa i orange to oni se mogą wsadzić w d....Nigdy z stamtąd nie bierz nie daj się nabrać na reklamy w telewizji i brednie a donośnie tego 250kb/s to w Łomży będziesz miał z 50 kb/s u nas są nadajniki w które działają po technologi GPRS lub Edge - który jest szybszy ale niestety tylko z dwa w Łomży nadajniki posiadają technologie EDGE,Nie polecam ci tego bo potem nie będziesz mógł się tego dziadostwa pozbyć

Chyba sam dojazd ;)

No wiesz tylko ja nic takiego na trojnogu tam nie zauwazylem. tylko byl blysk. A w tym miejscu nie ma tych normalnegp stacjonarnego fotoradaru w siwej budce jaki np znajduje sie na skrzyzowaniu al. Legionów z ul przykoszarowa

SaneOne: ale z Ciebie hipokryta. Popatrz!

Odpowiedziałeś:

"5) Czy osoby doświadczone w temacie(lekarze/psycholodzy) powinny uświadamiać osoby homoseksualne w jakim "stanie*" się znajdują ????

TAK, powinni im mówić, że z tego można się wyleczyć..."

- No dobra, niech się leczą. Skoro tak uważasz. Dlaczego na kolejne pytanie odpowiadasz inaczej? Teraz odpowiadasz przecząco na tylko trochę inaczej postawione pytanie.

Popatrz!

"6) Czy 100% ludności heteroseksualnej może przejść na homoseksualizm ???? (czy jeżeli chce to może się zamienić na homoseksualizm)

NIE"

Puk Puk!

Witam. Mam ten film podzielony na 50Mb czesci. Moge powysylac go na maile. Chetni niech zostawiaja adresy. pozdrwaiam :)

to ja bym z chęcia prosił ;-))

newbiacz@o2.pl

rudy błazen z druhem

Czesiek jest ok, zadbajcie tylko o dobrą wentylację pomieszczenia...

Zgadzam się w 100% z moimi przedmówcami, że poziom wypowiedzi Pana Marcina jest żenująco "debilny". Nie wstydzę się tak napisać, ponieważ Pan Marcin swoją wypowiedzią po prostu się zbłaźnił.
To, że ktoś jest ateistą, muzułmaninem, scjentologiem, czy świadkiem jehowy - to jego prywatna sprawa. Ja tego nie neguję i z tego powodu nikogo nie obrażam, ale ten najbardziej znany zabytek jest dla nas łomżan, niezwykłym symbolem. To wizerunek Łomży. Najczęściej na pocztówkach z naszego miasta jest właśnie ta budowla, której początki sięgają 1410 roku.
Jak można zatem porównywać tak ważną świątynię o unikatowej architekturze z jakimiś blokami? Jak Panu nie wstyd Panie Marcinie?

Parę tygodni temu byłem w Kownie i zwiedzałem m. innymi piękną synagogę, której remont częściowo finansowany jest z funduszy unijnych. szkoda, że łomżyńska synagoga przy ulicy Giełczyńskiej została bezpowrotnie zniszczona. Oglądając przedwojenne zdjęcia stwierdziłem, że była większa i dużo piękniejsza od tej Kowneńskiej.

Ps. Gdyby Katedra Łomżyńska, nie była kościołem katolickim, a np. meczetem, lub synagogą tak samo władze miasta miałyby obowiązek moralny dofinansować jej renowację. Tak jest na całym świecie w cywilizowanych krajach. O zabytki Panie Marcinie należy dbać!

http://pl.youtube.com/watch?v=MzxDYT04Wbc&NR=1

Tyle w temacie. Myślę, że jakikolwiek komentarz jest tutaj zbędny. :)

Wygrała typiara.
Szluga przypaliła :D

a co byś chciał wiedzieć?Ja się tylko zapytałem. żełuję bardzo że nie mogłem być i mam żal do radia(Nadzieja) za brak transmisji. Jakby się postarali to by transmisję zrobili

Az taki ciemnogód to aż szok, na remonty zabytków pieniądze powinne być przeznaczone z innych funduszy, w takim razie gdzie jest wojewódzki konserwator zabytków i inne instytucje tego typu??? Głośno mówi się o datacjach z UE??? Gdzie one są???

Pomocy!!!! jaki jest program do odtwarzania filmow w formacie DVDRIP z napisami????? prosze

to jest tez klasowy zabytek Jełopie

Stał sobie nie nerwowo za torami w Wygodzie (jadąc z Łomży do Zambrowa). Dziś jechałem tam autem i zastałem jedynie puste miejsce po charakterystycznym głazie. A może został przeniesiony?

Treść jest ukryta

big2004: wiesz co zrobią urzędasy aby nie zapłacić 5.000 kary??
1. Nic nie zrobią, tylko zapłacą te 5 tys. Przecież nie zapłacą z własnej kieszenier tylko Twojej.
2. Zatrudnią kilka panienek za 5 tys zł i będą na bieżącą robić mnóstwo zestawień ręcznie - z Twojej kieszeni.
3. Za x krotność 5 tys. kupią dedykowane oprogramowanie, które będzie generować wszystkie niezbędne opracowania i zestawienia. Oczywiście za kasę z Twojej kieszeni.
I co - zatkało kakao ??
Czy do Was nie dociera, że cokolwiek zrobią to nikt nie wyciągnie na to kasy z dotacji czy prywatnych funduszy?!! Wszystko pokryjecie sami! big2004 i Halina - ciekawość będzie drogo kosztować, hehehe !

rudy błazen z druhem

Siema ja mam do sprzedania antene presidenta ML 145

mikan sądzę, że prawie każde małżeństo, w którym oboje małżonków pracuje są w stanie dołożyć sumę pieniędzy, która pozwoli na powiększenie rodziny. Wiadomo, że kobieta w zaawansowanej ciąży i po porodzie będzie musioała się zajmować maluszkiem. Wtedy zrabia tylko mężczyzna. W takim momencie dobrze jest mieć odłożone trochę pieniążków, żeby nie było cięzko.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

szukam już od miesiąca kawalerki do wynajęcia i nie spodziewałam się że to taki problem!!sprawdzam prasę, ogłoszenia na łomżyńskiej str internetowej i normalnie kosmos!!może ktoś z was podsunie mi jeszcze jakis pomysł!!HELP!

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

Kurcze ale wszyscy są przyziemni tylko kasa sie dla nich liczy.
Ja nikogo nie zapraszałam dla prezentu tylko żeby ze mną dzielili radość. Nie liczy się co dasz ale chęć. A dla spokoju daj kasę i co z nią zrobią to ich sprawa

moja suczka nigdy nie miala szczeniakow i po kazdej cieczce ma urojona ciaze wychowuje kapcie i caly czas piszczy... :) ale to nie prawda ze powinna miec przynajmniej raz szczeniaki... :)

youtube i tyle w temacie hehe

Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org