Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy przewodniczący PO - Raczkowski nie wystawi Piorunka na prezydenta |
uuuła, ale temat :D a od siebie w cześku bywałem często, patrząc na mnie nikt nie stwierdzi, czego słucham i w jakich lokalach bywam pub to jedyne miejsce gdzie mogłem na spokojnie wypić z kumplami piwa i porozmawiać IMHO do definicji pubu było cześkowi najbliżej w porównaniu do "naszych" lokali bogdan, ta sama muzyka, wystrój (jego brak ;) ), te same twarze do okoła kogo to obchodzi, gdy jest rozmowa, kumple i piwo poza tym poruszacie tematy nie możliwe do zdefiniowania, nikt Was nie ma racji i po części macie ją Wszyscy zagadnienia kultury masowej heheheh to właśnie WIĘKSZOŚĆ nie ma gustu, nie odróżnia kiczu od sztuki, szpanerstwa od indywidualizmu, rzeczy wartościowych od śmieci... dowody na to są wszędzie looknijcjie w media, za okno... ehhh jak tam sprawa cześka? coś nowego?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy przewodniczący PO - Raczkowski nie wystawi Piorunka na prezydenta |
p.s. do lilaaa ci twoji psychologowie.........tak to sa autorytety.......znam kilku odziwo 1 z calej piatki jest osoba normalna a 4 to same poje.y i moge pojsc w zaklad ze tylko jedna z tych 4 osob powalo.ych twierdzi ze homoseksualizm to nie jest choroba , wiec i tak wychodzi na moje:P
|
|
Ludzie kombinują w różny sposób. Jedni chodzą po mieszkaniach i wciskają montaż,czy wszelaki szmelc, mówiąc, że niebywała okazja, aż trafią na jelenia, który w to uwierzy i kupi, a, że po pewnym czasie przekona się jak go oszukali to już jego problem. Chłopcy pewnie mają słaby ruch w interesie, wiec próbuja takiej reklamy. W Łomży nie ma tanich sklepow ze sprzętem komputerowym. Jak ktoś chce kupić taniej to faktycznie dobre są porównywarki cen np. www.skąpiec.pl Wybiera się kategorię i masz porównanie z ok. 500 sklepów w kraju. Sprawdzasz opinię o sklepie, ludzi, którzy już kupowali, patrzysz koszty dostawy, podliczasz i już wiesz, o ile taniej jest niż w naszych łomżyńskich sklepikach. Przykładowo znajomy kupił monitor panorama 19" Samsunga to z dostawą oszczędził ok. 200zł w porównaniu z cenami z Łomży. Komputronik nie jest tani, choć sprzęt montują solidnie i dają 3 lata gwarancji. Centrala jest w Poznaniu, a nie w Warszawie, jak ktoś pisze, ale każdy może wybrać, co mu się opłaca, i kupować gdzie chce. Pozdrawiam!
|
|
nom na gośce ;) bardzo nieszczęsne miejsce, no ale co zrobić przydał by się parking podziemny ;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
no proszę to "phobia" to pedzio. A Mirek D. ostatnio się żalił, że nie ma kogo zaprosić na kawkę do pubu.
|
|
pewnie Sroku z okazji DNI ŁOMŻY przy akompaniamencie ŁOK i wykładów IPN zrobi striptiza i pokaże ile zarobił na szwindlach łomżyńskich inwestycji drogowych. lol.
|
|
heja, ja polecam zupelnie inna trase bez nadrabiania drogi przez trase torunksa, lecisz prosto przez warszawe aleja solidarnosci, prosto przy wilenskim, pozneij most, plac zamkowy i solidarnosci az do skrzyzowania z towarowa, na skrzyzowaniu srecasz w lewo i prosto az do ronda daszynskiego, na rondzie na wprost <po prawej od hotelu sobieski> wpadasz na prosta droge az do samego lotniska-zwirki i wigury trasa najlatwiejsza, omijasz roboty drogowe na aleji zielenieckiej i moscie poniatowskiego, polecam
|
|
Łomżanki są ładne... i gustownie ubierają się (w wiekszości). Przyznam, że najbardziej cenię sobie spódniczki (niekoniecznie krótkie po majty). Jednak w tradycyjnych ubiorach kobiety lepiej ukrywają niedoskonałości ludzkiej natury (chciałem powiedzieć lepiej wydobywają swoje walory). Moda na spodnie bezkrytycznie zastosowana budzi delikatnie mówiąc odruch wzruszenia ramionami. Szczególnie teraz, w upały. Dziewczyny, co Wy na to?
|
|
moja znajoma tez chce miec dziecko i nie moze... staraja sie juz kilka dobrych lat i nic... a wszystkie badania sa jak najlepsze i jej i jej meza... tak mysle ze moze to byc tez od tego ze brala wczesniej tabletki antykoncepcyjne. jest tego tyle odmian ze glowa mala a jakis nie zbyt dokladny lekarz mogl dobrac nie takie jak trzeba... to hormony i mogly narobic troche balaganu w organizmie... w kazdym razie nie trac nadziei:) mysle ze w koncu nadejdzie ten szczesliwy dzien:)
|
|
na stronie orange.pl mozesz wysylac za darmo jesli masz konto. ale jest limit. od 30/mies wzwyż £
|
|
Thomas mylisz sie to tylko i wylacznie wina Kauflanda i Niunia nie masz racji bo to nie wladze tylko Kaufland to samo widzialem w Brodnicy ten sam myk za duza powierznia bo bardziej sie oplaca kara niz wyczekiwanie na akceptacje planow tyle ze u nas w LOMZY kapneli sie stosunkowo wczesnie w brodnicy kapneli sie 2 dni przed otwarciem i co zrobili kazali plytami gipsowo kartonowymi oddzielic powierchnie ktora nie byla w planach a pozniej poprawki. I zal mi ludzi ktorzy mieli miec prace tam bo mam kolege ktory zrezygnowal z kierownictwa penego sklepu tyllko poto zeby pracowac tam. A co teraz ma z tego jezdzi do szczytna bezssens. Mysleli ze im to plazem pojdzie tak jak w innych miejscowosciach.
|
|
wiem ale mi chodzi o smsy z zagranicy Piss off !
|
|
"trocha jakby sie bylo o co martwic :/ zabija cie za to nazwisko ? boisz sie jakbys wpisywal sie na liste stracentow w rosyjskiej mafii :/" Po prostu takie mam zasady, że nie podaję. "Ja dodam, ze to haslo ktore macie podac to tylko propozycja hasla. Konta na razie mamy zamiar tworzyc wam recznie, jesli haslo bedzie za proste to uzupelnimy je o rozne dodatki, ewentualnie wygenerujemy wlasciwe sami ;)" Mogę wiedzieć w jaki sposób sprawdzacie, czy hasło jest poprawne, czy nie??
|
|
luizfernandez napisalem gdzie tylko sie znajduje ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |