Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Spot wyborczy Andrzeja L. (marzyciela) |
Ciekawe dlaczego genia uważa, że do pubu chodzą tylko brudne, śmierdzące, zakompleksione, nic sobą niereprezentujące kobiety? Trzeba chyba nigdy tam nie być, żeby myśleć w ten sposób. Poza tym jak można oceniać ludzi, tylko po tym do jakiego lokalu chodzą???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Spot wyborczy Andrzeja L. (marzyciela) |
W koncu PZPN niepoleciał w siuśki, a nap wypada tylko się cieszyć... Wierzę, że nadejdzie taki piękny czas i nastąpi "czystka" w polskim footballu :D
|
|
zenia znasz te dzieci gadalas o tym z nimi??? On chial byc z dziecmi za wszelka cene i sie to udalo, wiec nie wazne jak to Bogdan zrobil wazne ze osiagna cel jaki sobie postawil. Pamietajcie o tym ze dopuki nie bylo Piotrka to musieliscie sie zadowolic Bogdanem a teraz bezczelnie wypisujece na niego wszytko co sie da. Jemu mozna zarzucic kilka rzeczy ze pije, ze czasem jest nie znosny, ale jak ktos mialby problem Bogdan zawsze pomoze.
|
|
Zryty beret ? No nie jest jeszcze tak źle, uwierz mi, hehe...
|
|
widmo przedterminowych wyborów władz w PZPN-ie robi swoje a także wprowadzenie kuratora w razie innych decyzji PZPN przez ministra sportu Tomasz Lipca
|
|
czlowiek nie jest do skonały nie??? Że kto skonał ? hehehe
|
|
Ale to nie o to chodzi - przeciez warto rozmawiac i warto dyskutowac. Ale gdy czytam post o tym, ze homoseksualistow nalezy wysylac do obozow, to noz w kieszeni mi sie otwiera i nie mam wyboru, bo musze zajac stanowisko w tej, a jakze, bardzo waznej sprawie.
|
|
kropke zjadl i tyle. spocik niedlugo bedzie zorganizowany przec AUTO CLUB LOMZA na wzor tych z zeszlego roku, tylko teraz taka pora roku ze wszyscy musza sie nacieszyc pogoda a dopiero potem siedziec przy komputerze i si eumawiac na spociki, w lomzy jest kilka grup motoryzacyjnych, jedni maja wieksze pojecie, innie mniejsze tak jak batarki ( pozdro ) napisal. jesli szukacie czegos ciekawego i ludzi ktorzy maja pojecie i checi by cos zrobic zapraszamy na strony www.aclomza.ovh.org oraz na klubowe forum motoryzyjne http://clublomza.fora.pl/
|
|
kondzior ma racje ze uklad kobieta +mezczyzna jest normalny!!!!!! a nie normalne jest kobieta+kobieta mezczyzna+mezczyzna-to jest prawda i kto tego nie wie niech troszke pomysli.... lilaaa-pewnie zawiedziona jestes ze nie grozi nam "seksmisja"??? biedulka ...i sama troche pomysl a nie tylko z tym WHO wyjezdzasz, gratuluje wierzmy we wszystko co nam napisza nawet jak sie myla przeciez to osoby uczone ( moze i sie uczyly,a nie koniecznie nauczylu:P)a homoseksualizm jest to choroba homoseksualizm JEST TO CHOROBA!!!!! homoseksualizm JEST TO CHOROBA!!!!! homoseksualizm JEST TO CHOROBA!!!!! homoseksualizm JEST TO CHOROBA!!!!! homoseksualizm JEST TO CHOROBA!!!!!
|
|
na Pulwach masz dużo wikliny, idź z nożykiem i naścinaj a potem sobie coś upleciesz
|
|
Hmm ja w młodości tzn jakieś 8 lat temu uwielbiałem oglądać serial pt uwaga uwaga "Dryżyna A" Pamiętacie tą muzyczke? tyn tyntyn tyntyntyn.... hehe
|
|
sprzętu jest do oporu,nie trzeba czekać chodzę tam i polecam :)
|
|
Przepraszam firme PIANPOL,za to,ze pisałam na jej temat jakieś brednie.To co pisałam zupełnie nie jest prawdą-nie miałam prawa pisać takich rzeczy na ta firmę,gdyż to nie ja pracowałam w tej firmie, a pracownik o którym mowa nie wypowiadał się nigdy źle na temat firmy PIANPOL róbmy swoje
|
|
:D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |