Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dwulicowość przewodniczącego PO |
Lubie czasem tam zajrzeć...Ale po remoncie brrr nie podoba mi się- zwłaszcza na dole :(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dwulicowość przewodniczącego PO |
weterynarz przy Wojska Polskiego :)
|
|
ty z jakiejś sekty jesteś czy tak tylko nawiedzony najpierw koniec świata teraz.... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
niech szukają :) o ile w ogóle się za to zabiorą. a coś mi się zdaje to oni zielonego pojęcia nie mają bo gdyby mieli napisaliby coś od siebie a nie na gotowych działali. Takie proste forum jak oni mają bardzo łatwo samodzielnie napisać. raptem 2/3 godz pracy. Ale oni wolą raczej 2/3tyg spędzić na szukaniu igły w stogu siana. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Do papkarol - to musi być jakiś wygodniejszy jechowy bo on niełazi tylko pisze na forum :P
|
|
poszukuje pani ktora przyjedzie dzis do mnie w zamian za sponsoring lub moze ktos ma namiary na takie panie oferta powazna
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |