poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie Cugier-Kotka?

udało sie, dzięki
pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie Cugier-Kotka?

http://www.gra.lucgor.info/index.php?u=673

Czy możecie mi pomóc?
Wiadomo może komuś,gdzie obecnie znajduje sie duże targowisko w Warszawie(przeniesione zostało ze stadionu)?Interesuje mnie głównie ulica i możliwie najprostszy dojazd.Doszły mnie tylko informacje że dzielnica nazywa się "Wólka Kosowa "(jeśli tak jest).

the thruth tracker

Na mazowieckiej jest szyld podobno w lokalu FINY

Bartes a czy są u Ciebie rzeczy niemozliwe ? Chyba nie.

W artykule piszą o przywróceniu kolei towarowej do Łomży? Czy ja dobrze rozumiem, że już nawet pociągi do Łomży nie dojeżdzają????

Ps. Ostatnio taki typ mi gadał, że jego dziadek, rodowity Łomżynianin, mówił mu, że kiedyś tory biegły dalej na Mazury. Wiecie coś o tym???

toleruję tych odmieńców, ale nie akceptuję... i nigdy nie zaakceptuję...
jakbym się dowiedział, że któryś z moich znajomych to pedał, to ręki bym mu więcej nie podał...

Dziekuje za wsparcie. Ciesze sie, ze sa tutaj ludzie, ktorzy sa bardziej otwarci na swiat i dyskutuja dopiero wtedy, gdy swoje tezy moga poprzec argumentami:-)
Oko puszczam w kierunku violette, vesposa i supergirl:-)
Oby tak dalej!
Karolina

Autor: lilaaa (---.centertel.pl)
Data: 22-06-07 19:16

Z ktorego roku ta encyklpopedia:D Hahaha, w tej sytuacji wyrocznia jest raczej Swiatowa Organizacja Zdrowia. Tam pracuja autorytety:P A encyklopedie PWN to mozna wsadzic sobie w d... . Sprawdz lepiej w Britannice czy jakiejs innej, bardziej powazanej na swiecie:P
Pierwowzorem encyklopedii pwn byla encyklopedia, w ktorej na haslo "kon" odpowiada sie" jaki jest, kazdy widzi" :P

no tak encyklopedia znowu klamie... myslalem ze juz te czasy minely...

http://encyklopedia.pwn.pl/haslo.php?id=3912545 <--- malo sie znam na internecie, ale chyba tu w miare szybko aktualizuja.

a wyrocznia jest ZHP!!!

i morfeusz....

orientacja to orientacja, a pedofilia to stan psychiczny, zaburzenie

a skad to wiem o orientacji? z ksiazek, od psychologow, psychiatrow, badan..

nie licytacja, tylko ty wyjechales o czerwonych paskach na swiadectwach:P

dla ciebie niestety, dla mnie stety, ale na szczescie to co napisalam rozni sie od wpisow na forach internetowych, bo poparlam to faktami z badan WHO:P

slyszalem od kolegi wietnamczyka, ze czesc azjatow juz sie przeniosla na wolke, ale nie wiem gdzie to jest

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org