Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Kołakowski ma rację? |
zeby szukac trzeba znac tytul a on najwidoczniej go nie zna skoro pisze...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Kołakowski ma rację? |
re:003zibi może nie brakuje a może brakuje, nie wiem. Idź do pubu i tam poszukaj fajnej dziewczyny dla siebie, nie zwykłego - może i dobrze wyszorowanego - czorta, ale takiej za którą byś polazł na forty w Piątnicy z buta gdyby ci tylko to zaproponowała. Jeśli kobitka uważa, że opalenizna dodaje jej uroku to niech się smali i godzinę dziennie (może jej facet to lubi), a jeśli lubisz corki młynarza to też twoja sprawa. Nie rozumiem jak można twierdzić, że opalenizna, ładny ciuch, zadbane włosy - to plastik. Tak twierdzą zakompleksione, sfrustrowane brakiem zainteresowania ze strony facetów gospodynie domowe, ale i takie są potrzebne na tym świecie.
|
|
loosac, tylko tematy zakladane przez ciebie powinny byc godne uwagi? A ja uwazam, ze ten problem ktory jest tu poruszany jest wazniejszy od tematow, ktore zakladasz:-)
|
|
Miedzy opalenizna, ladnym ciuchem i zadbanymi wlosami, a tym, co prezentuje wiekszosc dziewczyn w yamie jest kolosalna roznica.:-) Pozdrawiam
|
|
jak nie zna to jaka roznica gdzie szuka i tak nie znajdzie
|
|
Rybski jedną nogą w Lechii.
|
|
do vespos wcale nie jestem na bezrobociu:P mam prace i to bardzo dobra zycze kazdemu zeby na taka trafil moze wtedy byloby normalnie i nikomu z nudów nie przychodzilyby takie glupoty do glowy .......wiedzialam ze bedzie taka reakcja forumowiczow wystarczy miec troche inne poglady iiii .... sami widzicie ...ale coz tacy jestescie tolerancyjni :P ja poprostu nie toleruje homopseksualistow, ale nie znaczy to ze bede ich po miescie z pala ganiac, czy rzucac kamieniami, a homoseksualizm traktuje jako chorobe i tyle, kazdy ma swoje przekonania i prawo do wyrazenia opini ....a wy robicie z tego wielkie HALO ...skupcie sie lepiej na tamacie a nie szukacie konfliktow z osobami o innych niz wasze pogladach na zycie....
|
|
Krzyzak przeczytaj jeszcze raz co pisala lila. Napisales "Ja mam wiele koleżanek, które lubią się umalować i źle z tym nie wyglądają.... Ale jak zmyją wyglądają jeszcze ładniej, bo same w sobie są bardzo ładne. Więc problemu dla mnie nie ma." Wydaje mi sie ze dokladie o to chodzilo w jej wypowiedziach. przepraszam "ja" o co tobie kaman? "uwazam ze lepiej jest wygladac jak inni i dobrze sie z tym czuc, niz miec swoj wlasny styl, sluchac rockowej muzyki, byc w 10% spoleczenstwa, chodzic w glanach i jarac blanty a na weselu siostry z pamieci spiewac wszystkie piosenki disco polo, to nie jest oryginal moi drodzy!!" o masakra wygladac tak jak inni! Co Ty wogole pleciesz? Moze tak jak w chinach wprowadzic mundurki. Wtedy bedzie super. Ja nie slucham nalogowo Rocka choc dobrego lubie :D ale staram sie wygladac raczej inaczej ckiekawiej niz pozostali i wcale nie nosze wyciagnietych swetrow i glanow. Mam jednak znajomych ktorzy tak chodza i uwierz mi nie smierdzi od nich i sa czysci i wygladaja tak jak lubia i z tym sie dobrze czuja. Poprostu bije od Ciebie brak tolerancji. peace Pifpaf
|
|
ja chyba zadko tam bywasz skoro twierdxzisz ze wszyscy wygladaj tam tak samo... toleruje bo musze tak jak napisalem... Chciec to moge sie napic :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |