Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ETYKA ? |
Autor: czuubek (---.lom.vectranet.pl) Data: 06-06-07 21:49 Współczuję pacjentom (tym zwykłym zjadaczom chleba), którzy muszą czekać na widzimisię jaśnie pana lekarza w kolejce po parę miesięcy na wizytę ... A może to NFZ wykupuje w szpitalu tak małą liczbę usług medycznych, że nie starcza ich do końca roku ??? Nikogo nie bronię, ale zawsze pod koniec roku prasa pisze, że wykonano ileś świadczeń ponad kontrakt i nie ma komu za to zapłacić. Czy uważasz, że powinno się przyjmować wszystkich pacjentów kosztem dalszego zadłużenia szpitala ???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ETYKA ? |
http://lks.4lomza.pl/news.php?idNews=193 tu masz wiecej info, chociaż jest ono juz troche stare
|
|
Jak im żle, niech jadą za granicę, będą zarabiać uczciwie jak w europie , będą godnie żyć ,tylko tam nie potrzebują patałachów, i pewnie dlatego nie wyjezdzają tylko strajkują u nas .
|
|
Jak już o Zambrowie piszemy, to słyszałem , ze trzech lekarzy wybranych na radnych zrezygnowało, bo oświadczenie majatkowe trzeba było napisać. Marcin zadaję pytanie w kilku miejscach i nie otrzymuje odpowiedzi. Czy obecny dyrektor szpitala pochodzi z konkursu, czy rozdawnictwa partyjnego??
|
|
Witam!!Zamierzam podjąć naukę w policealnym studium farmaceutycznym w Łomzy.Jest to szkoła prywatna.Chciałabym się dowiedzieć jaki jest poziom nauki w tej szkole oraz czy po jej ukończeniu nie jest trudno zdać egzamin zawodowy.Czy w Łomży absolwenci tej szkoły maja problem ze znalezieniem stażu a potem pracy.Wiem,że jest też szkoła dzienna ale nie chciałabym rezygnować z mojej obecnej pracy.Bardzo proszę o opinie. pozdrawiam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jeżeli chcesz pracować jako farmaceuta, odradzam Ci tą szkołę, ponieważ w Łomży - lub gdziekolwiek indziej, apteki nie chcą przyjmować na staż, a co dopiero do pracy. Po zaocznej szkole nieeeeeeeee w tej branży. Tylko po dziennej szkole masz szanse podjąć pracę. Chyba, ze ktoś w rodzinie ma aptekę. Podzwoń po aptekach i powiedz, ze jesteś po szkole zaocznej - sama zobaczysz reakcje. Pozdrawiam
|
|
masz całkowita racje, a podstrony 4lomza bardzo wolno sie łąduja a mam neta 8 mega!!!
|
|
a zupelnie inn a rzecza jest skok do ody gdzie wiesz co jest na dnie, gdzie nie zastanie cie jakis konar czy inny element unoszony przez wode, do basenu sikaja dzieci a do wody leci szambo z okolicznych gospodarst, nawozy wraz ze splywajaca deszczowka, fekalia krow i wszelkiego rodzaju bydla wypasanego i pojonego w okolicy Narwi w Drozdowie, Nierwodowie Rakowie Kalinowie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |