Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TESTAMEN T OSWIADCZENIE ANTYHASBAROWEGO I LUPASZKI! |
Dobrze tyku - masz rację:) jednak jak jesteśmy skrupulatni to posty mogą być co najwyżej świeŻe - na pewno nie świeRZe :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TESTAMEN T OSWIADCZENIE ANTYHASBAROWEGO I LUPASZKI! |
ze zdjęciami nie było problemu robił kto chciał i ile chciał
|
|
Dokładnie , taka jest prawda . Dużo zarabiają i przez ich widzimisię tracą wszyscy .
|
|
Kiedy zapraszasz na imprezkę ;> Opowiedziałeś jej o całej akcji na forum? Jaka jest, opisz ją trochę :P
|
|
psilocyber rozszeż swoją wypowedź i czemu bronisz lekarxy?czuubek napsał kilka zdań które poparł argumentami słusznymi czy nie można dyskutować a ty? Bimbo !
|
|
A niech gówniarze się uczą "katechezy", a kijem ich po grzbiecie, niech te narkortyki i Teletubisie z głowy im wylecą. Im więcej mdlądcych (nie modlących) w kościele, to mniej głupot w głowie. A co rodzice, wódki i narkotyków, sexshopów w głowie? A do kościoła. Modlić się, a nie po pokojach się teletubisić. Na tacę dawać, a dzieci pod batem prowadzić. Mojej córce po "chrześcijańskich" metodach księżokatecholickokatolickich jak powiem "chodź idziemy się pomodlić do kościółka" mówi mi "spadaj dziadu". Życzę głęboko wierzących i mnóstwo kaśki na tacy. Po takich metodach nie dziwię się, że kościólki są nawiedzane przez tylko nawiedzonych. A kartki do spowiedzi Wielkanocnej to jest świetny pomysł. Pójdę se do św. Piotra i sobie kartkę skasuję jak bilet w MPK, a co ksiądz mnie dał. MPK. Bimbo !
|
|
ha teraz kiedy rzad chce kasy zamontowac to lekarze skladaja wypowiedzenia. Ucieczka przed obowiazkami ?
|
|
brak argumentów w dyskusji świadczy o wysokiej inteligencji adwersarza. Bimbo !
|
|
podbijam, nie spimy!!
|
|
ADALL, a czy ten Pan Krzysiek brał kasę, jeśli tak, to czy dużo, no i czy działa nadal?
|
|
Wspaniałych mamy lekarzy! A jacy elokwentni!!!
|
|
Należy mieć nadzieję, że lekarze to ludzie honoru i za kilka dni nie będą błagać o ponowne zatrudnienie. Ale ja w to nie wierzę....:(
|
|
Aha, psilocyber - z tymi grzybkami to wszystko wyjasnia: tylko czlowiek nacpany gadac moze takie bzdury, a ty gadasz conajmniej jak potluczony pomidor z wrodzona wada mozgu i grzybkami na skorze.
|
|
chyba mnie ze swoja stara pomyliles członie
|
|
Szczegółów nie pamiętam. Wiem, że ten temat pojawiał się już na naszym forum i nasz Krzysztof był cytowany przez innych. Podróżował swego czasu do USA. Dawno nie mam z nim kontaktu. Mieszkał na Wesołej, albo w pobliżu (chyba). Wspaniała żona (koleżanka z LO na Bernatowicza) - Mariola. Poszukajcie na forum. Pozdrowienia. Piss off !
|
|
Dlaczego uważacie że psilocyber nie jest lekarzem, takie właśnie zdanie mają o pacjencie lekarze. Dla których jesteśmy plebsem, który wymaga niewiadomo czego, a oni się przecież tak produkują i studia pokończyli, i w ogóle są piękni i wspaniali. Ża to grabarze zacierają ręce i są pewni swego ze im klienta nie zbraknie. (wiecie papier przyjmie wszystko,, operacja się udała, to pacjent świnia nie wytrzymał") Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika
|
|
Ostatnio i ja się wkórwiłem zalałem gazu do przejazdu na 250 km po mieście, a tu zdziwko zrobiłem 160 :( i to właśnie na tej stacji, co do benzyny to samo wole tankować w BP
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |