środa, 26 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
KOAKOWSKI TO poraka

Jak w temacie. O której jest procesja w katedrze?????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: KOAKOWSKI TO poraka

A przypadkiem STS niesą otwarte od 11 do 15 ?

Damian masz neta 8 mega... ale megabitów :] i to tylko w godzinach 3:00-6:00 moze tyle jest ;] tez mam IST ;] normalnie mamy okolo 1-2Mbit

Gdzie sprzedają oryginalne gry w Łomży?? Jak w ogóle jest taki sklep :D

:: die Zeitgeist ::

Treść jest ukryta

Teraz Kolega powinien zorganizowac grilla :-) Kupic 50l beczke piwa....
Chyba, ze woli poczta przeslac kazdemu po piwie... to podam swoj adres na maila :-P

Tak wogole... zastanawiam sie co ta Anielica zgubila, ze Kolega tak mocno chcial jej to oddac ;->

W postaci ulg podatkowych:) taki projekt rząd wymyślił - nie słuchałeś tv?:)

the thruth tracker

http://taz40.wrzuta.pl/film/rMkeM6FqDV/kubica_-_wypadek

http://www.viva-tv.pl/SAM/index.php?id=lato&wi_idnews=5488 :) bedzie...

A te w wazonach obok filarów też? Nasadzenia się projektuje tak, żeby naprzemiennie coś kwitło, a nie kiedy uschną badyle to dopiero je wykopywać i sadzić nowe... ale to daleko od kościoła....

Czym jest dla mnie PiS?
Gównem!

Crop town jest tez w Łomży.

.

Za informacje o błędach dziękuję, i w mailu już na skrzynkę rozwinę to. Oczywiście to forum jest stare i nie raz już przymierzaliśmy się do zmiany. Kolejne wersje niestety nie obejmują bazy której używamy. Napisanie od nowa wymaga trochę czasu, a niestety nie mamy go za wiele. Mam nadzieję, że w rozsądnej przyszłości uda się zmigrować do nowego forum.

Pozdrawiam
Wszystkie maile do nas są czytane i za wszystkie dziękuję.

chłop jest w potrzebie.Jesteście w stanie pomóc,to dajcie namiary.Nie, to nie.Temat sam spadnie.
Urząd współczuje Ci.Wiem jak to jest jak człowieka weżmie na to.
Tylko główki nie urwij.)))

kim kolwiek jestes FIN dziekuje Ci za te słowa:) potwornie zazdroszcze lili, faktycznie mazylem o jej "sławie" od dziecka :) temat tego fora miał dotyczyc robienia z Pani Horoszko "wokalistki" na co według mnie nie zasługuje.

Drogie "Bravo". Niedawno poznałem fajną dziewczynę. Niestety, dzisiaj dowiedziałem się, że ona mieszka na Południu więc istnieje rezyko, że jest wieś... to znaczy moze sie zachowywać jak bu... Jak sami wiecie kto. Co mam robić ? Dziewczyna jest ładna ale może się zachowywać kulturalnie inaczej. Z góry dziękuję za wszelką pomoc.

Zrozpaczony P80.

Bimbo !

Konia se zwal!! haha

Bimbo !

Hhmmm... to musi mieć związek z UFO albo LPR

Ptysiu80, czy możesz mi wytłumaczyć o co ci chodzi w tym temacie ? Bo niebardzo rozumiem.

Dzisiaj okolo godziny 18 w Łomży na ul.Dmowskiego przy bloku nr 6 moja dziewczyna zgubila bialego samsunga x200,gdy po kilku minutach wrocila go szukac,juz go nie bylo a karta byla wyciagnieta lub tel wylaczny,JESLI KTOS BEDZIE PROBOWAL WCISNAC WAM TAKI TEL. TO NIE KUPUJCIE,BO ON BEDZIE ZABLOKOWANY A ZLODZIEN(O ILE GO ZNAJDE) ZAJEBANY!!

ktoś statystyki prowadzi? proponuję iść jutro do kościoła przeliczyć liczbę uczestników i będzie wszystko jasne :)

A jednak ;-) Na harvardzie uzywaja Windowsa :-P

bo tak wlasnie patrzylem: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0; T312461) i mowie gdzie ta mandriva :-P

dzisiaj o 12

Będzie i jest otwarty o czym wy bredzicie zagladam tam codziennie i wszystko jest ok.

Bimbo !

jak mozesz zagladac tam codziennie jak pub jest zamkniety??? A jak pub bedzie otwarty to nie przez Bogdana... . niedlugo ma byc zorganizowany przetarg... . ktory jest z gory ustalony.... .

Co do przykladu wloch to moze sie i zgodze ze drogi sa tu lepsze (bo mieszkam obecnie w Turynie) chociaz widzialem miesca bardziej dziurawe niz w Lomzy a byla przeciez tu rok temu olimpiada i robili remonty wszedzie. i nie tylko w polsce lataja dziury byle czym sam widzialem miejsca w ktorych w cieple nie gorace dni zostaja slady po samochodach, zreszta nawet przechodzac przez ulice zostawiasz slady znaczy ze nie tylko w polce oszczzedzaja

ale to chyba normalny wydatek a nie strata.

A jak ty dom utrzymujesz to mówisz straty czy wydatek/koszt?
Strata jest raczej w tym przypadku związana z kataklizmem, pożar itp.

Piss off !

haha... Fanka bocianka smieszna jestes.... . Pub jest zamkniety, co moze tylko dla Ciebie otwieraja i pewnie jeszcze sprzedaja alkohol bez koncesji... . haha moze lokale Ci sie pomylily? a Kto Ci otwiera Bogdan czy Piotrek?

Hi,

Poszukiwałem czegoś na temat Pulw, tych naszych łomżyńskich stepów. Przypadkiem trafilem tutaj. Ja pamietam jeszcze wczesniejsze bo powojenne czasy. A te wszystkie zabawy na wylewach, czy na "bieliku" - nazwa stąd, że ten stok należał do p. Bielickich, czy bojery, tratwy z przęseł płotów - wszystko było takze moim udzialem. A pamietasz Cześka - Marynarza? albo ruiny Ermitażu, Domu Żołnierza?
A "Gerlach" stojacy na Długiej i jego historię? Ciekawe i interesujace wspomnienia, pełne ciepła i wzruszeń. Jabłaka u Bossa? Nazwa stad, że była to posiadłośc Bosakowskiego. A Narew i zelazny most, który był dobrą trampoliną?
Wystawy rolnicze a na nich strzelnica, gdzie można było trzema celnymi strzałami wygrać butelke wina. Pamiętam jak jeden dobry strzelec miał tam wino za darmo bo za każdym razem wygrywał i własciciel gdy go tylko widział to od razy wyjmował butelke i mu wręczał.
Nie widziałem tego filmu o szeryfie i nawet go nie pamietam bo musiało to być chyba juz po moim wyjeździe z mojej rodzinnej, ukochanej Łomży. Chetnie obejrzę i dodam swój komentarz. Chetnie takze podzielę się moimi wspomnieniami z Łomży.
Kto pomoże mi w zdobyciu tego filmu? Będę wdzięczny.

Pozdrawiam Łomżyniaków

Namib

Makłowicz powinien zacząć dbać o ręce. Aby nie było brudu za paznokciami. I niech nie oblizuje palców w trakcie przygotowania posiłków. Czyli u mnie wielki ------------------------------------------.

Pozdrawiam
MirekO

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org