Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trochę liczb i ciekawe opinie Polaków |
hehe ruchawczo zapoznawczy buehhehe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trochę liczb i ciekawe opinie Polaków |
tommeknet jak masz takie poczucie humoru to sam pusc temat a akurat w tej kwestii niepotrzebuje porady a jak będę miała problem to spoko dam rade
|
|
Dokładnie, mówię o czasach kiedy stołu jeszcze nie było, dobre wieki temu. Zdaje się iż stół przyszedł wraz z odejściem Ewy. Te miejsce zawsze będę dobrze wspominał, tam poznałem moją żonę. :) Zmienił się lokal, ale i zmienili się ludzie, pamiętam że były czasy gdy w środku tygodnia w "Cześku" zawsze siedziało "stado" licealistów i nie tylko. Obecnie - łikendy plus święta gdy do Łomży wracają tamci licealiści... Indar
|
|
pff
|
|
zespół DZIEKIE SKRZYPCE Pifpaf
|
|
bo (prawie) wszyscy bezrobotni wyjechali już za granicę :) niekoniecznie na truskawki. Ale przyznam że stawka 3zł za łubiankę to baardzo dużo. W niemczech na plantacjach płacą ok 3,5 więc jak się okazuje nie warto wyjeżdzać. A w tym przecież jest koszt utrzymania. A tu można na maminym :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
za 120 000 to już o słabym mainframe można pomyśleć. Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Daliście się po raz kolejny wkręcić, hehe. Oczywiście, że nic nie mam do Południa. To już taki ostatni wkręcający temat. Obiecuję. ;)
|
|
niema jak w domu, dzieki forum 4lomza moge sobie jeszcze przypomniec jakim cimnogrodem jest lomza, az szkoda tak pieknego miasta, zacofanie nabiera pomalu zenitu. az strach co bedzie za 5 lat w tym miescie, na rynku glownym bedzie stal szafot, dyby itd... pozdrawiam
|
|
Ale pytanie czy sama byś chciała mieć dwie mamusie?;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |