poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Urząd Skarbowy, a majątki bandytów

Hehehehe, Lomza zada Yam'y az do jednostki:D Kto za?:D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Urząd Skarbowy, a majątki bandytów

Powodzenia :D:D Dziwi mnie nawet fakt, że o coś takiego pytacie... to poprostu zwykła ściema i naciąganie ludzi

a ja słyszałam, że yamę mają przenieść do hal na bawełnie, bo tu za mało miejsca i cześka powiększą o konie i yamę.

Z tego co mi wiadomo to nie są zainteresowani robieniem czegokolwiek w łomży i po wakacjach ruszają z lokalem w ostrołęce,

hahahaha najepierw musial bys wiedziec co to jest poziom a dopiero potem podejmuj dyskusje. A czy bylem w klubie? Czy Ty byles w klubie? Raczej nie i smialo to pisze skoro Twierdzisz ze dziewczyny z jamy ubieraja sie modnie i to jest postep i to jest na topie. Max klub w jakim mogles byc to piwnica kolo dworca czy jak tam ona sie teraz nazywa. Tam jest twoj poziom kolego.

heh

Ja napisalem juz:

„PKP Przewozy Regionalne” spółka z o.o. jest największym w Polsce przewoźnikiem kolejowym, wykonującym przewozy pasażerskie, w ramach obowiązku służby publicznej

Prowadzimy:
*przewozy regionalne pociągami osobowymi i pospiesznymi,
*przewozy międzywojewódzkie pociągami pospiesznymi, kursującymi między większymi miastami i regionami turystycznymi w kraju,
*przewozy międzynarodowe w ruchu dalekobieżnym i przygranicznym,
*przewozy pociągami na indywidualne zamówienia,
*obsługę transportową imprez i uroczystości o charakterze masowym,
*współpracę z innymi przewoźnikami w zakresie:
- wzajemnej sprzedaży biletów,
- bieżącej informacji pasażerów,
- obsługi technicznej taboru.

Widzisz cos tutaj o ruchu towarowym? A wlasnie ta spolka jest jedna z dwoch spolek kolejowych uczestniczaca w rozmowach. Ta spolka nie swiadczy uslug przewozow towarowych.

Poz taym jest juz temat na forum.

mario

Ktory koniec swiata? Tyle ich juz bylo... Stracilem rachube...

Na wakacje

http://www.gra.lucgor.info/index.php?u=673

Z tego co widać na mieście spoty są przeważnie na parkingu Gości

Oczywiście miałem na myśli parking Gośki. :)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

jeśli phobia jest klientem Rampy to zapewne nie jest orginalny, bo to jak sama nazwa wskazuje lokal dla VIP-ów, a nie dla pospolitego ruszenia. Pisząc, że zaciągnie języka u kosiora jednoznacznie wskazuje wśród jakich to orginałów się obraca. Aspirujesz do miana VIP-a, a z ciebie zwykła CIP-a

Kurcze tak to jest- najpierw zaczęło się od personalnych ataków na Bodzia i Piotrka, teraz jest jazda na Phobie, a nawet Kosiora, który wogóle nie ma żadnego związku z pubem, a co do yamy to jest to jeden z nielicznych ludzi w tym mieście, który miał ambitny plan podniesienia poziomu w tym lokalu i stworzenia tam czegoś w ogólnopolskim stylu. Cóż szkoda Lala, że tego nie zauważasz i nie doceniasz.

pewnie Sroku z okazji DNI ŁOMŻY przy akompaniamencie ŁOK i wykładów IPN zrobi striptiza i pokaże ile zarobił na szwindlach łomżyńskich inwestycji drogowych. lol.

mario

przez trase torunska

jak torunska dojedziesz do wilenskiego to jestes mistrz. :D Jedz trasa torunska z marek, na rondzie zeslancow prosto, przez grojecka prosto, jak konczy sie banacha w prawo w zwirki i wigury i juz.

a nie bliżej na Krywlany?

Smutne (II liga) znów nie będzie przez piłkarzy na nic kasy w Łomży - to studnia bez dna. Jakby te pieniądze co zostały z miasta wyskrobane na piłke przeznaczono na pozostałe sporty to mielibysmy dopiero piękne imprezy w Łomży. Poza tym kiedy zostanie np. Łomza połączona z lasem Jednaczewskim - przeciez to dobrze pokierowana rekreacja w Łomży jest przyszłością a nie stawianie na jedną kartę - piłke nożną ):

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org