wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ETYKA ?

Autor: czuubek (---.lom.vectranet.pl)
Data: 06-06-07 21:49
Współczuję pacjentom (tym zwykłym zjadaczom chleba), którzy muszą czekać na widzimisię jaśnie pana lekarza w kolejce po parę miesięcy na wizytę ...

A może to NFZ wykupuje w szpitalu tak małą liczbę usług medycznych, że nie starcza ich do końca roku ???

Nikogo nie bronię, ale zawsze pod koniec roku prasa pisze, że wykonano ileś świadczeń ponad kontrakt i nie ma komu za to zapłacić.
Czy uważasz, że powinno się przyjmować wszystkich pacjentów kosztem dalszego zadłużenia szpitala ???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ETYKA ?

http://lks.4lomza.pl/news.php?idNews=193 tu masz wiecej info, chociaż jest ono juz troche stare

Jak im żle, niech jadą za granicę, będą zarabiać uczciwie jak w europie , będą godnie żyć ,tylko tam nie potrzebują patałachów, i pewnie dlatego nie wyjezdzają tylko strajkują u nas .

Jak już o Zambrowie piszemy, to słyszałem , ze trzech lekarzy wybranych na radnych zrezygnowało, bo oświadczenie majatkowe trzeba było napisać.

Marcin zadaję pytanie w kilku miejscach i nie otrzymuje odpowiedzi.
Czy obecny dyrektor szpitala pochodzi z konkursu, czy rozdawnictwa partyjnego??

Witam!!Zamierzam podjąć naukę w policealnym studium farmaceutycznym w Łomzy.Jest to szkoła prywatna.Chciałabym się dowiedzieć jaki jest poziom nauki w tej szkole oraz czy po jej ukończeniu nie jest trudno zdać egzamin zawodowy.Czy w Łomży absolwenci tej szkoły maja problem ze znalezieniem stażu a potem pracy.Wiem,że jest też szkoła dzienna ale nie chciałabym rezygnować z mojej obecnej pracy.Bardzo proszę o opinie.
pozdrawiam

Treść jest ukryta

Jeżeli chcesz pracować jako farmaceuta, odradzam Ci tą szkołę, ponieważ w Łomży - lub gdziekolwiek indziej, apteki nie chcą przyjmować na staż, a co dopiero do pracy. Po zaocznej szkole nieeeeeeeee w tej branży. Tylko po dziennej szkole masz szanse podjąć pracę. Chyba, ze ktoś w rodzinie ma aptekę. Podzwoń po aptekach i powiedz, ze jesteś po szkole zaocznej - sama zobaczysz reakcje. Pozdrawiam

masz całkowita racje, a podstrony 4lomza bardzo wolno sie łąduja a mam neta 8 mega!!!

a zupelnie inn a rzecza jest skok do ody gdzie wiesz co jest na dnie, gdzie nie zastanie cie jakis konar czy inny element unoszony przez wode, do basenu sikaja dzieci a do wody leci szambo z okolicznych gospodarst, nawozy wraz ze splywajaca deszczowka, fekalia krow i wszelkiego rodzaju bydla wypasanego i pojonego w okolicy Narwi w Drozdowie, Nierwodowie Rakowie Kalinowie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org