Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szef sił powietrznych był w kabinie Tu-154 do samego końca |
Bartes możesz iść na tą spokojną i opowiedz im wszystko , w najgorszym przypadku zapłacisz 10zł opłaty manipulacyjnej .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szef sił powietrznych był w kabinie Tu-154 do samego końca |
Tylko senatorska
|
|
Tylko nie jedz do kubusia w piatnicy kicha totalna u niego gaz zakladac.
|
|
laura5 napisz. . . bo to pierwszy raz kierowca MPK szalał autobusem.
|
|
Czesto jest tak że potrzebne jest chirurgiczne ciecie.Mieczkos to zrobiłes i chwała Ci. Myśle że to odniesie jakis skutek. Nie da sie przejść obok tego obojetnie.
|
|
% tysięcy dla kuliga?? Psilo - poczciwa chłopina z Ciebie. Powiedz jak Ty tam trafiłeś . Przecież, na owsiankę nie zarobisz wśród Tych nygusów. A i jeszcze jedno, nie licz na rewanż. Ja po prostu nie jestem taki uczuciowy.
|
|
małe sprostowanei co do postu wyzej, zbiórka na wyjazd o godzinie 12.00 http://i11.tinypic.com/54jv6dd.jpg[\url] ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
loosac brawo wyliczenie na 5 z plusem, tylko zapomniałeś o jednym (spotkania tzn. rada nauczycielska, z rodzicami, przygotowanie się do zajęć, prace klasowe, różne akcje społeczne, wyjazdy z dziećmi, biurowe jak dziennik, wypisanie świadectw...... a i jeszcze zakup książek z własnej kasy) Zaznaczam, nie jestem nauczycielem ale wiem coś na ten temat. Łatwo jest osądzać nie znając zagadnienia, a jeszcze łatwiej innych.
|
|
Kulig, przeciesz TERI w swoim poście podała znacznie więcej powodów, a jak dla niej ważne jest dobre podejście instruktora, to też jest wystarczający powód, ponieważ płaci za to pieniądze i to nie małe.
|
|
...eee no bez przesady, kilka zmasakrowanych ciał nic więcej... dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
Kiedyś strajkowali ci którym było zle, dzis strajkuja ci, ktorzy maja duzo i jeszcze im malo. Zwykla pazernosc. Zapraszam dyskusji o nauczycielach. Zbych
|
|
Acha, jeszcze jedno: Szanowni nauczyciele, na jakiej podstawie prawnej chcecie dostawac panstwowa kase, za godziny pracy, które nie widnieją w waszej karcie pracy? O ile sie nie myle, zgodnie z Kodeksem Pracy, każda godzina pracy wymaga ewidencjonowania. Czyli rozumiem, że szara strefa chce dostawać kase od panstwa za prace na czarno? dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
Przeraża mnie to co piszesz. Tak jakbyś wylewał swoje frustracje. Prawda jest taka, że dzięki nauczycielom Ty i kazdy inny może wykonywać swój zawód i funkcjonować w zyciu społecznym. To dzięki nim umiesz nie tylko pisać i liczyć, ale też wykonywać prawidłowo swoją pracę. Czy to nie dzięki nim poniekąd zawdzięczaasz swoją pensję? Gdyby ich nie było kto by Ciebie tego nauczył, a przy tym wszystkim znosił to wszystko co teraz nauczyciel musi znosić. Uważam, że należy się im godna wypłata. Jeśli chcesz znać szczegóły wystarczy spojrzeć w kartę nauczyciela i przekonasz się, że nie jest wesoło.
|
|
O Boże, widziesz i nie grzmisz na ten ciemnogród zwany Polską...Hmm to ja mam pomysł, zakazać Bolka i Lolka(chodzą trzymając się za rękę), zakazać smerfów(100 smerfów a tylko jedna smerfetka....sex grupowy..? czy wioska gejów?), zakazać Misia Koralgola(bo nosi korale), zakazać żwirka i muchomorka (też ponoć geje). Cudza głupota naprawde potrafi bić po oczach. Współczuje ludziom, któzy myślą podobnie jak autor "afery". Skrzywiona psychika to nie żarty... z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Myślę, że nauczycielom spokojnie podwyżka się należy. Zauważcie, że nauczyciele nie mają wygórowanych żądań płacowych jak lekarze! Zauważcie, że nie maja tak nieracjonalnych argumentów jak lekarze - że im się należy bo kończyli studia! Nauczyciele też się całeżycie muszą kształcić, też zmagają się ze stresem, z coraz to gorszą młodzieżą a to wcale nie jest łatwe i przyjemne. Niektórzy z nauczycieli mają kilka fakutletów skończonych ( zwłaszcza młodzi - bo tego się od nich wymaga aby mieli wiedzę wszechstronną nie tylko z przedmiotu który uczą ale i z psychologii, pedagogiki itp.) także pora ostudzić nerwy i spojrzeć trochę przychylnym okiem na ich pracę. dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
WWW.USTAWKI.NET
|
|
Tak - wyjechałem juz ze 4 lata temu ;) i wciąż tesknie za miastem, jednak na powrot nie ma wiekszych szans. ryskago - nie wiedzialem ze do Łomzy zawitala ;)
|
|
"Inwestycja zostanie zrealizowana w latach 2004-2006." Ale to już chyba ciutkę spóźniona inwestycja? dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
Cześć, Gdzie mozna kupic opony letnie. Jakie sklepy polecacie potrzbny mi rozmiar 195/65R15
|
|
Tak tak tak nauczyciele wcale nie mają tak źle . Wolne Wakacje , ferie , soboty niedziele , nie muszą chodzić na noc do roboty . Siedzą te parę godzin w szkole i płaczą , że w domu muszą klasówki sprawdzać . Pielęgniarki zarabiają dokładnie tyle samo 1200 - 1500zł a harują 10 razy ciężej . Ponadto nauczyciel może sobie dorobić korepetycjami w weekendy .
|
|
luizfernandez Gdzie ja napisałem, że popieram "pedałów" ? Dziwi mnie tylko, że w cywilizowanym kraju, jakiś półinteligent wszyna jakąś aferę z powodu teletubisia! Przecież cały świat z nas się śmieje. Ale widzę, że ludzio mto nie przeszkadza, co usłyszą w telewizji to przyjmują jako absolut...zero własnych refleksji...myślenie naprawdę nie boli. To jest naprawdę paranoja, bajeczka dla niemowlaków, które nie mają pojęcia co to jest gej, lesbijka czy popęd seksualny. Zastanówcie się trochę ludzie... z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
ja osobiście niesłyszałam aby teletubisie wywołały u kogoś popęd seksualny za to słyszałam że dzieciak miał ciekawe praktyki po obejrzeniu batmana(skoczył z okna w czarnym płaszczu, myślał że może latać), i do batmana nikt nie ma wątów. jak byłam w gimnazjum chłopcy mieli ten problem że dosłownie wszystko kojarzyli z seksem myślałam że to mija z wiekiem niestety................
|
|
Ryska nie badz taka ciekawa :P (żart) Ja w to niewierze medycyna też zawodzi Ps. Ryska miło że zawitałaś pozdrów ADDAL-a (patrze piszesz z Łomży)
|
|
przestan szczekac psie !!!! buda !!!!
|
|
mieczkos nie szczekaj !!!! do budy psie !!!!
|
|
Niech zostawią jak jest bo przyjdzie się wyprowadzić. A na tych nowych dojazdach mają gdzie szaleć debile na swych dwukołowych parchach, wyją że niech ich chu* strzeli. Prze*ebane tu mieszkać. Gdzie jest Policja?
|
|
Witam :P Zapewne przeciętny nauczyciel nie pracuje 8 godzin dziennie, a trochę mniej. Tylko pomyślcie, do każdej lekcji musi być przygotowany, w formie, przez 45 minut nawijać i panować nad klasą. Migrena, okres, choroba czy kac - nie da się przekimać na biurku albo machnąć ręką i wziąć wolne. Ostatnio musiałem poprowadzić kilka razy zajęcia dla młodzieży (nie w szkole), i zapewniam Was, nic fajnego. Zwróć uwagę, loosaczku, że oni strajkują po to, bo poprawiły się zarobki młodych nauczycieli. Dostają na starcie grubo mniej niż 1000 na rękę, żeby zostać nauczycielem dyplomowanym (z w miarę przyzwoitymi zarobkami ) musi minąć chyba z 10-15 lat. To strajk solidarnościowy, w przeciwieństwie do protestu lekarzy.
|
|
Halooooo! Nikt nie ma!
|
|
kurde akurat w pokoju mnie niebylo jak wpadła bramka;/
|
|
2x Boguski :D
|
|
Miło Was znowu "widzieć" :)) Ja też Adamusku nie wierzę, ale są sytuacje, że chciałoby się wierzyć, wierzyć choćby dla samego efektu placebo, prawda? No, a uzdrowiciele, którzy nie biorą kasy za swoją pomoc? Albo biorą tylko tyle, ile ktoś może, a jeśli nie może to i tak pomagają? Podobno są tacy... Wiecie coś o tym? PS. Aaaa z konopii żem się wzięła..:)) Zgodnie z życzeniem Ptysia, który, jak widzę, wydoroślał nam co nieco, pozdrawiam ADALL'a: Adall-ku, pozdrawiam ja Ciebie! :) Aaaa! I wiadomość sprzed paru dni...: Allinka porodziła synka! Majowy Adaś (swój człek bedzie!) przyszedł na świat 22 o 21 z minutami :D .
|
|
Tylko czekać kiedy go Leo Benhaker powoła do kadry. A jeżeli chodzi o klub, to rok dwa i będzie grał na zachodzie... dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
29 maja na meczu z Hutnikiem na Marymonckiej, pseudokibice Legii pobili piłkarzy z rezerw Polonii, których to drużyna obecnie występuje w IV lidze. pomijając już otoczkę tego wydarzenia, wiem, że przy okazji meczu z ŁKS ma być "załatwiana" ta sprawa między hools Polonii i Legii. mam nadzieje, że nie będzie syfu i że dziś na Konwiktorskiej dostanę bilet na trybunę gości
|
|
a może wróci do nas do III ligi. Kto to wie.... ?
|
|
To jest dobra przestroga dla kierowców. Ja sam zdejme noge z gazu jak bede miał prawko za kilka miechów...
|
|
Polecam lektory http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=8&a=130 http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=8&a=133
|
|
Czy wam też nie działa stronka www.lks.4lomza.pl ?
|
|
III Mowisz ??? niedobrze.... z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
przestań jaka zryta????????? jest coool. i ma podejście Bimbo !
|
|
czyli lepiej już było na juwenaliach :D
|
|
Wiem że to była ona ponieważ widział ją mój brat
|
|
Wiele się mówi i pisze na temat nauki różnych języków obcych. Np. Angielski, niemiecki. Ciekawi mnie czy dużo osób uczyło się lub uczy języka włoskiego i jakie jest zainteresowanie kulturą włoską. Czy warto więc się uczyć języka włoskiego?
|
|
Chwała głupocie tego naszego narodku, który nawet do szczerej modlitwy za bliźnich się nie nadaje, ale ryczy kościelne pieśni przez megafony i klepie modlitwy bez zrozumienia ich tekstu. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |