Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
adamosxx- ku pamięci... |
jest problem z puszczeniem obwodnicy Lomzy, a tu jeszcze trzeba znaleźć miejscee na tory ;)) jakos mam duze watpliwosci. jesli nawet koleje bedzie, to bedzie tak jak dawniej - stacja koncowa !!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: adamosxx- ku pamięci... |
nie no co za idiota...;/
|
|
Jeżeli masz w Orange na karte to mozesz zastrzec nuer dzwoniąc pod *500 :) Tylko pamietaj aby później wpisac #31#********* (Numer telefonu osoby do które dzwonisz)
|
|
heh targ gdzie byl tam jest:):) tylko z korony stadionu musza zejsc i do wrzesnia stoja gdzie stali :)
|
|
niech admin go zbanuje. albo jakiś filtr zrobi nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
w jakiej masz sieci?abonament czy karta?powiedz a moze ci pomoge
|
|
Masakra co tu niektórzy wypisują. Żywię tylko nadzieję, że luizfernandez i kolarzyna8 to jeszcze dzieci, którzy dorwali się do komputerów swoich rodziców i koniecznie chcą coś napisać i nie do końca są świadomi szerzenia obraźliwych skądinąd debilnych, ksenofobicznych, rasitowskich poglądów. Dlatego dla takich osób niezbędna jest w naszym kraju edukacja seksualna, ktora wybiła by im z ich młodych umysłów spaczoną, XIX wieczną wizję orientacji seksualnej. A jeśli faktycznie są osobami dorosłymi to poprostu ręce opadają. Bo być może LuisFernadez w swej wizji jako esesmana w obozie dla gejów prezentuje zapędy sadomasochistyczne(jako psycholog wiem coś o tym). A to akurat w przciwieństwie do homoseksualizmu jest zboczeniem. Pozdrowienia dla Lili, za odważne poglądy i merytoryczne argumenty, których przeciwnikom brakuje, bo odwołania np. do praw biologii czy fizyki są nie tyle śmieszne, co żenujące. Pozdrawiam!!!
|
|
Ptysiu80 ma rację... Zbych
|
|
SaneOne - a gdyby twoj syn przyszedl do ciebie i powiedzial, ze jest homoseksualista, to tez bys mu juz nigdy reki nie podal?
|
|
Po Twojej ilości postów śmiem twierdzić, że to zwykła reklama... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
>Tak na marginesie-już dawno zostały przeprowadzone badania medyczne, >które wykazały, że świadomość sexulalna człowieka kształtuje się jak jest >on jeszcze w brzuszku matki!!! póki co to są puste słowa... jak piszesz takie rzeczy, to poprzyj to stosownymi przypisami... jeżeli przyjmiemy, że masz rację, to pedofilia i zoofilia są też stanami "świadomości seksualnej"... >patrząc na moich znajmych gejów-oni naprawdę chcieli by być >heterosexualni-daczego??Bo są napiętnowani przez nasze moherowe >społeczeństwo........ niech się więc zaczną leczyć... podobno wielu homoseksualistom pomogło i nawet rodziny założyli (tylko nie mów, że na bank nie są szczęśliwi, bo skąd Ty to możesz wiedzieć) a co do moherowego społeczeństwa... głupoty piszesz kobieto, że aż się czytać tego nie chce... tutaj większość ludzi jest w młodym wieku i piszą otwarcie, że im się to nie podoba i dobrze... w sumie się nie dziwię, bo od zarania dziejów takie zachowania były piętnowane i uznawane za najbardziej obrzydliwe... cioty i tak powinni się cieszyć, że w Polsce mają tak dobrze, bo np. w Arabii Saudyjskiej za stosunki homoseksualne można zapłacić głową... >Ludzie nie chcą by ich wytykano z powodu wielkiego nosa, nadwagi,biedy >w której żyją, braku wkształcenia....ale Ci sami ludzie wytykają >homesexualistów od których w najmnijeszym procencie nie zależy ich >orientacja(tylko bisexualistów może pociągać zarówno jedna i druga płeć) Ty zaś wytykasz moherów... taka sama nienawiść, inna grupa docelowa... >A tak swoją drogą mieszkam obeceni w dużym mieście i dzięki temu, że >tutaj walczy się z tą zaściankowością poznałam masę gejów i lesbijek...i o >dziwo każda z tych osób okazała się bardzo wrażliwa, pomocna, >życzliwa...poprostu dobrym człwiekiem.....szkoda, że reszta społeczeństwa >taka nei jest :p hahahaha zaraz nam tu udowodnisz, że to jedyni wartościowi ludzie na tym świecie przepełnionym złem... ROTFL Autor: violette (---.lom.vectranet.pl) >Dlatego dla takich osób niezbędna jest w naszym kraju edukacja >seksualna, ktora wybiła by im z ich młodych umysłów spaczoną, XIX >wieczną wizję orientacji seksualnej. Mam nadzieję, że zdążę wychować dzieci zanim taki przedmiot, z takim programem stanie się obowiązkowy... >Bo być może LuisFernadez w swej wizji jako esesmana w obozie dla gejów >prezentuje zapędy sadomasochistyczne(jako psycholog wiem coś o tym). A >to akurat w przciwieństwie do homoseksualizmu jest zboczeniem. omg drzemie w Tobie rzeczywiście utalentowany psycholog... prawie jak Dr Oetker hahaha >Pozdrowienia dla Lili, za odważne poglądy i merytoryczne argumenty, >których przeciwnikom brakuje, bo odwołania np. do praw biologii czy fizyki >są nie tyle śmieszne, co żenujące. przykro mi to stwierdzić, ale ja tam widziałem puste słowa... żadnych argumentów, które by do mnie przemówiły, nie doszukałem się...
|
|
Przeciez rozne salony sa w Lomzy juz od dluzszego czasu, nie wiem co w tym niezwyklego. A co do reklamy... Krzyzak jak tu wparuje jakis niezadowolony i narobi syfu, to bedzie reklama... antyreklama ;) Na tym forum to sie lepiej nie "reklamowac" ;) Zbych
|
|
ak sądzicie? Co o tym myśleć? Nie ukrywam, że z obecnym stanem dróg dojazdowych, uwzględniając również korki w okolicach Wyszkowa i koleiny między Łomżą a Ostrowią, notoryczne awarie autobusów PKS... -to chyba byłaby jakaś alternatywa, zwłaszcza dla studentów (którym mam zamiar ponownie zostać). chwalisz sie? :D "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |