czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jarosław w odwrocie

Też miałem tam ( w WZGS ) taki sam przypadek, do zbiornika 37 litrów weszło 40.

Pracownik stacji stwierdził że zawór nie odbił w instalacji u mine w aucie daltego, i powiedział że jak chce to może mi pokazac wszystkie certyfikaty i zaświadczenia badania dot. ich stacji , podziękowałem i odjechałem nie taknujać tam juz nigdy więcej niech sobie te certyfikaty wsadzi w... skoro w innych stacjach nie miałem taiego przypadku.

Tankuję w piątnicy za hotelem, na orlenie w Łomży, lub czasami na Statoil jak mi sie nie chce jechac dalej

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jarosław w odwrocie

hehe kradną i nie tylko tam...

w VipeR-rze masz gazik ? :)

Ilości tankowanego tam gazu nie sprawdzałem, ale...
Tankuje tam pewien młodzian, ten niższy i szczuplejszy. Tankuje tak, aby do pełnych złotych brakowało 20-40 groszy i sytematycznie, "na wydrę" nie wydaje reszty. Rachunek jest prosty- z zatanowanych 100 samochodów ma gościu niezłą kasę. Ten drugi jest OK. Myślę, że właściciel powinien coś z tym zrobić.

jest ryzyko jest zabawa :)

Przez rok a moze i nawet wiecej czasu tankowalem naprzeciwko stacji ORLEN lub w Piatnicy i nie zauważyłem takiego przypadku. Zawsze mialem te same spalanie w miescie latem okolo 12-13, zima 15-18 litrow.Omega 2.0.Kiedys zatankowalem na Wygodzie,do 40-litrowego zbiornika weszlo 44 litry, w zbiorniku mialem jeszcze kilka litrow.Tylko raz tam zatankowalem i nigdy juz wiecej :)

6 czerwca godz 17 BONAR

KONCERT TERAZ HIP HOP

wjazd 5 zl

O jakim Shellu koledzy piszą?

Umysł, czy nie umysł, ale po prostu w głowie mi się nie może pomieścić, jak to możliwe, żeby siłą woli, czy inną jakąś można było ot, tak sobie, "wycofać" mocno zaawansowanego raka widocznego na wszelkich tomografach, rentgenach etc. w kilku częściach ciała. Ja - urodzona sceptyczka, poddająca w wątpliwość opowieści wszelakie z cyklu "Nie-z-tej-ziemi" - obecnie łaknę takich wiadomości!
ADALL-ku nie daj się więc dłużej prosić i wrzucaj temat, bo ode mnie na pewno nie usłyszysz:"zabobony!"

Rzućcie okiem na zczuba.pl:
http://www.sport.pl/sport/1,74696,4204524.html

i w oryginale :D
http://www.whoateallthepies.tv/2007/06/polands_entry_i.html#comments

a tu link do bramki:
http://www.youtube.com/watch?v=rvSzBgEcgaE

Mądry ma szanse na wygraną... :]

pozdrowienia

Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika

Pewnie "zacięli" się w windzie...:)

Wszyscy na mecz, treba wspierać w tej walce o II-go ligowy byt naszych piłkarzy ! Wszyscy wspieramy ich w sobotę głośnym dopingiem !

Włączę się do dyskusji i odpowiem ryskago bo widzę, że bardzo się niecierpliwi.

"A powiedzcie mi jedną rzecz, po co te tabliczki z listą darczyńców na ścianach świątyni?? Na chwałę Bożą, czy...darczyńcy??"

Prawdopodobnie po to żeby potomni wiedzieli, że był kiedyś taki to a taki człowiek i nie wstydził się, że przkazał pieniądze na cel, który według niego był słuszny.

Czy jest to zabronione?

Umiesz czytać ze zrozumieniem ?? Skopiowałeś tekst i nadal nic z niego nie zrozumiałeś niestety :((

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Fakt, nieco pobieżnie przeczytałem tą wiadomość. Napisałem przy tym "prawie na pewno" bo mam jednak przeczucie, że ŁKS poradzi sobie z Odrą która ostatnio nic takiego nie pokazywała.

Pozdrawiam.

Dzięki...:)

no co ty jeszcze placic za gnioty ?

kto ma byc to bedzie - temat typowo informacyjny

UDAŁO SIĘ :D ZNALAZŁEM JĄ I SIĘ ZAPOZNAŁEM :D MACIE U MNIE PIWKO :D

Klimas9876 przejdz się do firmy work wonders za torami za sanepidem mają swoja siedzibę i załatwiają pracę dla młodzieży na wakacje. wielkich pieniędzy tam nie zarobisz ale zawsze to coś. pośredniczą w znjadywaniu pracy. rok temu można było pracować w fabryce mebli na poznańskiej lub w kupiskach.

gdyby to była różnica kilkudziesięciu złotych to na pewno bym nie patrzyła ale różnica jest naprawdę bardzo duża bo wynosi ponad 300zł

NIP, świadectwo potwierdzające wykształcenie... albo przejdz sie tam i dowiedz

Dzieki wielkie-dużo mi pomogliscie:)Pozdrawiam

bo miastu szkoda kasy??

cze jak masz wazne mot i tax to mozesz jechac zadzwon do norwich union 0800222400 i tam sie dowiesz ja kupowalem u nich na miesiac na AUDI A6 1.8T i zaplacilem 27futow za ubezpieczenie i smialo do polski jedziesz niezapomnij wyslac do DVLA fioletowego formularza ze auto jedzie na export i po sprawie i w polsce morzesz go rozebrac bezproblemu. wa dover niekupisz nic. Sa kamery i napewno cie sprawdza na road tax i mot lepiej nieryzykowac. podroz taka renowka mniej wiecej na 3 bakach paliwa do lomzy sie dotoczysz. prom do dunkierki jak trafisz i nocna pora to 28 futow zaplaciasz. Ja 13 lipca ruszam do kraju. passata B5 ciagne tez na czesci.

21 lipca na muszli bedzie Gościniec Łomżyński... wystąpią Wilki i Kabaret Otto

To nie giełda ogłoszeń tylko forum, jak nie wiesz co to jest, to poczytaj sobie o tym w internecie.

Na tym forum brakuje admina, ojjjj brakuje :/

spokojnie kolezko ja juz dawałm w ogłoszenich nikt sie nie zgłosil nie zaszkodzi mi dac tu ogłosznie

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

Co zabrac?? Ja bym radzil duuuzo alkocholu ;p

bardzo poważna deklaracja amf

jeżeli uważasz, że wszystko zależy od uczniów to obawiam się, że nie skończyłeś zadnej szkoły

Hehe, no inteligentne to bylo... Mam uznac, ze akurat na poziomie ucznia tej szkoly? ;)

Teza, ze WSZYSTKO zalezy od uczniow, interesujaca... Masz cos na jej poparcie? :)

Ja na pewno nie twierdze, ze I LO to jest zla szkola. Natomiast nie wiem tez, czy jest taka super elitarna i doskonala, jak niektorzy by chcieli. Mysle, ze pewne porzadki i troche krytycyzmu wobec siebie, dobrze by tej szkole zrobilo i moglaby byc jeszcze lepsza.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

na + nie chce mi się myśleć, może kiedy indziej...

ale za to na - pierwsze co mi przychodzi na myśl, no ale to raczej nie publiczna tV(TVN)
......-gryzie(kurcze nie pamietam nawet jej imienia) heh... najgorsze co do tej pory spotkałem, produkcji WB... koszmar, zobaczę tylko że leci ten program...to już nawet mógł bym obejrzeć coś na dyscowery planet.

Co do roczników wiem, bo znam sporo ludzi starszych którzy kończyli i mówią, jak było.

Hmm trzeba liczyć, że może na Kino Polska znów puszczą. Na emulu jest, ale wersja skrócona i kompletnie pozbawiona logiki i w sumie nie warta chyba zawracania sobie nią głowy bo i źródeł mało i długo się ściąga. Ale film jest piękny, więc ja też przyłączam się do tego apelu po raz kolejny- kto ma ten filmik w całości proszony o pilny kontakt!

P. S. Do Namiba- pamiętam Gerlacha!!!

Pozdrawiam wszystkich miłośników starych łomżyńskich klimatów

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

Ale czy takie przenosne fotoradary moga byc pozostawione na noc ,ze tak powiem "bez zadnej opieki"?? znajac dzisiejsza mlodziez i ich stosunek do policji bardzo szybko mogli by zdemolowac taki sprzet

Jak piszesz bylo ciemno i późno, a radar mógł stać na trójnogu, kabel pociągnięty dalej do radiowozu, którego nie zauważyłem, bo poprostu nie zwróciłeś na to uwagi. Łomża ma ten sprzęt, a już niedługo będzie go jeszcze więcej i mało tego ... Straż Miejska też zostaje doposażona i będą strzelać, bo mogą, dostali takiego prawo.

rudy błazen z druhem

No, to życzę, żeby się udało:) U mnie była odległość za duża, więc nie chciałam próbować. Ale po ponad 4 miesiącach się zobaczymy niedługo. I się zobaczy, czy z tej mąki jakiś chleb będzie...W każdym razie teraz pewne rzeczy widzę lepiej niż wtedy:)

Czyżby parafianie już za mało na datki dawali, widać władza lubi się podlizywać klerowi. Przecież za te pieniądze można by było chociaż odremontować część balkonów na Dmowskiego !!! W końcu MPGKiM podlega pod Urząd Miasta.

A co do samej Katedry to mają przecież z czego sfinansować remont jest teraz sezon na śluby - ceny oczywiście z góry określone - opłaty nawet za zrobienie zdjęć w środku ... co tu dużo pisać - sami wiecie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org