Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W przetargu wygrywa Agora. Uzasadnienie wyboru -> bezcenne. :D (PO spłaca dług) |
MarCo : - ja chce prywatyzacji, ale i tak wiadomo, że rząd tego nie zrobi - my chcemy również zmiany całego systemu, bo tak jak jest jest baaardzo źle - myślę, że pielęgniarki zarabiają bardzo mało i oczywiście powinny więcej, choć niewątpliwie nie tylko co lekarze - my właśnie dążymy do tego zachodu, dlaczego zawsze musicie porównywać do gorszych???? Myślę, że należy iść w stronę lepszych a nie porównywać sie do gorszych bo w ten sposób to byśmy się cofnęli do komuny Brzeczyszczykiewicz: watpię, aby psilocyber był lekarzem. On tylko chce tu zrobić zadymę i nic więcej, dlatego już wcześniej pisałem żebyście z nim nie dyskotowali Krab: Masz rację, dlaczego jak mówię nalezy zmienić cały system, ale rzadowi jakoś się nie spieszy..... niestety
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W przetargu wygrywa Agora. Uzasadnienie wyboru -> bezcenne. :D (PO spłaca dług) |
http://www.gra.lucgor.info/index.php?u=673 <---------- Bardzo fajna GRA!!!!!!!!!!!! Polecam
|
|
Re: W przetargu wygrywa Agora. Uzasadnienie wyboru -> bezcenne. :D (PO spłaca dług) |
Wyjmij tak jak sie wyjmuje ;P Te forum nie jest o samochodach renault. Jakby ciezko bylo posluzyc sie google.pl ! ;/
|
|
Widzisz lilaaa pieniądze są. Tylko albo są źle rozdysponowane albo po prostu marnowane na niepotrzebne zachcianki rządu. I tu jest cały problem... Dobrze, ze przynajmniej w kwestii kas fiskalnych się zgadzamy. Z wami jednak da sie trochę podyskutować i cieszy mnie, ze rozumiecie także nasze argumenty. Oby tak dalej!!! My i tak poodchodzimy z pracy, tylko że jak nie będzie komu pracować szpital zostanie zamknięty i dostanie sie w ręce prywatnego inwestora. Zostaniemy przyjęci na lepszych warunkach i tak dojdziemy do tego do czego chcemy dojść. Pozdrawiam
|
|
Współczuję Ci.No cóż...człowiek całe życie się uczy na błędach.Lepiej jednak żeby to były błędy innych.Rodziny sobie nie wybieramy,ale znajomych tak.Na otarcie łez..wszystkiego NAJLEPSZEGO z okazji wkroczenia w dorosłe życie.Pamiętaj jednak...to nie wiek czyni z człowieka dorosłego,ale to,że dorósł do podejmowania własnych decyzji i jest gotów brać za nie odpowiedzialność.Niektórzy nigdy nie dorastają....
|
|
Jak to jest z dodawaniem punktów tak jak teraz w grupie ligi światowej, ile jest za wygranie meczu pkt.? i czy są jakies punkty za urwanie setów czy np. 1 pkt za jeden set itd.? jak to jest? Jesli ktoś się zna proszę o pomoc!
|
|
chce zrobic kurs na prawko kat B. ktory lomzynski osrodek wybrac??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |