czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Spot wyborczy Andrzeja L. (marzyciela)

Ciekawe dlaczego genia uważa, że do pubu chodzą tylko brudne, śmierdzące, zakompleksione, nic sobą niereprezentujące kobiety? Trzeba chyba nigdy tam nie być, żeby myśleć w ten sposób. Poza tym jak można oceniać ludzi, tylko po tym do jakiego lokalu chodzą???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Spot wyborczy Andrzeja L. (marzyciela)

W koncu PZPN niepoleciał w siuśki, a nap wypada tylko się cieszyć... Wierzę, że nadejdzie taki piękny czas i nastąpi "czystka" w polskim footballu :D

zenia znasz te dzieci gadalas o tym z nimi??? On chial byc z dziecmi za wszelka cene i sie to udalo, wiec nie wazne jak to Bogdan zrobil wazne ze osiagna cel jaki sobie postawil. Pamietajcie o tym ze dopuki nie bylo Piotrka to musieliscie sie zadowolic Bogdanem a teraz bezczelnie wypisujece na niego wszytko co sie da. Jemu mozna zarzucic kilka rzeczy ze pije, ze czasem jest nie znosny, ale jak ktos mialby problem Bogdan zawsze pomoze.

Zryty beret ? No nie jest jeszcze tak źle, uwierz mi, hehe...

widmo przedterminowych wyborów władz w PZPN-ie robi swoje a także wprowadzenie kuratora w razie innych decyzji PZPN przez ministra sportu Tomasz Lipca

czlowiek nie jest do skonały nie???

Że kto skonał ? hehehe

Ale to nie o to chodzi - przeciez warto rozmawiac i warto dyskutowac. Ale gdy czytam post o tym, ze homoseksualistow nalezy wysylac do obozow, to noz w kieszeni mi sie otwiera i nie mam wyboru, bo musze zajac stanowisko w tej, a jakze, bardzo waznej sprawie.

kropke zjadl i tyle.

spocik niedlugo bedzie zorganizowany przec AUTO CLUB LOMZA na wzor tych z zeszlego roku, tylko teraz taka pora roku ze wszyscy musza sie nacieszyc pogoda a dopiero potem siedziec przy komputerze i si eumawiac na spociki,

w lomzy jest kilka grup motoryzacyjnych, jedni maja wieksze pojecie, innie mniejsze tak jak batarki ( pozdro ) napisal. jesli szukacie czegos ciekawego i ludzi ktorzy maja pojecie i checi by cos zrobic zapraszamy na strony www.aclomza.ovh.org oraz na klubowe forum motoryzyjne http://clublomza.fora.pl/

kondzior ma racje ze uklad kobieta +mezczyzna jest normalny!!!!!! a nie normalne jest kobieta+kobieta mezczyzna+mezczyzna-to jest prawda i kto tego nie wie niech troszke pomysli....

lilaaa-pewnie zawiedziona jestes ze nie grozi nam "seksmisja"??? biedulka ...i sama troche pomysl a nie tylko z tym WHO wyjezdzasz, gratuluje wierzmy we wszystko co nam napisza nawet jak sie myla przeciez to osoby uczone ( moze i sie uczyly,a nie koniecznie nauczylu:P)a homoseksualizm jest to choroba

homoseksualizm JEST TO CHOROBA!!!!!

na Pulwach masz dużo wikliny, idź z nożykiem i naścinaj a potem sobie coś upleciesz

Hmm ja w młodości tzn jakieś 8 lat temu uwielbiałem oglądać serial pt

uwaga uwaga

"Dryżyna A"

Pamiętacie tą muzyczke? tyn tyntyn tyntyntyn....

hehe

sprzętu jest do oporu,nie trzeba czekać

chodzę tam i polecam :)

Przepraszam firme PIANPOL,za to,ze pisałam na jej temat jakieś brednie.To co pisałam zupełnie nie jest prawdą-nie miałam prawa pisać takich rzeczy na ta firmę,gdyż to nie ja pracowałam w tej firmie, a pracownik o którym mowa nie wypowiadał się nigdy źle na temat firmy PIANPOL

róbmy swoje

:D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org