Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zaufanie jest dobre, ale kontrola lepsza |
Hhehehhhehehh :D Ale przecinajac lomzynskie "arterie" przynajmniej mamy rodeo ;) A na powaznie... Gdyby infrastruktura kolejowa dzialala sprawnie, problem moznaby mocno zredukowac.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zaufanie jest dobre, ale kontrola lepsza |
Niech te Tramwaje moje zrobia :)
|
|
Z ktorego roku ta encyklpopedia:D Hahaha, w tej sytuacji wyrocznia jest raczej Swiatowa Organizacja Zdrowia. Tam pracuja autorytety:P A encyklopedie PWN to mozna wsadzic sobie w d... . Sprawdz lepiej w Britannice czy jakiejs innej, bardziej powazanej na swiecie:P Pierwowzorem encyklopedii pwn byla encyklopedia, w ktorej na haslo "kon" odpowiada sie" jaki jest, kazdy widzi" :P
|
|
Krzyzak, gdzie te materialy o ktore prosilam? Ciezko wyslac? Skoro o tym czytales to chyba 4 h na odnalezienie tego to nie problem:P
|
|
Przeciążenie sieci może jest
|
|
Spróbuj wejść w ustawienia połączeń i poszukaj takiej opcji jak WYSYŁANIE WŁASNEGO ID(chodzi o zastrzeganie numeru)wejdź w nią i ustaw opcję USTALA SIEĆ>Powinno być potem ok
|
|
Jeśli zwykła jest nierentowna i ma wielu przeciwników u włodaży miasta, to może jakieś parowe, zabytkowe, które zarobią swoim wdziękiem na przejazdy?:) Może coś na skalę drugiego Wolsztyna? Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
spox,ciesze sie ze mogłem Ci pomóc :)
|
|
Hi Wyniki IX turnieju: 1. Artek 21 2. Peter 17 3. Ra 14 4. Ke 12 5. Buła 10 6. Qbas 8 7. Lajkers 7 8. Markiz 6 9. Marcin 5 10. Grzesiek 4 11. Jagiel 3 12. Mały32 2 13. Lee 1 Klasyfikacja generalna po IX turniejach: (ilość turniejów-wynik do poprawienia) 1..Qbas 103 (9-2) 2..Ke 92 (9-2) 3..Artek 85 (8) 4..Markiz 77 (9-3) 5..Grzesiek 70 (9-2) 6..Fido 64 (7) 7..Lee 60 (9-1) 8..Jagiel 56 (8) ..................... 9..Marcin 56 (8) 10.Ra 56 (4) 11.Buła 53 (5) 12.Sissko 33 (5) 13.Peter 27 (3) 14.Joshi 22 (1) 15.Spawn 22 (2) 16.Lajkers 18 (4) 17.Łupiniak 17 (3) 18.Długi 9 (2) 19.Bartoszek 9 (2) 20.Bomba 9 (1) 21.Jacek 6 (1) 22.Thomas 5 (1) 23.Turok 2 (2) 24.Mały 32 2 (1) 25.Armen 1 (1) Masters: 1553 X Turniej w najblizsza niedziele o godzinie 19 w klub 54 Pzdr
|
|
Szczerze? Mi się wydaje, że milionerami to są tylko te osoby co to sprzedają :-) 9zł możesz zainwestować.... złożmy się wszyscy na to - może akurat będziemy spać na pieniądzach inwestując pare groszy :-P "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
jakie drugie?? Bazar Europa nadal istnieje!!
|
|
skoro myślą o kolejach towarowych.. mozna by pomyslec o pkp.. pomyslec ile lepiej by bylo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |