poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wielkopolska powstała przeciw Gazecie Wyborczej.

Homoseksualni spotykają się na cmentarzu... i już tam zostają.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wielkopolska powstała przeciw Gazecie Wyborczej.

kiernek a ty taki wielki mieszkaniec ameryki jesteś czy widziałeś Los Angeles w serialu "Gliniarz i prokurator" ?? Co ty wogóle piepszysz o jakims LA ? Kogo interesuje LA ? jedz tam i se wachaj te smrody. Polska to Polska a nie jakieś LA.

to sie nazywa czytanie ze zrozumieniem tekstu :D hm...czytam i tak nic nie rozumiem

ten gościu jest po prostu "orgilanly"

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

Lepiej zeby dzieci przebywaly w domach dziecka? Ja bym wolala oddac takie dziecko parze homoseksualnej, zeby poznalo, co to znaczy prawdziwy dom i milosc. Niestety, przy takim spoleczenstwie jakie mamy, nie da sie tego zrobic... i dlatego dzieci bede spedzaly swe dziecinstwo i poczatek doroslosci w domach dziecka..

Przepraszam, wprowadzilam was w blad:D
90 % kobiet - heteroseksualnych, 7% biseksualnych, 3 % homoseksualnych
91% mezczyzn - heteroseksualnych, 4 % biseksualnych, 5 % homoseksualnych

:-)

Ludzie z orientacją homoseksualną stanowią w Polsce od 7 do 10 %. Mówi się ogólnie, iż w każdym kraju jest ich od 5 do 10 %. :)))))

Wali mnie to kto jest jakiej orientacji, dopoki nie mam przez niego problemow z przejechaniem przez centrum Warszawy.

W podobnym terminie (5-7.07.2007) odbędzie się Obscene Extreme Festival w czeskim Trutnovie. Wystąpią:
BRUTAL TRUTH + BEHEMOTH + GRAVE + GENERAL SURGERY + ROTTEN SOUND + ASSASSIN + WACO JESUS + ROMPEPROP + BIRDFLESH + YACOEPSAE + INHUMATE + MAGRUDERGRIND + SUBLIME CADAVERIC DECOMPOSITION + DEBUSTROL + EXTINCTION OF MANKIND + CLITEATER + LIFE IS A LIE + CARNAL DECAY + HYMEN HOLOCAUST + DIGESTED FLESH + MUCOPUS + HERPES DE CRACHAT DE FILLETTE + TINNER + NARCOSIS + DISTORTED IMPALEMENT + MORBIDIUM + NEUROPATHIA + ZUBROWSKA + EXIT WOUNDS + HUMAN ERROR + VAE VICTUS + AFGRUND + STERBEHILFE + ENTHRALLMENT + HYBRID VISCERY + DISTRESS + FIRING SQUAD + THE ARSON PROJECT + SATAN’S REVENGE ON MANKIND + PIGSTY + DESTRUCTIVE EXPLOSION OF ANAL GARLAND + G.O.R.E. + VULNUS + EARDELETE + 2 MINUTA DREKA + CRITICAL MADNESS + CUTTERED FLESH + FESTA DESPERATO + PSYCHOTIC DESPAIR + ELYSIUM + Hell show – body-piercing freak show
Impreza obowiązkowa dla fanów brutalnej muzyki :))).

Włatcy Móch !!!
,,,,,,,,
| @ |
| O.o |
\ - /
| | Czesio

Sory zapomniałam napisać,ze oczywiscie ten pracowadca tez nie podpisuje umowy-kombinuje na różne sposoby.

Warunki w jakich trenowali zawodnicy Łomżyńskiego Towarzystwa Wioślarskiego były bardzo złe. Adoptowany garaż nie spełniał podstawowych wymogów sanitarnych i przeciwpożarowych. Obiekt ten nie posiadał instalacji wodociągowej, kanalizacyjnej i centralnego ogrzewania. Było to szczególnie uciążliwe w czasie późnej jesieni, wczesną wiosną i zimą. Gdy było ciepło zabiegi higieniczne wykonywano wykorzystując wodę w Narwi. Szatnię, która nie miała okna oświetlano przy pomocy prądu elektrycznego. Do ogrzewania szatni używano piecyka elektrycznego. Przeprowadzona w 1990 r. kontrola przeciwpożarowa w hangarze sprzętowym spowodowała odłączenie dopływu energii elektrycznej z powodu prowizorycznej instalacji oraz przeciekającego dachu. Dach naprawiono, ale względy finansowe nie pozwoliły na zmodernizowanie instalacji i nie podłączono zasilania prądem elektrycznym. Początkowo szatnie oświetlano świecami, ale późnej przeciągnięto kabel z prądem od sympatyka sportów wodnych mieszkającego w sąsiedztwie. Dokonywano z nim rozliczeń finansowych za dostarczaną energię. W ten sposób nie przerwano treningów, złamano przepisy przeciwpożarowe, ale ogrzewano i oświetlano szatnię oraz hangar. Mimo tego osiągnieto znaczące wyniki sportowe w rywalizacji krajowej i międzynarodowej.

cdn.
Studia Łomżyńskie nr XI
Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego

czesław

Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika

Zacznijmy od tego, że temat nie jest o nieuczciwych pracownikach a o nieuczciwych pracodawcach Ktoś.

1. Sześć stóp pod ziemią.

2. Anioły w Ameryce.

Pozdrawiam.

oczywiście to jest pakito;)
2 Touch - Blue Monday 2007 (Club Rmx 07 By Pakito)
Mam nadzieję że pomogłem trochę:)

Badanie tech juz zrobione :)))
Samochód z gazem cena 163zł
W polmozbycie w piatnicy (nawet nie widzieli samochodu na oczy),podbili i juz... tak wiec polecam!

Wiesz co ... powiem Ci, że właśnie załatwiłeś ludzi nieźle, bo ktoś to przeczyta/przeczytał i narobi im niezłego bigosu ... A swoją drogą nie ma się czym chwalić, potem się dziwić, że takie wypadki są z udziałem rzęchów, które dawno powinny zejść z tego świata :/ Żal mi Ciebie ...

Ja tam jeżdże do Marianowa, zero problemów, wiem, że są fachowcami, chociaż u mnie nigdy niczego nie wykryto, mimo sporych wytrząsań :P Ale poprostu auto dobre i nie ma zastrzeżeń.

W dniu 23.06.2007 zgineła torebka koloru rózowego firmy Puma ! Znalasce prosimy o kontakt z numer 514697853! dziekuje

Treść jest ukryta

Maniek88--- i tu widze...powazny blad! raczki trzeba umyc!

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

obowiazkowo mazury :D

po co kolejny temat mogles poszukac tematow bo juz kiedys taki byl

Idz do biura rzeczy znalezionych.

Przede wszystkim wypoczynek urlopowy. Ma być ładne lato, więc trzeba wykorzystać. Mapę w rękę, rodzinkę w samochód, bo Polska otworem stoi.

Od Paru dni w Łomży u nosi sie jak by to delikatnie powiedzieć nie przyjemny zapach nie wiem skąd tak to zalatuje ale po prostu capie w całej Łomży Nie wiem jak to miasto ma pozyskiwać turystów jak tu pojawi sie nowy człowiek to odraz to miasto odrazi go

Są ładne obrazki z okazji chrztu posrebrzane, czy jakieś bibeloty na których można wygrawerować "na pamiątkę..." itp. Wcale nie musi to być kasa. Zależy w jakim charakterze jesteś zaproszona, rodzina czy ktoś ze znajomych. Myślę, że jeśli to drugie to zdecydowanie jakiś drobiazg. Kasę zazwyczaj dają członkowie rodziny. A ubranka? Wyrośnie za miesiące i nic z tego nie zostanie.

(...) naprwde jesli ja ktos znalazł to prosiłbym o kontakt

a potem odmienia prawidłowo - bo inaczej by tego nie wymówił;)
problem w tym, żeby nie zawsze pisać tak jak się słyszy

Od kiedy pamiętam zawsze "okresowo" zalatywało wieczorami z PPSów przynajmniej na os. Południe.
Kiedyś, kiedyś jeszcze na Zjeździe czuło się fetor z oczyszczalni, no ale z tym to się jakoś wyciszyło. Zmodernizowali co trzeba i wszystko gra.

co jakiś czas to nawet z oczyszczalni powiewa...
Może nie dokjońca zmodernizowali?

Po takich desczach jakie ostatnio nas odwiedziły, studzienki sciekowe nie wytrzymały i scieki wydostały sie na powierzchnie:)

najgorsze jest to że każdy ciągle powtarza ze w Lomży nie ma pracy a to guzik prawda jeśli ktoś naprawdę chce pracować to ja bez problemu znajdzie, wystarczy sie rozejrzeć dookoła, wiadomo ze ludziom od razu po szkole średniej nie zapłacą nie wiadomo jakich kokosów ale 1000zl na rękę bez problemu można wyciągnąć,
wiadomo ze trafiają sie nieuczciwi pracodawcy ale można sobie z tym radzić np zrezygnować z pracy jeśli nie ma sie podpisanej umowy itp

pierwsza miłość

a dużo osób tam chodzi? są kolejki do sprzętu?

A co niedziela w kościele na peirwszej ławce udają wielkich katolików. Ludzie za niewolników u nich robią. Dla księdza idzie dola to i na kazaniu pochwali że pan biznesmen taki dobry....
LUIZFERNANDES,napisz gdzie słyszałeś takie kazanie,bardzo chciałbym się dowiedzieć gdzie tak wychwalaja biznesmenów.........

jeśli sie znajdzie,to zapewne pusta.Niestety dzisiaj mamy wielu amatorów cudzych własności.Nic tylko złapac takiego iręce uciąć bo inaczej sie niczego nie nauczy.

Witam.Nie orientuje się ktoś gdzie są w Łomży hot spoty za free?Aha i słyszałem kiedyś że ma powstać w Łomży internet jakis radiowy za free,ale nie wiem czy jest to historyjka która mozna włozyć między bajki............

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org