poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rosyjskie śledztwo budzi wątpliwości

Najważniejszy zawód PIEKARZ

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rosyjskie śledztwo budzi wątpliwości

http://www.microsoft.com/poland/centrumprasowe/prasa/07_01/06.mspx

A ja to mysle, ze dziewczyna nawet gdyby przeczytala ten temat, to moglaby sie niezle wystraszyc ;) Jakis obcy facet wola ja publicznie per "Aniolku", zbiera informacje od kogo sie da gdzie ja widzial i przesiaduje calymi dniami w jednym miejscu, zeby ja spotkac...
Jak chcesz ja osmielic, to moze zamiesc tu zeskanowane aktualne zaswiadczenie od psychiatry, ze zdrowy jestes ;)
To tak zartem, a na powaznie, to albo te cos jest naprawde tak bardzo cenne albo faktycznie powinienes sie zastanowic czy nie swirujesz za bardzo ;) Chociaz jakbys zeswirowal, to bys pewnie o tym nie wiedzial ;)

Zbych

To co w tym roku "Ptaki ..." nie przylecą?

Opisz jak wygląda (wzrost, włosy, wiek...)
Łomża pomoże Ci szukać jej (to nie czeski).

Ja sam będę dyżury pełnił przy muszli od 20:00 do 22:00.

Myślę, że znajdą się ochotnicy i co najmniej z 50 osób z całej Łomzy codziennie będzie na Nią czatować przy muszli i na starym rynku.

Uszy do góry - pomożemy Ci !

Wpisujmy się na ochotnika - ja jestem pierwszy - kto jeszcze do "czatowania" na anioła ?

P.S. A jak już "anioła" znajdziemy to prawdopodobnie doprowadzimy siłą. Adres dostawy poproszę...

He he he :-)

"Niezła sztuka" poruszyło niektórych ludzi :-) Teraz "Co dwie sztuki to nie jedna..." Widzę firma reklamowa trochę się przekomarza :-P Teraz będzie Sajgon!

Heee.... A jak jeszcze powiedzą, że piana na szklance może budzić "złe" skojażenia :P

Dziękuję za foto....

Aktualna klasyfikacja po V turniejach:

1. Fido 56 (5)
2. Qbas 52 (5)
3. Grzesiek 45 (5)
4. Ke 44 (5)
5. Artek 41 (5)
6. Markiz 41 (5)
7. Marcin 36 (5)
8. Lee 34 (5)
...................
9. Sissko 33 (5)
10. Ra 28 (2)
11. Jagiel 25 (5)
12. Joshi 22 (1)
13. Łupiniak 17 (3)
14. Buła 16 (1)
15. Długi 9 (2)
16. Lajkers 9 (2)
17. Bartoszek 5 (1)

Masters: 834

Przypominam ze gramy w najblizsza srode 6.06. o godzinie 19 !!!

Do zobaczenia...

Pzdr

Znam osobiście kilka faktów, które zaprzeczają zdrowemu rozsądkowi. Nie będę je przytaczał, bo ktoś rzeknie - zabobony. Faktem jest, że ludzie dla ukochanej - bliskiej sobie osoby gotowi są wręcz zarzeć układ z diabłem aby ją uratować od śmierci!
Pozdrowienia dla: Alllinki i Ryski (dla Malachit'a również).

róbmy swoje

"najtanszy gaz" wcale nie jest najtanszy! mowie o stacji LPG za torami na przeciwko Orlenu. mam zbiornik 35 l. a tam wlewaja mi 40 mimo ze na stacjach firmowych typu BP, ORLEN, SHELL wchodzi idealnie 35. tankujac 40l za 1.73 na tej stacji jest drozej niz wlac dobrego gazu 35l. z BP za 1.97.

zdecydowanie nie polecam tej stacji.

aha i dodam jeszcze ze na tych "40 l." po trasie zrobilem 405km (srdnia kolo 10l. na 100km), a na 35 l. z dobrej stacji troche ponad 450 km (srdednia ok 7,7 l. na 100km) to ta sama trasa i podobne warunki. chyba jednak nie wrato kusic sie "tanim" gazem bo nie jest wcale tani, a samochod pali go więcej.

czy wy tez to zauwazyliscie?

Tak naprawdę gdy zawodzi tradycyjna medycyna to wszystko zależy od mózgu. Jeśli człowiek ma odpowiednie nastawienie psychiczne do swojej choroby, wolę i siłę walki to nie podda się i będzie walczył a skutkiem tej walki może być "cudowne" jak to się określa wyzdrowienie. Przypadków takich już było wiele.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

W wiadomościach radia Zet "góra" ustaliła jakiś nowy termin ( który to już z kolei nie zliczę)- na koniec czerwca kiedy mają się zwalniać;))

Wszyscy !!!! to ostatnia szansa przed wakacjami zobaczyc naszych w akcji zwłaszcza po tak efektownym zwyciestwie z Polonią. ... .

Barwy na siebie i Zjazd 18 czeka...

U mnie w zbiornik ok 40l weszło ponad 50l!

Czy ktokolwiek nagrał ten mecz. Jeżeli ktoś się znajdzie, to bardzo bym prosił o wrzucenie go na jakiś serwer. Z góry dziękuję i mam nadzieję, że ktoś ma taką możliwość.

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Odnośnie tego meczu było już z 5 tematów...

W takim razie nie musisz się już więcej wypowiadać, więc po co to robisz? Założyłem nowy temat, żeby mieć pewność, że wszyscy którzy wejdą na forum mogli zobaczyć moją prośbę. Bardzo mi na tym zależy.

Jak tak dalej pójdzie to niedługo w BONARZE wystąpią Shazza i Milano!!!

jest jakis dobry w lomzy? czy te chlopaki co strzyza na kazanskiej sa dobrzy? szukam kogos kto zaproponuje poza strzyzeniem jeszcze fajne rozwiazanie. prosze tez o nr telefonow.

Ja polecam chłopaka ze Śniadeckiego, jest fryzjerem damsko-męskim i zawsze coś doradzi, ma też dobre podejście do małych dzieci. Salon PABLO tel.507 395 859

Przez lekarz traci teraz cały szpital. Inny personel który zarabia od 900 - 2000zł może nie dostać swoich poborów lub dostać mniejsze , bo szpital nie będzie miał pieniędzy na wypłaty .

Nawet nie ma co obwiniać. Wombat dobrze pisze... a że piłka mu nie w tą stronę poleciała...to zwykły przypadek:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org