Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Korwin-Mikke: będę często wetował |
Loosac może i zył ale czy był Synem Bozym? Na to dokumentacji nie ma róbmy swoje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Korwin-Mikke: będę często wetował |
antyred: wielu moich znajomych jak przyjeżdza z innych miast Polski to mówi, że Łomża jest bardzoooo ładna. I nie dlatego, żeby mi przykrości nie robić :-) Zwłaszcza ulice w okolicach skateparku. I właśnie zieleń i "szerokie" ulice prawdopodobnie o tym przeważają :D
|
|
najwazniejsze by być dobrym człowiekiem - nieważne czy się w coś wierzy czy nie. Szanować innych !!! Nie myśleć tylko o sobie. rudy błazen z druhem
|
|
Podbijam temat. Pytanie do Wombata aktualne. Co z tym dzwonkiem?
|
|
moze lepiej sklep jakis z kostiumami kompielowymi prócz obsrancego rynku i cenionego triumfa?
|
|
jasne Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
rzeliwo ?, hmm.... nie wiem, ale żeliwo spawali kiedyś w ZDZ na Krzywym Kole. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Tak na Krzywym Kole
|
|
Zobacz w mechaniaku na warsztatach lub na wesołej jest zakład obok hotelu
|
|
Zrobiliscie rozkmine o byle głupocie... a prawdziwej daty i tak nikt nie poznał ;/ Bimbo !
|
|
napisalam tak bo wiem ze duzo ludzi poszloby gdyby wejscie bylo za darmo.... a ze trzeba placic to rezygnuja. Poszli nie tylko ci którzy interesuja sie sztukami walki, bo byly takze osoby nie majace pojecia o muay thai i 1 raz cos takiego widzialy.
|
|
Jasne, a buty to sam sobie robisz i naprawiasz kiedy się trafią spaprane? Czy reklamujesz i domagasz się dobrych? Powiadam ci: szydło w rękę i jedziesz. :-)
|
|
To mało jeszcze pamiętasz, ja pamiętam czasy kiedy nie było Bogdana, ale widocznie starsza jestem od Ciebie.....To nieprawda, że tylko dzięki niemu jest ten pub. A poza tym podobno nie liczy się ilość tylko jakość:) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Interesuje mnie gdzie jest to pole i o której jest zbiórka????????????
|
|
mlodziezy to tu ziomie brakuje tylko rozumu :) ja mialem bilet ten drozszy a poszedlem na gore bo tam sie lepiej ogladalo "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Na szczescie niewszystkim brakuje rozumu:) jest tez normalna mlodziez nie ma co narzekac, a jesli chodzi o frekfencje to plame daly wszytkie grupy wiekowe(co prawda najwieksza mlodziez)ale zabraklo rowniez starszych pokolen. Racja ze z trybun byl lepszy widok, wiec 25zl za taka gale to nic takiego i WARTO bylo obejrzec...jesli w przyszlosci bedzie organizowana w Lomzy podoba impreza z pewnoscia pojde jeszcze raz i bardzo chetnie pomoge w reklamie:) jesli tylko bedzie trzeba
|
|
w tym sadzie płaci za łubiankę 2,5
|
|
nie będzie chętnych to i 3 zł będą płacili albo sami niech sobie zbierają
|
|
Treść jest ukryta
|
|
przegląd czy badanie techniczne? Przegląd zrobbisz w każdym warsztacie. Badanie techniczne tylko w stacjach kontroli pojazdów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |