Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pieniądze dla Łomży |
http://prostozlomzy.pl/Sport/Jak-Dawid-z-Goliatem_2.html Piszą, że z powodu kartek niezagra "Gala", ale przecierz on już pauzował w meczu z Górnikiem, więc jak to jest ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pieniądze dla Łomży |
UWAGA! UWAGA! Kto jutro wybiera sie na mecz wyjazdowy do Warszawy niech zamiast 2 piw wezmie ze soba 5zl poniewaz jest niedoplata w autokarach jak nie wplacimy nie pojedziemy. Zbiorka kasy od 11!! Aviva! Oto cytat jednego z organizatorow wyjazdu: "Jest mocno nabitych pięć autokarów. Niech każdy z was zamiast tego jednego lub 2 piw weźmie ze sobą przynajmniej 5 zł więcej, ponieważ mamy mała niedopłatę do autobusów i będą zbierane pieniądze przed wyjazdem na dopłacenie do transportu ( jak nie dopłacimy to nie wyjedzie żaden autokar). Wyjazd jest tani wiec odłóżcie przynajmniej 5 zł żebyśmy mogli dojechać do Warszawy. Pieniądze będą zbierane przed wyjazdem od godziny 11.00, wiec im szybciej zbierzemy i wszyscy sie zbierzemy tym prędzej wyjedziemy. Pozdrawiam i jeszcze raz proszę was o weźcie tej minimalnej sumy 5 zł, i nas wspomóżcie. " Aviva!!!!
|
|
ja bym sprzedal:) ...zarcik hehe
|
|
1.Rozumiem ze policzyliscie juz ile wyjdzie doplaty na kazdego ktory wybiera sie na ten mecz i z etak kwota doplaty wynosi od kazdego 5 zl Chodzi mi oto zeby nie bylo tak ze jeden placi 5 zl drugi 10zl a paru innych niedoplaca bo nie ma albo im sie upiecze.jesli chodzi o zbiorke kasy to zbierajcie od godz 11 po te 5 zl od kazdego kto jest zapisany na liscie i na tej liscie odchaczajcie cze doplacil Kto nie bedzie mial na doplate to niejedzie .Zeby nie bylo ze 1 placi i jedzie a 2 nieplaci i tez jedzie.Wszyscy to wszyscy/
|
|
Wygrana 3:1
|
|
Podobno szukają nowych wirusów, Ja już od dłuższego czasu wyłączam na noc kabel z gniazdka bo te nowe wirusy przechodzą po kablach.
|
|
SN4P nie mam nielegalnego Win (jedyne "nielegalne" rzeczy na moim kompie to kilkadziesiąt mpków),to tak do Twojej wiadomości a odnośnie tematu to nie myślcie,że Policja nie ma co robić tylko chodzić po domach i sprawdzać orygilnośc plików na komputerach tysiecy osób.To "wyszło z góry" !! Po raz (...ny) powtarzam,że to nie Policja "wymyśla" prawo w naszym kraju tylko politycy!Pirackie oprogramowanie jest nielegalne(zdaniem polityków),Policja dostaje sygnał(rozkaz) do działania i musi zrobić to co ma zrobić(uwierzcie,że 99% policjantów uważa tą "akcję" za bzdurę)... "Akcja" ta dotyczy przede wszystkim użytkowników IST,wiec odinstalujcie(na jakiś czas :) ) programy do przesylania plików,poczekajcie az sprawa ucichnie i bedzie ok :) Pozdrawiam _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
P.S sorry za niektóre incydenty ortograficzne (jeżeli takie się znajdą,ale jestem kompletnie padnięty i pisałem w pośpiechu... Pozdrwiam
|
|
P.S - fanka bocianka odezwij sie do mnie na maila jak mozesz :) (mam osobiste pytanie)
|
|
bob: pozwala na gloriosa trinita, pozwala na odnowe w duchu.... to na katolicka Msze ma nie pozwolic, cos Ty! pozdrawiam
|
|
Jak widać tak :) Jest nawet wielka szansa na regularną Mszę św. w starym rycie.
|
|
aaaa mieczkos: pedofile są w równych proporcjach we wszystkich warstwach i przekrojach, czy w związku z tym najpierw powinniśmy wszystkiego zaprzestac, potem zaorać i wyczyścic. No dobrze by było, ale wątpię, czy się uda. Ale próbuj. pozdrawiam
|
|
Gala został wykluczony na dwa mecze....zagra dopiero w ostatnim meczu z Odrą
|
|
Przypominam ze w niedziele 03-06-2007 kolejne spotkanie ligowe
|
|
OBOWIĄZKOWE BARWY BIAŁO - CZERWONE!!! KTO NIE MA KOSZULKI PIŁKARSKIEJ NIECH ZAŁOŻY ZWYKŁĄ BIAŁĄ LUB EWENTUALNIE CZERWONĄ. POZA TYM GŁOŚNY DOPING OD PIERWSZYCH MINUT SPOTKANIA!!! NIGDY NIE SPADNIE, ŁKS NIGDY NIE SPADNIE!!!
|
|
postaram sie niedługo. teraz sesja sie zbliża i nie mam czasu na to. Na razie przyjaźnię się z debuggerem ale za jakiś tydzień zabiorę się za prace :) mario
|
|
A powiedzcie mi jedną rzecz, po co te tabliczki z listą darczyńców na ścianach świątyni?? Na chwałę Bożą, czy...darczyńcy??
|
|
Nawiązując do tematu... ale odchodząc w drugą stronę - czy ratusz nie zobowiązywał się do zapewnienia transportu na ten sezon dla kibiców?
|
|
dla kibicow ? huahuahuahuahua. Chyba dla kopaczy ;)
|
|
Właśnie, właśnie po co??
|
|
ja też Kubusia zdecydowanie nie polecam--po tych mechanikach to tylko znajomi się bujają po warsztatach i naprawiają partaczy. Dobrze zakładają gaz na ul.Senatorskiej-panowie podchodzą poważnie do tematu.
|
|
tak Was poczytałem i nie wiem czy się śmiać czy płakać za 2 osoby ma jakieś pojęcie o prawie autorskim - min. Drań większość pieprzy powielane tysiąc razy nieprawdziwe ploty i napina się na policję Bartes: od '89 roku mamy wolny rynek i kapitalizm - nie chcesz płacić dużych pieniędzy za muzykę to jej nie słuchaj. kopiowanie nielegalnych utworów to KRADZIEŻ i wbijcie sobie to w swoje mądre głowy to tak jakby każdy kradł drogie samochody z salonów, bo nie stać go na nie, a by sobie pojeździł. Z tego co tu poczytałem to tak: -policja może sobie wziąść jednostkę centralną lub dysk - poczytajcie w KC o przynależnościach i elemantach składowych - to, że ktoś ma w domu laptopa i będzie świrował, że to cioci z Ameryki daleko na tym nie zajedzie. laptop może być skonfiskowany, a taki wiejski cwaniak beknie za fałszywe zeznania. na policji nie siedzą durnie - Malachit: jak o 6 rano do domu zapuka policja, a Ty widząc blachę przez wizjer wyciągniesz dysk z kieszeni to obawiam się, że nic nie osiągniesz. mogą Ci przeszukać całą chałupę. analogicznie z szyfrowaniem zawartości - nie podasz policjantowi klucza to sobie w laboratorium sami odszyfrują. uwierz mi, że bezproblemowo - "Łukasz" napisał "ale wiem ze policja nie ma prawa sprawdzać komputerow co do legalnosci" - nieprawda - i tyle
|
|
Na jakej www.... mozna obejzyc trasmisje z tego meczu ... !!
|
|
Spooookojnie, to dopiero pierwsza połowa
|
|
Nie przeżywajcie tak ludzie!
|
|
a gdzie Cię Maćku będzie można znaleźć ?? mario
|
|
W ten piątek podobno Kalwin & Remi a za tydzień w sobotę piana party a dawno u nas w okolicy tego nie było wybiera się ktoś ?? Ostatnio byli Toplesi pod nowa nazwa hahah wie ktoś jak było :P
|
|
Hehe znam stronę, polecam też tą: http://www.fbb.pl/. Nie wiem czy zrobiłeś to mimochodem czy nie ale uważam, że przyznałeś mi racje pisząc o fatalnym trenerze. Więc nadal będę oślo uparty, że odświeżanie i pisanie o miejscach użytkowych jest ważne i potrzebne :) pozdrawiam
|
|
szukam buldoga francuskiego do pokrycia suczki. ma ktos jakies namiary na wlasciciela?
|
|
O rany Umiejętność czytania ze zrozumieniem, to jednak rzadka umiejętność. pkt 12. Ewentualnie basen do skoków z wieżą o wysokości 5 m i trampolinami o wysokości 1 m i 2 m. Po mojemu chodzi o dodatkowy basen do skoków, a więc i odpowiednio głęboki. I co wypowiedź to podobne kwiatki. Przeczytaj, jeśi nie zrozumiałeś - czytaj do skutku. I znowu mamy dowód na to, że my Polacy jesteśmy urodzonymi malkontentami. Umiemy tylko krytykować innych. P.S. Ale sauny to tam chyba zabraknie
|
|
A ja jak zwykle polecam Mariusza Gruszfelda na Bernatowicza, już kilku forumowiczów skorzystało z mojej rady i nie żałują :) Z resztą, tych co znam i robili tam, też nie narzekają, jeżdżą bardzo dobrze i zdają za pierwszym razem.
|
|
z kąd takie info ????
|
|
"Nigdy?! Co dla Ciebie jest ogromnym i odpowiedzialnym zadaniem? Bo ja nie bardzo rozumiem... Czy chodzi Ci w jakich instytucjach czy co? Czy, że np: windowsa używali do obsługi satelity takie cos???? Jeżeli o to chodzi to windows był używany do baaaardzo dużych zadań.... Nie przesadzaj, że nigdzie nie był używany." Chociazby do obslugi wieloprocesorowego komputera (np 1024 procesory), na stanowisku symulacji eksplozji nuklearnych, system obrony powietrznej, systemy NASA i wiele innych podobnych. Po prostu Windows NIE POTRAFI dzialac sprawnie i wykorzystywac potencjalu wieloprocesorowosci. Jak obsluzy 2 na krzyz to i tak **** z tego, bo nie chodzi to jak powinno. Jak juz napisalem: ten sam hardware po migracji Z windowsa DO Linuxa , nagle z powietrza, czy nie wiadomo skad, w kwestiach serwoerowych na przyklad -zyskuje do 30% na wydajnosci. Sfrustrowany? Moze i tak, bo poraz seny slysze te same bzdury to smiac sie czy plakac? Akurat naleze do tej czesci spolecznosci IT, ktora chce ludziom otworzyc oczy, by zakonczyc w koncu ere ZMUSZANIA NAS do zakupu świniołsów. Mam prawo wybierac. A rzad niech przestanie marnowac nasze pieniadze na gorszy i platny soft od firmy ktora szpieguje swoich userow. (Sami sie przyznali). Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
raver: To tak jak teraz w Gdańsku. kilka hotspotów postawili i koszt wycenili na 5mln zł. A jak wg mnie to góra kilka tys zł z czego większość to płaca dla administratora, bo sprzęt do tego jest tani jak barszcz
|
|
Keyshia bardzo Ci dziękuję! Właśnie o to piosenkę mi chodziło Losza Vera She is on my mind!!!
|
|
Tylko wladze zmienic, nic wiecej, jak beda pradziwi gospodarze w tym miescie a nie banda koltunow to i miasto rozkwitnie, Popatrzcie na Zambrow - ile mozna zrobic jak rada miasta na prawde chce.
|
|
miałem sie nie odzywac ale... Ja tez lubie czytać KSIĄŻKI jednak jakoś robię błędy więc naprawdę nie znasz osób z tym problemem i nie wiesz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |