Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jarosław Kaczyński w Łomży |
po co?? jaki jest tego ekonomiczny cel? ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jarosław Kaczyński w Łomży |
hasło musisz odebrać ze szkoły w sekretariacie ale to już za późno jutro odbierzesz certyfikat pozdrawiam
|
|
Wytrzymaj kolejne 2 miesiacei dalej to bedzie juz leciec. Odradzam przebywanie w towarzystwie palaczy, utrudnia rzucenie.
|
|
Dede o czym ty mówisz nie będziesie opłacać SIC!!!! Skup po 270 PLN. Póknij sie w czółko. Chodzi o to, że zostanie ze sprzedaży browaru tylko 26 mln i będzie można zbudować co najwyżej KURNIK.
|
|
A oto kilka obiecanych migawek z powyzszego meczu (sorry za jakosc) i ... kilka osobistych obserwacji. No coz, jesli chodzi o poziom tego meczu, to byl on rozegrany w bardzo, ze tak powiem, towarzyskiej atmosferze i ... na luzie. Ba, moze trochu az za bardzo na luzie...:D. Ale przeciez tego trzeba bylo sie spodziewac - czyz nie? Obie druzyny ewidentnie przystapily do tego spotkania w rezerwowych skladach, dajac szanse mlodszym zawodnikom z zaplecza. Dla LKSu to byl pierwszy wystep w Stanach i choc na pewno z jednej strony druzyna chciala zareprezentoweac jaki taki poziom, ale z drugiej strony i majac tylu nowych i jeszcze nie sprawdzonych zawodnikow, to tez na pewno nie chciano i chyba nie wypadalo aby tak za bardzo zaraz 'dokopac' gospodarzom. Totez choc druzyna LKSu dominowala podczas calego meczu, jednak grala bardzo defensywnie i moze az za ostroznie, co chyba troche negatywnie wplynelo na to cale widowisko. W dodatku, podczas niemal calego meczu kropil tam dosc rzesisty deszcz i choc ten fakt za bardzo nie wplynal na poziom gry, gdyz mecz byl rozgrywany na sztucznej murawie, to jednak na pewno zawazyl ujemnie na frekfencji kibicow. Nie znajac dokladnie poszczegolnych zawodnikow LKSu (i bez nazwisk na koszulkach) nie wypada mi tu na jakies indywidualne oceny. Jednak trudno bylo np. nie dostrzec Adama Kaminskiego, ktory to, wg mej skromnej opinii, dwoil sie i troil na lewej obronie i chyba byl najbardziej aktywnym i 'autorytatywnym' zawodnikiem LKSu. Fajnie tez bylo widziec wystep Kamila Ulmana, ktory to, choc nadal z obandazowanym kciukiem, dzielnie bronil swej swiatyni w drugiej polowce meczu. Reasumujac, wynik 3:1 calkiem sprawiedliwie odzwierciedla to co sie dzialo na boisku, a druzynie Wisly naleza sie slowa uznania za bardzo sportowa postawe, no i za ta najladniejsza bramke meczu, ktora, nota bene, niemal udalo mi sie uchwycic na jednej z tych fotek (taka 'glowka' w lewy rog bramki Kudryckiego). Przy okazji, nie sposob by bylo pominac ta wspaniala postawe calej ekipy LKSu - tak zawodnikow, dzialaczy, jak i towarzyszacej im grupki kibicow. Naprawde czlowieka az duma rozpierala obserwujac takie skromne, przyzwoite i po prostu takie ludzkie zachowanie sie tej calej grupy i do tego ... ludzi z mojego rodzinnego miasta. Dzieki wam Panowie, wspaniali ambasadorowie Lomzy, i do ponownego zobaczenia w Stamford! wychu http://picasaweb.google.com/zalomza/LKSLomzaWislaGarfield?authkey=GeiVvzgIYQY
|
|
Cóż za kolorowe boisko ^^ "a druzynie Wisly" ee?? Cóż. wyniku pogratulować:)
|
|
Nie wiem , czy zdajesz sobie sprawe ile te cos lepszego kosztuje.:) I przy tej okazji przekonasz sie jak w Polsce jest dobrze. Chcesz kupic lornetke niby banał. A zauważ czy kiedykolwiek pracując w Polsce mozesz sobie kupić lornetke Leica , Swarovski lub Zeis i to obojętnie którą. A w nich naprawdę widac uwierz mi. Taka przepaśc dzieli nas w wielu obszarach. Żyjąc, a raczej pracując w Polsce jesteśmy skazani na chińskie podróbki.
|
|
UWAGA!! Ulegla zmianie godzina rozpoczecia niedzielnego turnieju z 19 na 20!!!
|
|
To miał być materiał do pracy, ale widze że wtopa
|
|
czy ktoś wie od kedy będzie shrek 3 w łomżyńskim kinie??
|
|
Uffff....no wkońcu możemy sobie odetchnąć. No u mnie wyniki lepsze niż się spodziewałam. Nie wiem w sumie czy miałabym właśnie takie rezultaty gdybym nie chodziła na kurs przedmaturalny i dodatkowe korki. Teraz widzę że jednak się opłacało, pieniądze nie poszły w błoto :)))))
|
|
Heheh w łomży????? Zapewne na jesieni. Wiem ze w Ostrołęce ma byc .....w 1 polowie sierpnia hahahahaha
|
|
Za czyje pieniądze i po co w-ce prezydent Choiński pojechał z piłkarzami do USA? dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
moze i nie za nasze pieniadze ale PO CO??
|
|
W pełni zgadzam sie z Gekonem i nadal niestety nie moge zrozumieć toku myślowego dede.Zapraszam do uważnego zapoznania sie z treścią uchwał na walnym akcjonariuszy. Nie neguję prawa właścicieli do takich działań , a jedynie sposobu podziału 126 mln ze sprzedaży Browaru. Zamiast na rozwój i rozbudowę firmy , 100 mln do kieszeni AKCJONARIUSZY. Biernaczento przykład z Kurnikiem przejaskrawiony specjalnie. Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji samych zainteresowanych , czyli pracowników PEPEESU.
|
|
sprawdziłam.Nie wożą ludzi do Niemiec.Ale dziękuję za info.
|
|
Ej 'prezesie' - a myslalem, ze Twoje zainteresowania to tylko LKS ...hehe. Co do tych dziewczyn, to pstryknalem im na koncu ta fotke, bo twierdzily ze sa lomzyniankami, ale w koncu postanowilem jej nie umieszczac, gdyz chyba nie wypadalo robic tego bez ich pozwolenia. wychu
|
|
wez wrzuc jeszcze raz bo to chyba moja rodzina w USA i chce pokazac siotrze ciotecznej czy to ona.plisss ;)
|
|
Ja chcę już na piwko do Cześka!!! dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
przewidziana proba sportowa na jednostce chemicznej przy statoil ok godziny 17 pokaz jazdy samochodow Automobilkubu Łomżynskiego :) dziekujemy wlascicielowi placu za udostepnienie :)
|
|
w ogłoszniach bezcennej są oferty ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
SG1 jest spora a nawet duża różnica między busem a samolotem
|
|
Teraz czytam....i czytam.... i czytam.... końca rozmowy nie widzę :-) Proszę o odpowiedź typu: TAK/NIE. Więcej żadnych argumentów nie chcę... tylko odpowiedź typu TAK/NIE... Bardzo o to proszę.... 1) Czy homoseksualizm jest w 100% normalny ???? 2) Czy homoseksualiści powinni mieć w 100% takie same prawa jak ludzie hetero ???? 3) Czy wszyscy ludzie homoseksualni powinni mieć prawo do adopcji dzieci ???? 4) Czy ludzie homoseksualni mają 100% więdzy na temat "stanu*" w jakim się znajdują ???? 5) Czy osoby doświadczone w temacie(lekarze/psycholodzy) powinny uświadamiać osoby homoseksualne w jakim "stanie*" się znajdują ???? 6) Czy 100% ludności heteroseksualnej może przejść na homoseksualizm ???? (czy jeżeli chce to może się zamienić na homoseksualizm) 7) Czy osoby homoseksualne powinny czuć się urażone jeżeli doświadczą JAKIEGOKOLWIEK przejawu dyskryminacji ???? 8) Czy osoby HETEROseksualne powinny w szczególny sposób traktować osoby HOMOseksualne ???? 9) Trudniej jest spełnić swoje potrzeby seksualne homoseksualiście niż heteroseksualiście ???? 10) Bardziej wolisz, żeby rodzice byli homoseksualni niż heteroseksualni ???? 11) Czy uważasz, że homoseksualista jest "gorszym" człowiekiem ???? 12) Czy homoseksualista widziany na ulicy znacząco przeszkadza Ci w życiu ???? (bardziej niż np: bezdomny?) 13) Czy za sam fakt bycia homoseksualistą można "wykluczyć" go ze społeczeństwa ???? 14) Bardziej Ci odpowiada stwierdzenie: heteroseksualni i dziecko niż homoseksualni i dziecko ???? 15) Rewizję osobistą mężczyzn bardziej powinien przeprowadzać homoseksualny mężczyzna niż heteroseksualna kobieta ???? Tu macie 15 pytań. Dopuszczalna jest odpowiedź typu TAK lub NIE. Jeżeli nie rozumiesz do końca pytania lub "po połowie każda odpowiedź jest dobra" to odpowiedz tak jak Ty ją rozumiesz i która wg Ciebie "jest bardziej dobra" :-P... Bardzo proszę o odpowiedzi np: 1) Tak 2) Nie 3) Tak 4) Nie A później jeżeli masz jakieś uwagi to proszę o pisanie ich mniej więcej tak: 1) Tak... ale uważam, że... 2) Nie... ale uważam, że... To taki mały test... jak ktoś niechce to niech nie rozwiązuje(jeżeli wiecie o co mi chodzi)... Bardzo proszę Lileeę o rozwiązanie testu i osoby, które bardzo chcą wyrazić swoją opinię na ten temat... Pozdrawiam
|
|
Siemka wszystkim! Znacie może jakąś firmę w Łomży a może okolice Łomży,która zajmuje się orurowaniem samochodów?? Jeżeli tak dajcie jakieś namiary. Z góry dziękuję.
|
|
Brak ...
|
|
Wiem, że jest firma w Ostrowii Maz. , ale nie mam namiarów.
|
|
P.S 17,18 i 19 sierpnia...:)
|
|
Nie wiem jak to można urodzić dziecko w śledziowie będzie miało od początku napaprane w papierach. Na pewną na podwórku nie będzie się przyznawać że się tam rodziło.
|
|
kolumb ta pani prosi o porade a ty ja w tym momencie obrażasz ... opamietaj slowa. moja kolezanka tam rodzila i byla bardzo zadowolona.
|
|
na zeromskiego 4 mieszka gosc ktory wozi busem do Niemiec ale niestety namiarow nie mam.jak bedziesz zdecydowana napewno ktos z tego bloku Tobie pomorze
|
|
O taką odpowiedź mi chodziło. Dziękuję. dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
kurcze ja gdzies widzialem baner ... zdaje sie ze na ul.poznanskiej (miedzy mostkiem a stacja paliw) ale nie na 100 procent.... sprawdzic warto!
|
|
Enya--> wszystko załatwiłam w urzędzie cywilnym w moim miejscu zameldowania, nie zasuwałam do Białegostoku, więc widocznie mozna to tez i tak załatwić. Ania24--> w tej klinice też są kobiety, ale widocznie jakieś dziwne, bo nie miewają złego humoru z powodu okresu, wstania lewa noga czy złego dnia. Generalnie - nie oczekuję od personelu szpitala bóg wie czego, ze będą mnie głaskac po głowie, otulać kołderką i chodzić na paluszkach. Wiem że szpital to instytucja i trafiają się rózni ludzie i w personelu i w pacjentach. ale nie przekonacie mnie do łomżyńskiego szpitala,bo zbyt wiele widziałam, zbyt wiele tam przezyłam. ale tez i nie naskakuję na ten szpital bo wiem że pracują tam tez wspaniali lekarze pełni poświęcenia i wyrozumiali, tak samo jest z pielęgniarkami. Jezeli jednak kobieta ma wybór to dlaczego ma z niego nie skorzystać? W Łomzy doświadczyłam wielu upokorzeń, a dzięki klinice poród nie był dla mnie traumą tak jak dla wielu moich znajomych.
|
|
Dabola nie czytałas wcześniejszych postów . Nikt za to ze ktos skończy studia nie bedzie nikomu płacił. To osobista sprawa , że ktos skończył studia . Nawet takie ciężkie jak medycyna :)))))) Wyniki, wyniki kochana pracy się liczą. A dlaczego np.: lakiernik samochodowy ma ponieść tez koszty otwarcia zakładu , a kto mu na to da pieniądze?? Jakbyś nie wiedziała , to pieniadze są w banku :))))) I nikt nie mówi , ze pensje lekarzy sa dobre . Cały syf związany ze służbą zdrowia należy uprzątnąc i lekarz będzie wtedy zarabiał. Dlatego ktoś na stażu zarabia 800 zł bo koledzy którzy , w tych układach patologicznych siedząod dawna, po prostu kombinuja (takie łagodne określenie dla kradną). dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
a czy dokladnie nie wiecie kto byl kierowca bmw???? wiadomo ze mezczyzna ale cos blizej jakies dane
|
|
achhh :P
|
|
ja znam tego gościa, dobry jeeeeeeest , nie? :)))))
|
|
Z twarzą ostatnio o dziwo ok, hehehe ;) Natomiast włosy wypadają z niezidentyfikowanego powodu...
|
|
ja wiem o nim tyle, że inteligencja i instynktem samozachowawczym nie grzeszy... Bolesław
|
|
RAFAL BEDZIE GRAL W WISLE NIE ODDALA GO ZA 1 MILION WISLA
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |