wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Demokracja wg. PIS

A ja myślałem, ze piosenki to mają tytuły, nie nazwy:)))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Demokracja wg. PIS

tez sie jest czym podniecac... ile jest tych druzyn w Polsce? 5? heh tez mi sport.

potrzebna jest mi mapa samochodowa sonymap ale nigdzie nie moge znalezc moze ktos wie skad ja sciagnac. a moze jakas inna

Zobacz czy ta wersja Ci pasuje. Jak chcesz inna to powiedz....

http://rs54.rapidshare.com/files/16401142/sonymap.rar

Wiesz.. może napisz lepiej jaką masz nawigację.. bo są lepsze mapy.

dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/

SORY

ale kwiatki gwarancji NIE POSIADAJĄ :)

Aby nie do stacji diagnostycznej przy CEntrum Kształcenia praktycznego w Łomży . TO HORROR I SKANDALISTYCZNA OBSŁUGA!!

Nie wiem czy śmiać się, czy płakać. Ja proponuję zamiast grać w gry poćwiczyć trochę składnię o ortografię - ogólnie język ojczysty. Szczerze przyznam, że ledwie zroumiałem Twojego posta....

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Moim zdaniem stacja kontroli w Marianowie jest SUPER. Ty facet napewno tam nie byłeś,tam robią robotę super ,wszystko sprawdzą ,wytłumaczą i nawet zapiszą na "receptę" co należy poprawić. Moim zdaniem to jedna z najlepszych stacji kontroli pojazdów w okolicy .Faceci są bardzo mili.i z kulturą. Robią swoją robotę uczciwie i z szacunkiem do klientów.

Tak, jestem za jednym i drugim, ale wg mnie pary homoseksualne w kwestii adopcji powinny byc bardziej sprawdzone, powinny byc zbadane pod kazdym katem przez psychologow, ale nie dlatego, ze sa gorsi czy cos, tylko dlatego, aby sprawdzic, czy adopcja do dla nich takie widzimisie czy po prostu potrzeba serca i dania dziecku domu i ofiarowania milosc
A co do adopcji - wielokrotnie sie nad tym zastanawialam. I wiem, ze oprocz swoich dzieci chcialabym adoptowac dziecko i w przyszlosci postaram sie o to.

Mysle ze ta lecznice prowadzi ta sama osoba,ale niestety nie moge sie zgodzic z panska opinia.Gdyby pan widzial mojego psa 5 lat temu to by pan go z litosci uspal ,bo byl tak chory po kleszczu.Doktor Ołdziejewski ja mi uratowal.Wlasnie dzieki niemu zyje i ma sie niezle choc ma uszkodzone nerki,watrobe i trzustke.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org