Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komorowski zastapi Kubicę.... |
Homoseksualisci nikomu (bezposrednio) nie szkodza. No chyba ze ich parada zablokuje komus dojazd do pracy, albo przeszkodzi sie wyspac. Ten temat byl zapytaniem dziewczyny homo, czy sa miejsca w Lomzy dla tej czesci ludzi. I o tym powinna byc dyskusja a nie o tym czy to zle, dobrze, czy ich ukrzyzowac, spalic na stosie czy co tam jeszcze. Uwazam ze dyskusje w stylu homoseksualizm jest nienormalny/normalny sa bezcelowe w cywilizowanym panstwie. Na pewno niepotrzebnie doprowadzaja kolejnych podzialow spolecznych i rosnacej agresji obu stron (pro i anty). Ludzie, przestanmy sobie zycie utrudniac.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komorowski zastapi Kubicę.... |
My tu sobei gadu gadu o Gali a ja serdeczniasko pozdrawiam trenera LL&BJJ Łomżyniaka z krwi i kosci RADOSŁAWA TURKA :) sedziego MMA na gali i naszego trenera :) LL. A co do Gali, to bylo naprawde dobrze. Publicznosc mala, co mnie osobiscie utwierdzilo wprzekonaniu, ze narzekac jest komu na brak rozrywek innych niz DISCO :), a jak juz sie cos dzieje to jak zwykle slomiany zapal mija. No ale jak to sie mowi nie liczy sie ilosc liczy sie jakosc - wiec bylo dobrze. Oby wiecej takich imprez. Ja i jeszcze Wojtka na gore wyciagnales :). Pozdro dla obecnych... _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
Geniu wyraznie napisałem o skórze spalonej(w sensie zjaranej) a nie ładnie opalonej, a włosy zadbane nie mają nic wspólnego z niemodnymi paskami, pozatym kiedy wogóle białe kozaczki i cekiny były modne? Zresztą obejrz sobie to: http://bialekozaczki.blog.pl/. Naprawdę bomba. Kwintesencja stylu, smaku i wogóle. Więc proszę nie obrażaj innych, bo w każdym lokalu w tym mieście znajdują się ludzie modni, zadbani i odwrotnie i uwierz mi nie wszyscy faceci pragną tylko tego typu pseudozadbanych laseczek. I nie wiem skąd wzięłaś tę dziwną statystykę, w stylu 99%. Zbadałaś całą populację mężczyzn?
|
|
Aha, tak dla scisloci, ta wypowiedz byla uzupelnieniem wczesniejszej, bo nie jasno wyrazilem, swoja dezaprobate. Mam nadzieje, ze teraz wiesz, ze nie atakowalem samogo postu, tylko glupia jalowa dyskusje ludzi z obu stron, ktorzy nieustannie sie atakuja. Zamiast chrzanic o tym ze kogos trzeba wyslac do obozu, lepiej zacznijcie sie zajmowac soba i swoim zyciem. Zacznijcie pracowac. Dorosnijcie w koncu. W Polsce jest jak jest, dlatego ze ludzie cala energie poswiecaja na klotnie, walki i kopanie innych zamiast budowanie sobie zycia na poziomie. Zawsze takie klotnie doprowadzaly nas do nieszczesc narodowych. Kiedys, to szlachta klocila sie zamiast konstruktywnie wzmacniac i budowac swoj kraj. Wlasnie to doprowadzilo Polskę na przykład do rozbiorów. Przez taka glupote tracimy i dzisiaj. Tzn traca tacy ludzie-marnujacy na klotnie i konflikty swoj cenny czas. Ja staram sie konstruktywnie podchodzicdo zycia i nie marnowac czasu na glupoty. Za pare lat, kiedy sie troche dorobie (juz jest niezle), ci co marnowali czas na glupoty, nie osiagnawszy niczego konkretnego poza brzuszkiem piwnym i zdobyciem kumpli spod budki z piwem, zaczna atakowac mnie, bo mi sie udalo a im nie. Potem beda gadac ze "ciekawe komu to nakradl, ze ma tyle kasy". Ja bede wiedzial, ze po prostu jest to wina mojej inwestycji w czas i uczciwa prace a w ich przypadku -marnowania czasu. Zyjmy po prostu tak, by nikomu nie szkodzic. Rozwijajmy swoje zycie, budujmy zamiast cos tam komus burzyc. Przede wszystkim starajmy sie nie szkodzic nikomu. Tak na prawde, tracac czas na szkodzenie komus innemu -szkodzisz sobie. W tym czasie moglbys/moglabys rozwinac swoja sytuacje np. materialna, lub zadbac o wyksztalcenie. Bo potem pozostaje juz tylko narzekanie i psioczenie na tych ktorym sie "udalo".
|
|
I kiego się cieszyć? Nasze chłopaki odchodzą do klubów piłkarskich, a nie zostają w ŁKS pożal się Panie "piłkarskim". Miasto wali w drogi na Augustów i w prywatę, stadion nadaję się do gry w piłkę gnojną *(sorrki wodną). Pezydent S. jest obrażony na "kopaną" bo stadion nie jest jego imieniem, lokalni działacze walczą o kaskę, a smród jak walił z oczyszczalni tak wali. A widzieliście najlepszy stadion w regionie? Pulwy, bo tam się przynajmniej trawa trzyma i się politytki nie ima.
|
|
Witam Czy widzieliście te koleiny na ul. Wojska Polskiego szczególnie przy postoju taksówek koło ronda i Placu Pocztowego, dalej przy skrzyżowaniu z Polową i na calej jej dlugości powstają ciagle nowe i coraz głębsze, niedlugo bedzie tak, ze jak ktos ma niskie zawieszenie bedzie szorował po jezdni podwoziem ;) co z tym zrobić? komu to zgłosic? moze niech zamkną ruch i wezmą sie do remontu ciagle wracam do tej durnej decyzji prezydenta który obciążył te ulice ruchem tranzytowym uwalniając Legionów, zreszta to było do przewidzenia, że ta ulica tak bedzie wyglądała po tych wielkich samochodach.
|
|
Pontifex Mal w końcu przytarłeś nosa zarozumialcom :D
|
|
Ladniejsze z tapeta na twarzy, gorzej, gdy ja zmyja i gdy budzicie sie obok nich z rana:D Ja nie jestem ani zlot-blond lala, ani dziewczyna w wyciagnietym swetrze. Ubieram sie ladnie, gustownie i dzieki temu dostaje wiele komplementow... nie musze swiecic tylkiem ani miec blond wlosow aby miec powodzenie:P I nie wiem czy nazwiesz taka kobiete ladniejsza za 10 lat, gdy beda wygladaly na lat 40, bo skutki slonca sa bolesne i nieodwracalne:P A watpie aby taka jedna czy druga lomzynianke z yamy, z ktorych wiekszosc pracuje w sklepach, stac bylo na lifting czy cos w tym stylu:P
|
|
Wszyscy słyszymy w czasie strajku lekarzy jak to są oni wyzyskiwani, pracując praktycznie „niewolniczo”. Pomimo ostatniej podwyżki 30%, twierdzą, że to za mało. Wiadomo, każdy chciałby dostawać jak najwięcej, ale całość trzeba porównywać do zarobków w innych działach opłacanych z budżetu państwa. Rokrocznie na medycynę jest bardzo duże oblężenie, a przecież od dziesiątek lat zarobki lekarz są na podobnym poziomie w stosunku do innych zawodów. Jak mamusia wysyłała na studia, to chyba nie liczyła nagle na kokosowe zarobki swojego dziecka, wiadomo jak zarabiali lekarze od lat. Nie wspominam o przysiędze Hipokratesa, bo dla wielu to nieznany wierszyk. Czy ktoś może podać branżę budżetu, gdzie podniesiono płace choć o 15%? Nauczyciele przyjęli by to „z pocałowaniem ręki”. Niektórzy lekarze domagają się zarobków od 5000 do 7000zł zależnie od wykształcenia, specjalizacji, bo na Zachodzie ich koledzy zarabiają o wiele więcej. Tylko na Zachodzie są inne standardy dotyczące lekarz i służby zdrowia. Przykłady. W Polsce od lat słyszymy, że w wielu miejscach na skutek pomyłek, niechlujstwa, pijaństwa, lekarzy jakiś pacjent zostaje kaleką, czy żegna się ze światem . Część rodzin wnosi sprawy przeciw takim delikwentom, ale komisje lekarskie są bardzo pobłażliwe, przymykają oko, by nie powiedzieć kryją swoich kolegów i często jest to symboliczne zawieszenie, po który lekarz wraca do pracy. Wystarczy poczytać opisy tragicznych błędów, zaniedbań, które pokazuje np. Stowarzyszenie „Primum Non Nocere”, zajmujące się takimi przypadkami. A na Zachodzie do którego część lekarzy tak ochoczo się odwołuje, za błędy lekarskie jest surowa odpowiedzialność, od wysokich odszkodowań dla pacjentów, pozbawienia dożywotniego prawa do wykonywania zawodu, aż po pobyt w więzieniu. Polecam statystyki , można znaleźć np. z Anglii, ilu lekarzy rocznie kończy przygodę z zawodem w ten sposób. U nas byłaby to sensacja. Pewni lekarze opowiadają, że pojada na Zachód do pracy. Powiem: szerokiej drogi! Nawet jeśli część zna język (na ogół to dukanie), to zostaną pomocnikami lekarskimi: przynieś, podaj, posprzątaj itp. Jak wykażą się może awansują po latach. A reszta bez języka załapie się najwyżej do sprzątania szpitali, co szybko nauczy się pokory i przywoła wspomnienia jak błogo było w Polsce: kawusia, może pacjent da kopertkę, malutki koniaczek itp. „A zachodni „dranie” każą pracować, człowiek haruje cały dyżur! Hańba!” Więcej szacunku dla własnej pracy Panie i Panowie, Szpitala, który was jeszcze zatrudnia no i najważniejszych Pacjentów, którym powinniście zawsze służyć pomocą.
|
|
No wlasnie. Po pierwsze- nie mowie sie nie maluje, wrecz przeciwnie, bo lubie, ale po demakijazu mezczyzni ode mnie nie uciekaja. Po drugie - nie jestem narcyzem i nie mowie, ze jestem och i ach Po trzecie- nie smieje sie z kogos, ze ktos pracuje w sklepie, tylko mowie, ze takie dziewczyny moglyby sie zastanowic, bo kremy i operacje sa drogie, a jesli beda chcialy wygladac normalnie po latach nakladania betonow, slonca i solariow, to nie bedzie ich na to stac i beda wygladaly tragicznie, bo to, co one ze soba robia, sieje niezle spustoszenie w organizmie. To juz teraz widac, ze nie wygladaja na swoj wiek. Umiar we wszystkim i o to mi chodzi. Kumasz?
|
|
Żeby uściślić! WHO to organizacja, która jest uzależniona od innych organizacji. Jako ciekawostkę podam, że lekarze(nie wszyscy, ale jednak), którzy są w WHO stanowczo mówią, że to jest choroba i ze swoimi sprzecznymi z WHO poglądami się nie kryją. Jeżeli WHO jest sponsorowana również przez środowiska homoseksualne to musieli wykreślić homoseksualizm z listy chorób - proste. Zbych
|
|
Witam. Poszukuje konkretnych chetnych, ktorzy maja ochote na dwutygodniowa wycieczke stopem po Europie. Startujemy juz za tydzien - 29 czerwca. Prosze odezwijcie sie w tym temacie i zostawcie jakis namiar na siebie w postaci numeru GG lub numeru komorki. Moj nr GG to 11674440. Czekam!
|
|
jeśli będzie im lepiej na zachodzie niech sprzedadzą swoje posiadłości na ul. Hipokratesa i w Starej Łomży które pobudowali ze swoich marnych poborów , pakują walizki i w drogę na podbój EUROPY .
|
|
Ogólnie jest spoko,koncert wydaje mi się że w sobotę(jutro)Później sprawdze na plakacie i dam znać:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |