poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zmowa mediów w kampanii prezydenckiej.

Ja sie z checia wybiore, jesli sie tylko uda, a na to licze:)
Fajnie, ze udalo sie cos takiego zorganizowac w Lomzy... naprawde jestem zaskoczony. Moze ktos wybierajac miejsce na slepo celowal palcem w mape? ;) Zobaczymy jakie bedzie zainteresowanie tym sportem w naszym miescie... Osobiscie mam nadzieje, ze duze, bo wtedy moze jeszcze kiedys tu cos podobnego zobaczymy. A cena biletu mysle bardzo przyzwoita. Chetnie sie przekonam jaki bedzie poziom organizacji :) Takze mam zamiar pojsc, zobaczymy jak wyjdzie :)

róbmy swoje

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zmowa mediów w kampanii prezydenckiej.

Heh.... Ja też uwierzę jak to zobaczę :-) Mam nadzieję, że to za mojego życia będzie :-P

BTW: Sura? Ty to Ty? Jak masz Rapida to znaczy, że Ty.. jak nie masz to zignoruj.. ;-)

rudy błazen z druhem

jezeli juz mieli by budowac basen kryty <choc uznaje wyzszosc basenu otwartego, basen taki gromadzi cale rodziny wypoczywajace po ciekim tygodniu pracy, basen kryty nie ma takiej atmosfery> to nie taka mala wanne, przez 9 lat chodizlem do 10tki na basen i za przeproszeniem do bani jest basen w ktorym w kazdym miejscu dotykasz stopami gruntu, poskakac nie mozna, sama powierznia basenu tez wymaga powiekszenia, ludize beda siedizec jeden na drugim, plywac sie nie da

Polski Związek Pływacki - Przepisy FINA dotyczące obiektów sportowych:

"FR 2.3. Głębokość - wymagana jest głębokość minimum 1,35 metra, poczynając od 1-szego metra pływalni do przynajmniej 6-tego po stronie słupków startowych. Na pozostałej części wymagana jest głębokość minimum 1,0 m."

Pływalnia jak nazwa wskazuje służy do pływania, a nie do chodzenia po dnie i nie do skakania "na główkę". Więc jak ktoś ma więcej niż 1,80 m, a chce się cały zanurzyć musi zanurkować.
Zgodnie z regulaminami WSZYSTKICH pływalni w tym kraju zabronione jest skakanie do wody "na główkę". Oczywiście nie dotyczy to skoków startowych, które nie są skokami "na główkę". Kto pływał to wie.
Są też specjalne głębokie baseny (powyżej 3 metrów) gdzie są wieże i trampoliny służące do uprawiania dyscypliny "skoki do wody".

Niecka pływacka o długości 25 metrów i głębokości powyżej 1,30 m do 1,80 m jest niecką standardową. Jest to też najczęściej budowany wymiar. Ta głębokość powoduje, że w takim basenie przebywają osoby umiejące pływać, lub prawie umiejące pływać. Dla pozostałych buduje się płytsze niecki rekreacyjne, aby mogli tyłki pomoczyć i uczyć się pływać.
Trzeba też pamiętać, że basen ma służyć wielu ludziom a nie tylko tym co dna nie chcą czuć, skakać na główkę itp. Ma też być bezpieczny. Ludzie się topią z głupoty.

Jak nic się nie zmieni to będzie.... Na Coke festival w Krakowie.... Bedzie tez Akon... ja ide... bilet bedzie kosztowac ale sie oplaca...

Pozdrawiam

Tylko nie bądz głupi i nie rób za grosze przy zbieraniu truskawek.
A tak oddalając się od tematu,w Polsce ci urzędasy wcale nie myślą żeby dać takim 16,17-latkom zarobić na wakacje.
Moja siora w Islandii jest na wakacje przyjeżdza,to mówi,że na wakacje tam zatrudniają właśnie młodzież i to nie za jakieś marne pieniądze.
Tak i u nas mogło by być,ale przy takim myśleniu naszych urzędników itp tak nie będzie.

Przeciez nie bedzie pracowal caly dzien. Mi by pasowalo od 8 do 16, wracam na chate i na dwor mozna leciec. Tak przez miesiac

Aha. Dobrze wiedzieć. I co jeszcze wymyślisz???? Na prawdę nie wprowadzaj ludzi w błąd bo niestety w taki sposób tworzy sie zła atmosfera w relacjach pacjent-lekarz. Jak wzrosły o 100% to podaj dokładny adres gabinetu (zn. kilku skoro piszesz "w gabinetach") a jak nie znasz tych gabinetów to wypada tylko przeprosić...

Zdecydowanie uwazam, ze jak sie czujesz zakompleksiony, to myslisz, ze tak wlasnie Cie lekarz odbiera!

To niesamowicie przykre, ze tak sie u nas zrobilo, ze lekarz jest najgorszym obywatelem tego kraju!
Wszystko sie przewraca do gory nogami!

Szacunku im sie troche nalezy! Zdrowie i zycie to podobno jedyne bezcenne wartosci!!!! oby sie nie zdarzylo, ze beda musieli ratowac Twoje, bo nie wiem jak im spojrzysz potem w oczy!

Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika

Sezon sie skończył to zabrali button żeby nierozdac nagród i żeby niebylo nic wiadomo co do tego :P

O jej !

i nie martw sie spojrzę im w oczy bo to ich po pierwsze obowiązek a po drugie to wiąże ich przysięga - o czym jak się zdaje zapomnieli.

moze kiedys będziesz musiała wytłumaczyć swojemu 3 miesięcznemu dziecku że nie będzie nic jadło bo czeka na zabieg - i wyobraź sobie że ja to tłumaczyłem swojemu przez 8 godzin.
zabieg przecięcie i wyciśnięcie ropniaka na tyłku - więc nie pieprz mi o szacunku !

dla wyjaśnienia tonie było w Łomży tylko w białym bo w Łomży to w ogóle takimi dziećmi się nie zajmują bo nie ma takiego oddziałóu.

o sex

róbmy swoje

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org