piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
No nareszcie poznamy stenogramy

a.. juz sie nie bede wtracal,
ale tylko zapytam, czemu wlasciwie brak wiedzy o dostepnych pod linuxa programach, ma osmieszac ????

to jakas wiedza fundamentalna, czy co?

ok, gadajcie dalej fajnie sie czyta,
pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: No nareszcie poznamy stenogramy

maximus, za dużo wypiłem.

W Jedwabnem jest firma posiadaląca Lincolna do takich spraw. Gościu nazywa się Dytkowski i tel.086-2172-516

Zobacz na slub.lomza.pl tam masz dział z limuzynami

Wafel:

Zależy, którą „modernizację” masz na myśli. Zanim z „Cześka” uczyniono to, czym jest teraz (tracąc pewną – choć chyba małą – grupę klientów) były czasy, gdy stołu bilardowego tam nie było. Wstawiono go jakieś 6-7 lat temu. Wiem, że podejrzewasz, że ludzie tak długo żyć nie mogą, ale Indar – podobnie jak ja – pamiętamy takie czasy…

Teraz to same menelstwo sie tam schodzi...

no i proszę bardzo !
aż się serce raduje !
>gdyż Polacy nie gęsi, też swój język mają<
oby tego nikt dzisiaj nie zepsuł...

dobra rada: nie pij wynalazków zza wschodniej granicy
można mieć zwidy a nawet oślepnąć...

scena muzyczna to nie lokalne wystepy dla podstawówek tylko granie dla prawdziwej publicznosci!! jesli ktos taki jak lilka horoszko jest nazywany "wokalistką bluesową" to mi wstyd się robi że jestem muzykiem...jej czas już chyba przeminął!!

Nigdzie jej nie będe nosił.

Szkoda, że zapowiadający Opole nie dotrzymał słowa "Jak się pojawi jedno słowo po angielsku to kończymy program", a zaraz zapowiedział " Biiiiig Sisters", a po polsku powinien powiedzieć " Trzyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hiiiiiiiiipopooooooooootamy" na scenę.

czy ktos zna jakiej szczeczoly tej imprezy??

lol

Proszę bardzo :

Noc Świętojańska

Corocznie w Wiźnie organizowana jest „Noc Świętojańska’’ – impreza o charakterze sportowo-rekreacyjnym. (24-25.06) Impreza odbywa się na terenie boiska szkolnego w pobliżu rzeki Narew. Symbolem Nocy świętojańskiej jest rzucanie wianków do wody, wykonanych przez uczestników konkursu. Tradycją spotkania jest także konkurs na najdłuższy warkocz. Imprezę uświetniają dziecięce występy przygotowane pod kierunkiem szkolnych pedagogów. Popularnością cieszy się pokaz zawodów strażackich przygotowanych przez OSP w Wiźnie. Atrakcją wieczornej części spotkania są występy znanych zespołów, które gwarantują dobrą zabawę taneczną do białego rana. Noc świętojańska cieszy się popularnością nie tylko wśród mieszkańców Wizny i okolic, ale także odwiedzających nas gości. Serdecznie zapraszamy.
Współorganizator imprezy KAROL BORAWSKI tel. 0600058068

KrzyzaK - to moj pierwszy linux. Instalacja najlatwiejsza z Linuxow podobno. Wystarczy tylko zaladowac plytke, a potem tylko next wciskac. Zaleznie od plytki ale wiekszosc ma juz od groma sterownikow zaladowane, a jezeli nawet czegos brakuje to nawet bedac swiezym linuxowcem nie mam problemow z nimi.

mam mandriva 2007 spring. xp w calosci wyrzucilem z lapka.

Krzyzak:
Mała uwaga:
1. Windows XP - wszystko gładko - zrobiłem samoinstalującą płytkę...
2. Linux Suse - jedyny problem był z kodekami,
--
Od kiedy na windowsie masz kodeki? Są tylko WM* i kilka mniej popularnych więc resztę trzeba poszukać. Ale fakt to drobiazg na obu systemach.

2. ...autamatycznie nie zamontowało mi partycji windows-owych
----
Wskazówka na przyszłosć: Podczas instalacji pominąłeś opcję montowania dysków przy instalacji. Gdy się zaznacza opcję zaawansowany rozkład na partycje wówczas odsłaniają się częsci Windowsa. Możesz też w konkretne miejsce podmontować te partycje.

Też mam Suse 10.2

Chcialbym zobaczyc wasze zdanie

jak kaczyńscy, lepper a zwłaszcza giertych dorwali sie do władzy to już mam wrażenie ze powoli następuje :D:D:D

To Phorum jest już dość stare. 4lomza. Powinno napisać swoja aplikację, albo załatać dobrze tą, albo przejść na Phorum 5, albo przejść na wogóle co innego :-)

easy come\'n\'easy go........

Żyję tak jak chce i nie próbuj mnie zrozumieć...

tak w ogóle bym zapomniał:
brawo lomza4!

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

nie no sory ale ta piosenka to kicz jak malo co, przepraszam ze moglem kogos urazic.
pozdrawiam

może łazi z laptopen hehe

Po prostu... NIE!

hah nie smiejscie sie ;)) poprostu z tego forum i tak sie robi burdel. sami widzicie :/ tematy dotcyzace wiary w chrystusa (wedlug mnie paranoja bo to sprawa kazdej osoby w co wierzy albo i nie) czy temat dotyczacy konca swiata, a teraz to ... no ludzie dajcie spokuj ...

Tak. Odpisali mi, żeby wkleił treść tego listu tutaj na forum, co też uczyniłem, hehe.

to jest "przedłużenie" tematu o "rdzennych łomżyniakach"

proponuję jak poprzednio ignorować - wtedy to pomogło, aż do dziś

Benia, na tapczan nikogo nie znajdziesz, może na łóżko wodne :) I to musi być takie, gdzie Wałęsa nie mógł znaleźć Danusiki :P

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=69836&t=69792&phorum_uriauth=fLoorek%3Ac66a236ecbddee617c79215fc2c92282

12 latek pff..Jestes napewno bardzo rozgarniety hahaha,mam 18lat ,zycze Wam,zeby cos takiego tez sie przytrafilo wtedy zrozumiecie,a telefon byl z mixa ,juz jest zablokowany nikt nie bedzie mial z niego pozytku

Najprostrze rozwiązanie : nie gubić telefonów i bez problemu :) wsadza się telefon tam gdzie nie wypadnie i tyle a nie później na forum rozgarnięcie że to i owo ja jeszcze nigdy nie zgubiłem telefonu ani nic poważniejszego .

ehhh ale klikam jest unikalny i nie znajdziecie go w innym miejscu w okolicy. a co do reertuaru dochodzi jeszcze dzem ;)) heh. niewiecie kiedy ma byc otwarty ?:>

co wy gadacie w czwartek o 17

do tych w/w panów nie radził bym Ci zanosic bo jeszcze ciebie o cos posądzą

no dziwne zebys nie zdał, idziesz i za darmo zdajesz to po co mieli by Cie trzymać, hehe to dla nich zaden interes :P

rudy błazen z druhem

Pewnie i będziesz się musiał przyznać gdzie schowałeś resztę samochodu.

Gdzie ta głupota, schowała się gdy oglądałem?

No niestety takie są realia w polsce, ale spokojnie, do łomży jeszcze wrócimy, z lepszą imprezą. A publiczność była fantastyczna, wszyscy to zgodnie potwierdzają: organizator, konferansjer oraz zawodnicy. Dziękujemy i do zobaczenia jesienią.

wiesz ze bierne palenie jest tez szkodliwe??????????i ty mnie w tym momencie trujesz!!!!!!!!a to swiadczy o kulturze twojej dobra niemam czasu na dyskusje spadam na zajecia pozdro dla autora postu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org