Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
16 Radnych zagłosowało za pozostawieniem ośrodka dla uchodźców w Łomży |
Bardzo dobrze że zamieścił ten link . Ta strona pokazuje skutki szybkiej lub nie ostrożnej jazdy . Może co niektórzy dzięki temu zwolnią .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 16 Radnych zagłosowało za pozostawieniem ośrodka dla uchodźców w Łomży |
a w razie nie znalezienia... : http://www.cke.edu.pl/images/stories/mat_07/pol_pp_prozw.pdf 10-11strona :)
|
|
Co do kanarów to kiedyś złapali mnie przy tym przystanku obok szpitala jakiś łysy facet i baba , miałem bilet ulgowy ale nie miałem legitymacji . Kiedy spytałem się czy naprawdę muszą wypisywać mi za to 100zł to chcieli wyłudzić łapówkę pytając się mnie "Czy posiadam teraz jakieś środki"
|
|
też zakładałem na senatorskiej - polecam
|
|
michal91: stacja benzynowa Shell
|
|
No niestety, upal jak cholera ale dzieci musza isc w procesji w habicie bo tak trzeba wkoncu nie ?
|
|
Witam Nie wiem czy zauważyliście jak Microsoft "promuje" swój najnowszy system. Wciskany jest na siłę do wszystkich nowych sprzętów. Nie ma możliwości zakupu kompa z np XP O ile jeszcze nowe skrzynki mają standardowe wyposażenia i łatwo dobrać do nich sterowniki o tyle problem zaczyna być naprawdę poważny przy chęci zakupu nowego lapka. Znajomy nosił sie z zakupem HP PAVILON albo Toschiby z serii 200 i co .....? wielkie G Żaden z tych producentów nie udostępnia i nie ma zamiaru udostępniać sterowników pod wcześniejszy system. Zastanawiam się co jest tego przyczyną spisek producentów czy konkretny szmal od MICROSOFT'u pozdrawiam p.s. z Dell'em jest identyczna sytuacja w USA
|
|
no a kogo to obchodzi KKbic masz racje
|
|
nie chcę byc wredny, ale TV się ogląda a nie słucha =D ale to nie ważne. O tym projekcie nie słyszałem, ale bądź realistą. Pani Zyta sie na to nie zgodzi. Projektem machają przed oczami a i tak nie wejdzie to w życie. Zobaczysz.....
|
|
Trzeba zwrocic i juz... I po co te zamieszanie? JA nie rozumiem.
|
|
Nie wiem o co ta burza. Od 3 m-cy używam Visty, nie mam zadnych problemów. I tak kiedys bedziesz się musiał przesiąsc z XP. Chyba, że nadal oglądasz tv w Rubinie i słuchasz Kasprzaka.
|
|
mieszaniec: a które Ty masz urodziny? Z nicku wynika, ze 7. Temid
|
|
moze i dobrze ze powiedzial czasami czlowiek z pospiechu nie sprawdzi daty waznosci. Jak takie cos widzisz to zglos sprzedawcy zeby ci towar wymienil jak to nie skutkuje to zgłoś to do panstwowej inspekcji handlowej i finito po temacie:)
|
|
Chyba musimy dać sobie spokój z tymi rozważaniami. PZPN tak pogmatwał całą sprawę, że nie warto wdawać się w te dylematy. Na onecie możecie znaleźć jeszcze inne warianty rozwiązań.
|
|
Witam, W Łomży nie ma gdzie spacerowac?moze i tak, ale zajecie zawsze jest w zaleznosci co sie chce robic, jak spedzac wolny czas.Ja preferuje aktywne spedzanie wolnego czasu a na rowerek zawsze mozna wyskoczyc poza miasto bo przeciez mieszkamy na pieknym terenie... Pozrawiam tych co nie wiedza co maja robic..:)
|
|
Urząd Miejski ogłosił przetarg na wykonanie dokumentacji technicznej krytej pływalni w Łomży. Basen ma mieć następujące wymiary: długość 25 m szerokość: 12,5 m: głębokość: 1,35 do 1,8 m Moim zdaniem basen będzie miał za małą powierzchnię i będzie za płytki, nawet nie będzie można skoczyć porządnie na główkę. Zastanawiam się czy nie szkoda pieniędzy na kolejny brodzik, podobny do tego, który funkcjonuje przy SP 10. Myślę, że jeśli budować to basen o długości 50 metrów i głębokości od 1,35 do 4 m. A co Wy o tym sądzicie???
|
|
Super lekarz osobiście jestem nią zachwycony, nie ma problemów ze skierowaniami do specjalisty wielki pozytyw:)
|
|
:| Piss off !
|
|
Żyj tak jakby jutro miał być koniec świata i tyle :)
|
|
najbardziej znana w Łomży i chyba najlepsza jest Pani Gocłowska, gabinet na Niemcewicza za bankiem Każdy wróg PiS jest moim przyjacielem a każdy przyjaciel PiS jest moim wrogiem!
|
|
Maała: dobrze Ci koledzy radzą. Ten temat był juz na forum. Jeżeli Ci zależy na rzetelnej opinii to wysil się trochę i poszukaj w wyszukiwarce.
|
|
ciekawa dyskusja http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=650 to link do forum 'moda' na gazecie, gdzie baaaaaardzo modne dziewczyny pisza, ze biale kozaczki sa be, modne sa teraz tzw.piptoly pasemka (na wlosach) i brzuszki, nawet te najplastsze na swiecie, nie sa trendy zreszta, co ja bede pisala o modzie-nie mam kozaczkow w kolorze white ani piptolow, wiec jestem rozczochrana- gruba -zaniedbana, a moimi ulubionymi tunikami zakrywam sobie faldy tluszczu...mh...moze jednak sobie kupie te kozaczki?-biel to taki letni kolor acha,moja 50letnia sasiadka pali cienkie papierosy i nie jest pedalem(a moze jest, obosze!!!) juz czuje, jak ten watek zmienia moje zycie...
|
|
polecam Pana Marka z Konarzyc! mojego psa leczy od malego...jakies 6 lat i poprzedniego , nie chce strzelac, ale jakies 10 lat i maja sie dobrze:) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Ludzie. Ulotka 30 gr to jest do sklepu spozywczego. Problem w tym ze to nie jest ulotka ktora ma jedna strone tylko to gazetka posiadajaca az 70 stron. Pomysl ze musisz takich rozniesc 100. Daj se siana z ulotkami
|
|
Witam i mam pytanko. Ktoś z Łomży wybiera się na HunterFest 7-8 lipca do Szczytna? stronka festiwalu: http://www.hunterfest.pl/
|
|
poczta po trzech dniach przyjdzie ubezpieczenie jak kupisz ten samochod to wlasciciel wysle dowod rejestracyjny do dvla i po 3 tygodniach przyjdzie na twoje nazwisko iadres twoj dowod i tam bedzisz mial fioletowy taki waski formularz nr11 i wpiszesz date kiedy jedzie na export i twoj podpis i wysylasz do dvla a reszte dowodu rejestracyjnego bierzesz ze soba i jedziesz do polski. poczytaj na tym forum tam duzo pisze na ten temat strona podana nizej. http://www.angliki.fora.pl/
|
|
no ja tez juz myslalem ze opel :D Piss off !
|
|
znam wlascicieli firmy bardzo porzadni ludzie. ale wiesz jak jest kontakt z nimi jest raczej utrudniony tak wiec wszystko sprowadza sie do twojego potencjalnego kierownika a oni sa rozni:() pozdrawiam
|
|
znam kilka osob co tam pracowalo i byli happy
|
|
Przede wszystkim musi byc porzadny, wielki kapelusz, gustowna torebka przewieszona na przedramieniu, porzadne korale, falbaniasta suknia... no i przede wszystkim twarz musi byc podobna do oryginalu i to koniecznie z ostatnich - NAJLEPSZYCH jej lat... Podoba mi sie propozycja na rusztowaniu, wtedy Hania moglaby zwiedzac najnowsze zakatki naszego miasta.... ;-) pozdrawiam koszmitka
|
|
Kto ma sprzedać?...pewnie Ci co mi ją zdjęli z dachu :) Pod warunkiem, że dali radę dorobić przewód :) Ale ale...jak chcesz to mam przewód :)
|
|
Oj Rudy, szkoda, że cię tam nie było.
|
|
stare, znane i niemodne.
|
|
"Autor: KrzyzaK (149.156.222.---) Data: 11-07-07 12:19 No.... i widzę, że formularz nie filtruje danych :-) Co znaczy, że sprytniejszy użytkownik może moje dane odczytać..zmienić itd. Jedenasta osoba to te niefiltrowane dane ;-) Też się zarejestruję jak zrobicie to Chłopaki tak "nie beta" :-) Ewentualnie służę pomocą przy tych formularzach, php i wogóle w linuxie :-)" to ze nie dostales komuniaktu błędu to nie znazcy ze nie są dane filtrowane ;) Nie chcialo nam sie pisac komunikatow do wszystkiego. "Autor: trocha (---.multimo.gtsenergis.pl) Data: 11-07-07 10:31 Już się chciałem rejestrować, ale jak zobaczyłem, że hasło nie jest w żaden sposób chronione, zrezygnowałem" Zapraszam, na Twoje zyczneie dokonalismy tej zmiany ;) " Jest jeszcze jeden powód dla którego nie skorzystam z tej strony, aby się zarejestrować muszę podać nazwisko i imię, a tych danych nigdy nie podaję w necie (no chyba, że mam pewność, że nie zostaną one ujawnione osobom które nie muszą ich znać). " Te dane nie sa dalej obrabiane przez zaden program, sa jedynie dla nas i dla was, jesli zostaniecie aktywnymi czlonkami. To tak jakbys wyslal nam papierowe zgloszenie... Obecnosc w kazdym stowarzyszeniu wymaga, by byla utworzona baza czlonkow. Wszystkie te dane sa niejawne i nie beda publikowane. Dodam, ze oprocz nazwiska i imienia nie pobieramy od was zadnych danych szczegolowych, jak adres zamieszkania, czy data urodzenia.
|
|
jacy wy wszyscy jesteście popierdoleni widac ze to specjalnie zrobił a wy qurwa na poważnie to bierzecie ciecie
|
|
zainstaluj dodatek i tryb budowania juz powinien dzialac
|
|
jaki dodatek??
|