Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ogrodowa. |
Heh.. ale się dziwicie? Teraz Burmistrz Stawisk podejżany o korupcję... Ale nie możliwe, że jeszcze się tym nikt nie zajął - znaczy tymi komputerami... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ogrodowa. |
No właśnie fLoorek o to chodzi. Ja też czytam dużo książek... I jak piszę jakiś tekst to mi się przypomina jak on w tej książce był napisany...ale jak piszę szybko - bez zastanowienia to robię błędy. Znam bardzo dobrze zasady ortograficzne i jak przeanalizuję co napisałem to wyłapię wszystkie błędy. Tylko to jest ten ból, że nie potrafię swobodnie pisać nie popełniając błędów. Tak wogóle jak wyglądają moje posty? Dużo błędów robię????
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja se nic nie musze dziergać, nie mam żadnych uprzedzeń do innych miast. a to że se chłopaki razem pograli to fajna żecz, ciebie CZUBIE ktoś chyba kiedyś śledziem schlastał po mordzie dlatego taka zawistna z ciebie pozdro ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |