czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
19 października 1986 r. na terytorium RPA rozbił się Tu-134

mieczkoś, czepiasz się? To jest forum i sam dałeś przykład, że tu można wszystko, to niech komentują :)

Jeszcze 45min i wygrana obyyyyy :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 19 października 1986 r. na terytorium RPA rozbił się Tu-134

I po co kolejny temat, jak w poprzednim wszystko jest na bieżąco ?

4:2 Swierblewski !!!!!!

Na Cyfrze jest

koniec meczu !!!!! brawo chłopaki! jestescie wielcy !!!!!

a w multimedii jest ?? :)

Szacunek !!

________
Malachit

w Olsztynie jest ;P hehe
ale Mądry strzelił samobója.jakby chcial tak na bramke przeciwnika to by mu taka brama nie wyszla, pod poprzeczke hehe.

zobaczymy jak potoczą się sprawy - wszystko jest w rękach p. Cupiała, który zgodził się na wypożyczenie Rafała do Bełchatowa na rok czasu, gdy był on przymierzany do wypożyczenia do Odry Wodzisław Śląski.

też siedziałem w sektorze gospodarzy (mieszkam w wawie) i ciężko mi się dusiło radość z wygranej :D
łks do boju!

doctorr: nie masz racji mieczkos, to pedant szczegolarz... trzeba uszanowac, ze chlopak sie chce wygadac, to wolny kraj. Ma racje, czy gubi się w zeznaniach.... . Szkoda tylko, ze watek stracilismy. Czy ktos byl na Mszy trydenckiej? Chetnie poslucham relacji.

pozdrawiam

Kilka wybranych zdjęć:
http://picasaweb.google.pl/pggryko/20070603PoloniaWwaKSOmA24?authkey=XswLZYtewJo

Witam wszystkich
Zdania wszystkich są bardzo podzielone,jednak w jednej kwestii zgadzacie się wszyscy-NOGA Z GAZU!!!
Jeśli chodzi o zdjęcia to w zupełności się zgadzam są bardzo DRASTYCZNE.
Szkoda,że tylko taki widok jest w stanie powstrzymać kierowców przed nadmierną prędkością.Jak sami zauważyliście,czyż nie jesteśmy na tyle rozsądni by sami wiedzieć z jaką ostrożnością jeżdzić?
Jeżeli takie zdjęcia mają pomóc kierowcom i jednocześnie pieszym bacznej uwagi na jezdni,to jestem za.

Niech ktoś założy temat ''Rafał Boguski'' i tam piszcie wszystko co jest związane z tym piłkarzem, a nie zakładacie ciągle nowy temat jak tylko pojawi się o nim jakiś news

the thruth tracker

to samo i mini-relacja tutaj
http://www.last.fm/user/soren/journal/2007/06/3/441607/

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

"Brat widział ją ze mną razem wcześniej na muszli" - więc z nią rozmawiałes ? Nie dała Ci do siebie namiarów ? Imienia ? nic ? Nadal chodzisz na muszlę ? Nadal nic... ?

the thruth tracker

Ja spytałem się swojej mamy czy kojaży tą reklamę to powiedziała że ta pani ma ładną czerwoną sukienkę więc spytałem sie o "sztukę" i powiedziała że ta reklkama to reklama piwa a nie kobiety

A jak doszedł wątek kobiet protestujących to powiedziała że chcą sobie zrobić reklame swoich gabinetów

Ma ktoś foto tej nowej reklamy ???? Nie widziałem jej... Jak ktoś ma to bardzo proszę.... Z góry dziękuję.

@Van_Loosen:
Nie mówię, że to pochwalam... ale chyba jest coś takiego jak instancja pozwalająca na nieskładanie zeznań obciążających samego siebie. Więc to raczej przypadek do zinterpretowania przez sędziego. (A tutaj niestety żadnego sędziego nie mamy)

Ogólnie MałoMiekki nie pozywa użytkowników nielegalnego windowsa (na własne potrzeby), bo to się mu całkowicie nie opłaca. Jeden z pracowników MałoMiękkiego przyznał na blogu, że lepiej niech użytkownik ma pirackie Okna niż np. Linuksa. Nawet jeśli ktoś ma w domu pirata to niestety w pracy już nie - więc tak czy inaczej MałoMiękki jest sporo na plus.

Więć wszelkie akcje Policji są tzw. "niedźwiedzią przysługą" dla MałoMiękkich.

A tak swoją drogą wyczuwa się w kościach światka informatycznego nadchodzące zmiany w patentowaniu oprogramowania. No ale zobaczymy jak będzie.

Swoją drogą Polska płaci całkiem niezły "characz" MałoMiękkiemu a na dodatek co rok dostarcza nowych klientów w postaci uczniów. Ale czy ktoś o tym pomyśli?

róbmy swoje

Zdjęcie nowej reklamy :D

Zgadzam się w 100 procentach, że takie zdjęcia powinnie pokazywać kierowcom, którzy przekraczają prędkość. Każdy kto widział chociaż raz taki widok na własne oczy nie szaleje już na drodze. Zdjęcia są drastyczne, ale nie oszukujmy się, niektórzy widzieli na drogasz gorsze widoki.
Osobiście nie rozumiem ludzi, którzy jeżdżą jak kamikaze. Fajnie jest przycisnąć trochę gaz, ale przecież są ciekawsze zajęcia.
Należy pamiętać, że ktoś na nas czeka i nie możemy go zawieść....

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Dzieki chłopaki za szczere chęci, ale myśle że poradze sobie sam. Przyjdzie czas to ja spotkam. A jak spotkam to postawie wam po piwku za wspieranie duchowe.

bardzo , ale to bardzo ciekawe ..a co najwazniejsze prawdziwe - duzo o tym slyszalem !!!!!!!!!!!!!!

the thruth tracker

psilociber.... kmiocie, zwolniłeś się ?!!. Jeśli nie, to wychodzi na to żeś kłamał, LEKARZU z Bożej łaski.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

w Chojnach przed stacją chłopaki robią dobrze

OK Ryska. Otóż mam znajomego, któremu przytrafiło się nieszczęście. Jego córka zachorowała na raka. Dziecko miało ok. 7 lat. Stosowne badania zrobiono bardzo późno, kiedy już pojawiły się przerzuty. Zrozpaczonych rodziców osobiście zawiozłem do kliniki onkologicznej w Warszawie. Oczywiście zaordynowano chemię, naświetlania, etc. Standard. Rodzice słuchali różnych porad znajomych...... niosących jakiś promyk nadziei, czasami również beznadziejnie głupich. Ja tam bąknąłem coś o swoim dawnym koledze zajmującym się leczeniem ziołami. Pojechaliśmy do niego. Pojechali by pewnie wszędzie, gdzie ktokolwiek dałby im ułamek nadziei. On (Krzysiek) obejrzał małą, zerknął na wyniki, posłuchał rodziców. Potem przepisał zioła i powiedział, żeby jej nie prowadzać na zabiegi szpitalne. Stwierdził, iż nie będą potrzebne, wystarczą zioła. Byłem przerażony. Cokolwiek teraz by nie nastąpiło to ja byłem winny zbliżającej się tragedii. Rodzice nie zaryzykowali. Dziecko dostawało chemię, naświetlenia i duże porcje przepisanych ziół. Tak zapewne postąpiłaby większość z nas. Mała dziewczynka straciła włosy, błyskawicznie chudła, osłabła. Ale ciągle miała ten błysk w oku, ciągle była zbyt mała aby mogło do niej dotrzeć to o czym wiedzieli dorośli. Kiedy już rodzina szykowała się na najgorsze nastąpił niespodziewany zwrot choroby. Mała ma obecnie 19 lat. Jest śliczną młodą panną. Nigdy nie próbowaliśmy rozstrzygnąć co było przyczyną jej cudownego ozdrowienia.
Pozdrowienia.

Stop klamliwej hasbarze ! http://www.bibula.com lub http://judeopolonia.wordpress.com przeciw waga na koszerne kontakty i wybiorcza Michnika

Myślę ze społeczeństwo powinno postąpić podobnie z lekarzami, i tu apel do rzemiosła, skoro lekarze w tak perfidny sposób wykorzystują sytuację, należało by pewnie i im podnieść ceny usług o 30 %, w końcu przynajmniej cześć z nich jest znana i wiadomo kto to, i nie ma się co łudzić że jak się im zrobi coś taniej odpłaca tym samym. Jak Kuba tak Kubie!

To bardzo wyrachowana grupa zawodowa, najlepiej myśli przez kieszeń.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

To ten tzw. Chocolate ?

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org