Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cugier-Kotka oskarża |
Rafał się rozstrzelał...gole zdobył w 62 minucie i w 70 minucie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cugier-Kotka oskarża |
W półfinale Wisła będzie grała z Bełchatowem ;) Boguski będzie mógł się pokazać przed powrotem do Wisły .
|
|
To jeden taki przypadek, ja zamawiałem i wsio jest ok, w Łomży tak tanio nie znajdziesz, ani opon, ani felg, tylko przez internet, sam teraz szukałem alufelg i ceny są porażające.
|
|
Do:putativus. No niestety, ale młody jestem i załapałem sie na nową maturę, więc zdanie jej zawdzięczam sobie i cięzkiej pracy jaką w to włożyłem :)
|
|
He he he, sam se idz jak cie swedzi zadek, widzialem ze jakis kolo z Kolna napalil sie na lige?? coraz to nowi ludzie w czwartek ale w ktorym miesiacu ?
|
|
Diabel z dusza aniola ! jeszcze Ci przypomnimy o tym piwku ! Jakies nowe wiesci ? Chyba sobie nie odpusciles ? Bierz parasol na muszlee !! Moze akurat bedzie szła....
|
|
annamira raz w roku można chyba wytrzymać to dudnienie ;) tym bardziej że Strzelnica głównie była i będzie wykorzystywana do zagospodarowania wolnego czasu dla naszych pociech (w tym również Twoich Aniu a przecież oboje wiemy, że Twoja dziatwa czynnie bierze w tym udział) ... w tym roku festyn odbędzie się na Osiedlu Górka Zawadzka a gwiazdą wieczoru będzie ........ zgadnijcie rudy błazen z druhem
|
|
Zwracam uwagę na kolejki do PRYWATNYCH gabinetów tych strajkujących lekarzy gdzie opłaty skoczyły w górę. U niektórych z 70 zł za wizytę do 100 złotych. Paranoja.
|
|
Ania nie przesadzaj, mam młodszego syna od Twoich dzieci, mieszkam o blok dalej i jakoś nie widziałem żeby budziło go dudnienie a zasypia podobnie jak Twoje dzieci po dobranocce :P Nie odrazu Kraków wybudowano - bądź cierpliwa a o letnie zagospodarowanie czasu nie musisz sie martwić - jest cała masa alternatyw, chociażby "Wakacje z komputerem" pilotowane przez Pana Grabaniego (pozdrowienia przy okazji) :) poza tym wszystko Aneczko rozbija sie o pieniążki - może masz poimysł na jakiegoś sponsora, który zechce wesprzeć zajęcia dla (Twoich również) dzieci ?
|
|
Ooooooooo !! Jakież to niespodzianki z końcem maja. Bardzo ślicznie dziekuję Ci Ryska za pozdrowienia. Widzę, że nagle jak spod ziemi wyrosła grupa starych użytkowników forum. Serdeczne pozdrowienia dla naszego bohatera - ptysiu91 !! rudy błazen z druhem
|
|
Peter , to Twoja wioska już gra w III lidze? To powiedz jak się nazywa.
|
|
Bimbo !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |