Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Więzień na elektronicznej smyczy także u nas |
w czwartek o 16
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Więzień na elektronicznej smyczy także u nas |
ja tam nie mam swojego klubu. Fragment wiki dot. pseudokibic: Przywiązanie takich osób do barw klubowych lub reprezentacyjnych graniczy z fanatyzmem.
|
|
Zbychu Nie chcę cięmartwić. Obawiam się, że posadzenie nowych kwiatków nie było efektem twojej interwencji. Znam jedną panią, która nadzorowała tę robotę Mówiła mi, że taki był plan. Mało tego - w sierpniu posadzą następne, a zanim to zrobią, niektórzy znajdą dobrą okazję, żeby popsioczyć na ratuszowych. Ja jestem dumny z zieleni w naszym mieście. Mało które miasto może się równać z Łomża pod tym względem.
|
|
Ty greg to chyba mocny w gebie jestes:):) a co do czego przyjdzie to pewnie uciekasz gdzie pieprz rosnie:):)....jak juz twoja dziewczyna go zgubila to pewnie juz go nie odzyska bo poszedl albo juz w sprzedasz albo znalazca se go wzial.....tez ostatnio zgubilem telefon se k300i i nie znalazlem go do tej pory:) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
miniova.org thepiratebay.org google.pl z hasłem: intitle:"index.of" (mp3|mp4|avi) tytul.piosenki
|
|
TAk nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |