poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Klęska żywiołowa, której nie ma.

tak samo sadze jak porzednicy. odziwo wiekszosc ktora jest przeciw na stale lub na dluzszy czas wyjezdadza z lomzy osobiscie spedzam ok 9-10 miesiecy w trojmiesci. Bylam rowniez pare razy za granica(usa, austria, francja,wlochy) mam rowniez tam przyjaciol z ktorymi utrzymuje kontaktu i co twierdza ??? przykro mi cie rozczarowac ale sa podobnego zdania jak ja

Jesli Lomza wam sie nie podoba to spier..lajcie stad... nikt was nie trzyma i trzymac niebedzie...swiatowi ludzie pedalstwo i lesby z calego swiat plemia sie tak samo jak zydzi nie maja wlasnego kraju a do calej reszty sie czepiaja i szukaja swoich wlasnosci ... najlepiej byloby wyslac was wszystkich w kosmos na jakos planete tam robcie ze soba co chcecie od rozmow do sexu ..wkoncu wyginiecie bo jak tu sie rozmnazac ???? i bedzie spokoj.................

caly czas czepiasz sie nas ze jestesmy nie tolerancyjni zacofani, poprostu potrafimy twardo mowic nie i wyrazic swoje poglady a to ty jestes zacofana i to bardzo :P

i kto tu jest nie tolerancyjny ja moze i tak, ale ty lilaaa taka swiatowa rozumiejaca wszytkich osoba, potrafiaca zaakceptowac innych nie potrafisz zaakceptowac naszego zdania????? bebeb zalosna jestes..........

p.s gratulacjuje wszystkim potrafiacym bronic normalnosci i nie dajacym sie otumanic bzdurnym przekonaniom

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Klęska żywiołowa, której nie ma.

"niewile tu opini, raczej więcej przepychanek czy homoseksualizm jest chorobą czy też zboczeniem, czy należy leczyć czy też nie."

I dokladnie o tym pisalem. Czy homo czy hetero -to wszystko ludzie. Kazdy czlowiek ma prawo do bycia szanowanym i bycia godnie traktowanym.

Nie chodzi o to, kto ma racje, tylko to, ze obie strony agresywnie sie zachowuja.

Dajcie zyc innym.

Homoseksualiści mogą się zrzeszać, jak na przykład anonimowi alkoholicy - nic nie stoi na przeszkodzie.

the thruth tracker

Gdyby normalni nie byli pobłażliwi wobec homików to teraz większość homików siedziała by w kiciu z molestowanie. Homiki maja bardzo lepkie ręce. Z nimi trzeba jak z dziećmi ale nie mozna dać klapsa bo im to sprawia przyjemność. Mozna wtedy usłydzeć np: ...ojj, Ty mój brutaaalu itp.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

World, dodaj jeszcze, ze zaden sklep w Lomzy nie zarabia 200zl na takim monitorze. Nie zarabia nawet polowy tego. Mysle, ze sklepy sprzedajace w takich cenach tez w jakis sposob musza kombinowac, bo na pewno nie kupia tego sprzetu w takich cenach u zadnego oficjalnego dystrybutora. No i jak w razie czego wygladaja kwestie gwarancji? Bo nad tym sie nikt nie zastanawia, poki wszystko dobrze dziala ;)
A jak wyglada konkurencja na skapcu chocby to moga cos powiedziec same sklepy tam handlujace... jak sie sprzedaje po kosztach albo i ponizej, towary wystawione na skapcu, a odbija na czym innym... I pozniej stad wlasnie opinie, ze w Lomzy nie ma niby tanich sklepow ;) Popatrzmy moze na inne branze, gdzie niejednokrotnie marze po 50% to jest norma... W komputerowce 10% to juz jest dobrze i dziwnym trafem, to akurat na ta branze najwiecej ludzi narzeka ze drogo...
Zreszta, o czym tu dyskutowac, wszystko ma swoje dobre i zle strony. A co do cen, to starczy sie zastanowic, jakie koszty prowadzenia dzialalnosci ma sklep internetowy, a jakie normalny. Proponuje samemu sprobowac i przekonac sie jakie kokosy mozna zarobic w tej branzy ;)

the thruth tracker

czy ktos wie co dzis bedzie sie dzialo na starym rynku bo juz scene rozstawili?

Są. Kurki. W Giełczynie.

Przejeżdżałem dzisiaj koło domu imć Pana Topczewskiego, nie no ideał droga, równa, aleganka, a TIR-ów jak na lekarstwo, no ani jednego. jak się jest Dyrektorem to sie ma, a u naszych Preziów też TIR-ków nie widać. Asfalciki jak marzenie, a jaka cisza. Pod Ratuszem też jakoś droga cacy, no od Zatylnej gorzej. A wstyd. A mam pretensję, są TIR-y, a gdzie TIR-ówki? Pod kościółkiem na Łomżycy jak znalazł - i kierowcy mieli by uciechę i księża kogo nawracać.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

jak was opieprzyc to zaczyna rozmawiac jak ludzie ;o))

od razu wiecej zrozumienia i nagle sie okazuje ze w wielu sprawach macie podobne poglady.
O ile latwiej sie dochodzi do porozumienia jak sie nie rzuca blotem prawda,

pozdrawiam

to sorka ;) jeszcze raz polecam program.

na koncow Marek przed hipermarkietem M1 w prawa jest wjazd na trase torunska leci sie cały czas prosto do momentu gdzie ulica sie konczy i jest tylko w prawo lub w lewo wtedy jedziesz w prawo i znow cały czas prosto.

ale chodzi mi o to że to tylko wspomnienia a nie żeczywistość a szkoda :(

inteligencja szpagatowa :D

umiesz posługiwać sie wyszukiwarką?to wez te słowa w cudzysłów i wpisz w google

To forum ogólne nie ma konkretnego tematu przewodniego.
Naprawdę ci tak przeszkadza ten temat? Jeżeli tak to nie musisz zaglądać na te forum :)

Pozdro.

ptysiu81
Odpowiedź na twoje pytanie jest prosta.
Francja już ma drogi i wydaje na nie kilkakrotnie więcej niż Polska. A w Polsce trzeba wyremontować to co jest i jeszcze zbudować dużo nowych. Baz kasy nie ma dróg.
Sam jestem budowlańcem, ale obserwuję drogowców. Wydaje mi się, że to co oni robią, to tylko akty rozpaczy, próba lekowania tego co jest tanim kosztem, za pieniądze, jakie mają. Choć ostatnio widać trochę solidnej roboty. Przykładem może być u nas kawałek Al. Legionów. Szkoda, że tak mało. A jeszcze ciekawiej, że Urząd Marszałkowski wydał połowę kasy przeznaczonej na drogi na durne referendum. Kto za to beknie? (pytanie retoryczne)
Jeden metr autostrady kosztuje podobno od pół do miliona zł. A bez autostrad TIRy i tak rozjeżdżą te relikty komuny, zwane szumnie drogami.
Kto to słyszał, żeby póltora TIRów, jak to podobno jest w Łomży, przejeżdżało przez centrum miasta?
Dużo pisze się o obwodnicy Łomży. Czy to prawda, że ma kosztować coś około miliarda złotych? Ktoś coś wie?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org