Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie ma zgody na upublicznienie zapisów ze skrzynek. Rosja mówi "niet!" |
no dobra załatwiłem wam deszcz. podlane. macie jeszcze jakieś zyczenia ????????????????? :)))))))))))))) _________________________________
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie ma zgody na upublicznienie zapisów ze skrzynek. Rosja mówi "niet!" |
Podaj jeszcze gdzie prywatnie przyjmujesz , to NFZ na pewno tam pacjentkę wyśle I Tobie bezpośrednio zapłaci. Trzeba przyznać , że masz smykałkę do interesów. Może trochę kredytu i szpital przejmiesz.
|
|
gc Jeśli ty po starcie do sprintu będziesz schodził na 2 metry albo więcej pod wodę, to lepiej nie startuj, bo się wszyscy potopią... od śmiechu:)
|
|
akurat o tym z budowie to ofert na tym portalu jest sporo. wystarczy zajrzec Józef
|
|
Chyba nie, Ja tylko nie wiem gdzie ten Relax jest, na jakiej to ulicy? Ile się płaci za m-c korzystania? Chociaż na dobrą sprawę najczęściej z siłowni korzysta się trzy razy w tygodniu czyli jakieś 12 dni :D a nie 30.
|
|
O 100% wzrosły opłaty za usługi medyczne w łomżyńskich gabinetach prywatnych!
|
|
[*][*][*] Straszna tragedia...
|
|
Stąd ta nieprzespana i niespokojna noc..
|
|
i ja chętnie kogos bym zatrudnił :)
|
|
w tym konkretnym przypadku? ....chyba nie ma...
|
|
Co prawda Jubei, odpowiadając, uwzględnił także i to, ale wydaje mi się, że tu lekko Pan przegiąłeś marcinie123 i dlatego przywołam ten "argument" jeszcze raz: "...na prywacie klient czuje ile jest warte zdrowie... /.../według mnie zdrowie jest bezcenne, ale niektórzy myślą, że kilkadziesiąt złotych to już za dużo....". A według innych grup zawodowych: -BEZPIECZEŃSTWO JEST BEZCENNE (=strażnikom miejskim pensję razy dwa, policjantom razy 3, strażakom też jakoś tak, a ratownikom na plaży razy 5, bo tylko w sezonie zarabiają?), -NAUKA JEST BEZCENNA (=stawki nauczycielskie za godzinę też powinny wzrosnąć kilkukrotnie?), -a propos BEZCENNEGO ZDROWIA nie zapominajcie o pielęgniarkach, salowych, technikach, analitykach i innych- oni też je chronią (to chociaż ze dwa razy tyle może powinni dostawać?) -itd., itp. (kto tam jeszcze w z budżetówki jest opłacany)... A że powinna być reforma lecznictwa (służba zdrowia nie przejdzie mi już chyba nigdy przez gardło), z tym się chyba wszyscy zgadzamy...
|
|
Tak mnie naszło jeszcze... I boję się, że po prywatyzacji szpitali może się okazać, że wielu ludzi, którzy w tej chwili mogą korzystać z państwowej służby zdrowia. Może być nie stać na położenie się do szpitala lub na wykonanie jakiegoś zabiegu. Jeśli w tej chwili porada w prywatnym gabinecie kosztuje 100 zł to ile musiałaby kosztować zabieg na oddziale po prywatyzacji, żeby Pan doktor był zadowolony? Bo przeważająca część Łomżynian nie zarabia pewnie nawet 1 500 zł na rękę.
|
|
Cytat z bezcennej: "Jeżeli ten czas nie przyniesie rozstrzygnięć, może spełnić się czarny scenariusz - z początkiem października z pracy w placówce odejdzie 54 proc. lekarzy" Pytanie: dlaczego 54% a nie 100%? Bimbo !
|
|
A to za to bywały jakieś nagrody? Nie wiem, bo wcześniej nie grałem tak na poważnie, a teraz nie mam pojęcia który jestem :/
|
|
[*]
|
|
A wiesz co to będzie?! Będą musieli z nas więcej "wydoić", żeby zachować odpowiednią proporcję stanu majątkowego 5% dla Łomży... 95% dla Białegostoku... przez co dalej będą mieli płynność finansową ;-)
|
|
|
I dobrze, ze " bo ile pamiętam to tam zawsze deep purple albo pink floyd" bo to stanowi o klimacie miejsca, jest niepowtarzalne, jedyne . Tak samo jak np.: menu , też przez lata nie powinno sie zmieniać.
|
|
Witam! Szukam chetnych na wyprawe stopem przez cala Europe. Jesli nudzisz sie w wakacje, masz kilka (doslownie kilka) zlotych, pakuj plecak i jedziemy! Planowany start wyprawy - poczatek, maksymalnie polowa lipca. Nie zostalo wiec duzo czasu do namyslu. Przygoda napewno bedzie przednia... Startujemy oczywiscie z naszego pieknego miasta. Jesli jest ktos zainteresowany, niech sie odezwie w temacie. Przepraszam rowniez za brak polskich znakow, aczkolwiek przebywam jeszcze za granica...
|
|
8-9h? Chyba furmanka z kulawym koniem! Bimbo !
|
|
taka rzeczywistość. Ja autokarem jechałem 12. Google twierdzi że: najkrótszatrasa to 639km (ok 7h55min) ciekawe czy wlicza postoje ;)
|
|
Fajny pomysł na wakacje dla tzw. "wolnych strzelców" - bez rodziny:) Na pewno podróż pełna wrażeń, tylko w Polsce troche ciężko ze stopem. Ostatnio zabrał się ze mną chłopaczek, który kursuje pomiędzy Łomżą a południem Polski i narzekał na to że ludzie rzadko się chcą zatrzymywać. Wcale się nie dziwię. Nie wiesz na kogo trafiasz. Ale mimo to myślę, że Europa przychylniej przyjmuje ten sposób podróżowania:)) Zbych
|
|
pub powinien byc nie dlugo czynny tylko zeby ten alkocholik Bogdan zajal sie praca a nie donoszeniem na policje wspolnika ze ten go pobil przeciez to jest niedozeczne zeby ten maly krasnal pobil tego wysokiego blondyna z gesia szyja
|
|
hej nie wiecie czy warto sie wybrac dzisi do libacji na kalwi i remi??? bo słyszałam same kiepskie rzeczy o tym klubie... a jakby co nie wiecie po ile bilety? pozdro...
|
|
Albo pod koniami hehe
|
|
Autor: Johnyyy napisał cyt: "Jesli nudzisz sie w wakacje, masz kilka (doslownie kilka) zlotych, pakuj plecak i jedziemy!" Nie rozumiem po co te kilka złotych?? Mogę uzbierać na wyjazd jakieś 8 złotych. Tylko ciągle nie rozumiem po co nam one? No przecież nie kupię za to wyżywienia na 2 miesiące! Czy zatem stawiasz czy będziemy kraść? Jeżeli ani pierwsze ani drugie to na co Ci moje 8 złotych ?? Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
chyba warto, ja tam ide zobaczymy co to bedzie :))))
|
|
gc: no to ja już nic nie rozumiem!! Gdzie dojadę mając 8 złotych (patrz na treść zaproszenia autora tematu) ??? Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Krzysztof Strugarek jeden z najlepszych piłkarzy ŁKS-u odszedł do Wisły Płock.
|
|
No to pięknie wpi_zdu !!! Czy to potwierdzona informacja ? Bimbo !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |