poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dwulicowość przewodniczącego PO

Lubie czasem tam zajrzeć...Ale po remoncie brrr nie podoba mi się- zwłaszcza na dole :(

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dwulicowość przewodniczącego PO

weterynarz przy Wojska Polskiego :)

ty z jakiejś sekty jesteś czy tak tylko nawiedzony najpierw koniec świata teraz....

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

niech szukają :) o ile w ogóle się za to zabiorą. a coś mi się zdaje to oni zielonego pojęcia nie mają bo gdyby mieli napisaliby coś od siebie a nie na gotowych działali. Takie proste forum jak oni mają bardzo łatwo samodzielnie napisać. raptem 2/3 godz pracy. Ale oni wolą raczej 2/3tyg spędzić na szukaniu igły w stogu siana.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Do papkarol - to musi być jakiś wygodniejszy jechowy bo on niełazi tylko pisze na forum :P

poszukuje pani ktora przyjedzie dzis do mnie w zamian za sponsoring lub moze ktos ma namiary na takie panie oferta powazna

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org