Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Baron Strzaliński zrezygnował ! |
lordek to idz tam i sprawdz sam. po co ci bazowac na opiniach innych? w koncu ile ludzi, tylez samo opinii...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Baron Strzaliński zrezygnował ! |
Marco: to z innej beczki- mezczyzzna sppotykajacy sie z wieloma kobietami jest macho, kobieta majaca bujna rpzeszlosc jest pszczalska :)
|
|
Proponuję zrobić na łamach forum konkurs na najgłupsze miejsce w Łomży. Podawajcie swoje propozycje i piszcie dlaczego
|
|
smiesznie...dalej panowie....przynajmniej humor mi die poprawi :))
|
|
Pani Konopka swego czasu mówiła, że bardzo się interesuje tematami na Forum. Ciekaw jestem, czy ona zabierze głos w sprawie wysokości swojej diety i diety innych radnych. Powinna razem z radną Śledziewską, z którą zawsze mówią o biedzie w mieście i potrzebach biednych ludzi poruszyć ten temat. Tak żenujący i palący dla biednych. Przecież za 1 dietę Pani Konopki lub Pani Śledziewskiej można wyżywić 2, a nawet 3 rodziny. A przecię diety są nieopodatkowane, więc nawet 1 zł z tych pieniędzy nie wraca do miasta dla biednych. Wszystko idzie na przeżarcie przez radnych. A może radny Piechociński w drugim etapie zgłaszania olśniewających pomysłów zaproponuje przynajmniej zmniejszenie diet radnym? dabz
|
|
http://www.muendener-pioniere-kurhessenkaserne.de/p24.htm Cmentarz żołnierski - tylko też niewiadomo gdzie konkretnie umiejscowiony Pozdrawiam Tiger
|
|
Ostatnio krążą słuchy, że dyrektor Publicznego Gimnazjum nr 6 i I Liceum Ogólnokształcącego w Łomży, nie będzie pełnił już tej funkcji. Pan dyrektor Zdanowicz po 25 latach koordynowania działaniami tej szkoły, opuści jej mury. Jeżeli tak też się stanie, czy tak renomowane i znakomicie ustawione liceum, najlepsze w województwie, a jedne z najlepszych w kraju, straci swoją reputację ? Co będzie dalej ? Kto obejmie dowodzenie tym, chyba niezatapialnym statkiem ?
|
|
Jeśli to prawda co przytacza Laik 26-02, to z wypowiedzi radnego Piechocińskiego wynika, że on sam jak też inni radni nie chcą nic robić społecznie i nie zasługują na dumę z tego powodu. Nasuwa się więc pytanie to za co ta nie tak dawna lawina orderów i wszelkiej maści odznaczeń dla nich?
|
|
Bardzo ciekawa fotografia. Może nasi łomżyńscy fotagraficy nam pomogą rozpoznać to miejsce?
|
|
Jutrzejszy dzień jest dniem wyjątkowym, zdarza się raz do roku, a dla kobiet jest on szczególny. Ale to dopiero jutro. Mimo to, chciałbym być pierwszym, który złoży wszystkim Paniom, życzenia z okazji dnia 8-go marca, z okazji Dnia Kobiet. Niech spełnią się wszystkie Wasze sny i marzenia. Ten jeden raz na 365 dni tego Wam życzę.
|
|
Dużo wyrozumiałości dla rodu męskiego. Wiele radości u uśmiechu każdego dnia życzę wszystkim Paniom. dabz
|
|
Na ulicach ''szosa do mezenina'' i łąkowa sa godne odwiedzenia obiekty turystyczno-rozrywkowe ;)
|
|
http://www.odpowiedzialnosc.org/reformapodatkowacas/more.php?id=51&back=/reformapodatkowacas/index.php Wywiad z 11marca tego roku przeprowadzony z Jackiem Chołoniewskim - expoertem FOO. ;p
|
|
Podkręcą!? Na pewno!! Tylko trzeba poprosić tą "miłą panią"
|
|
Oni cały czas kłamią w żywe oczy!!!! Na stronce 4lan piszą, że włączają szybszą prędkość na górce zawadzkiej 16 marca, a tu gówno. Jak nie ma netu to ich prywatna sekretarka :) mówi, że jest net i to u nas coś jest żle - no nie aż się gotuje we mnie jak słyszę takie kłamstow w żywe oczy. Ja zapisałem się do INETU niedawno, międz innymi dlatego, że obiecywali od 15 stycznia razy dwa, tak bym się nie zapisał.
|
|
jakie sa warunki umowy cos o transferach, pingach
|
|
Działa, nieźle powiedziane. Jak jakiś agent albo co. On przecież zawsze wiedział najlepiej wszystko o wszystkim co w Łomzy, kto w Łomży i dla Łomży. Mentor opatrznościowy. Ciekawe dlaczego ktoś o tak bogatej historii i dorobku / prezydentura wielkiego miasta Łódź, wizyty koronowanych głów itd./ tyle czasu spędził w Łomży z dala od swojej rodziny w wynajętym mieszkaniu, mówiąc mieszkańcom Łomży najpierw na falach radia Łomża a potem BAB, co jest dla nich najlepsze. Nigdy nie zapomnę jego dramatycznych relacji z sesji rady miejskiej po wyborach w 2002 roku, kiedy to o mało nie doprowadził do zamurowania radnych w ratuszu, gdy ci nie mogli porozumieć się co do wyboru przewodniczącego. Mnie zdecydowanie nie jest brak jego poglądów i / z wadą wymowy /głosu.
|
|
I cale szczescie teraz juz nuiemusze se bac ze jak wlacze radio BAB to uslysze Audycje z Waldemarem. Do Radia Maryja to on by sie nadawal:)
|
|
A ja, psia kość, nie mam teraz czasu na moje ulubione pobiebrzenie! Ale za tydzień, dwa może wreszcie wyrwę się do tej biebrzowej krainy! Pozdrawiam pobiebrzonych.
|
|
Na wykupionym 64kb/s na okolo 15 testow predkosci transferu najwiecej raz wyszlo mi 50kb/s. Oprocz tego mam wrazenie ze konserwatorzy tej firmy nie znaja sie na tym co robia. Mowia ze wina jest po stronie klienta (np spalona karta sieciowa) Po sprawdzeniu kompa okazalo sie ze wszystko jest ok, a oni nadal swoje. Poza tym neta nie ma w calym bloku.
|
|
..... tak jak w temacie... która waszym zdaniem z Łomżyńskich szkół średnich jest najlepsza, czymś się wyróżnia .... najlepiej odpowiedzi uzasadnijcie !!!!.
|
|
HMmm no ale co to znaczy najleprza?? Czy że dobrze nauczą i przygotuja na studia? czy nie trzeba się uczyć bo nauczyciele wszystko olewają
|
|
ja codziennie ale nie zawsze sie udzielam
|
|
Panie Kefasie - też mam kolegów (i koleżanki - mniam) w Śledziewie - ale oni łaskawie przyjęli do wiadomości, że przez pierwsze dwa piwa wyzywam ich od "kwaśnych śledzi" a oni to akceptują, klepią mnie po plecach i mówią, że mam rację (niech tak politycy powiedzą) - to uważam za NORMALNOŚĆ. Ludzie normalni są wszędzie... ( może poza polityką). Teraz serio - zwykli ludzie są tacy sami w każdym kącie tego globu - czy to w Łomży, czy w Śledzieie (tym razem piszę z dużej litery), czy w Wietnamie Południowym... Konflikt Łomżyńsko - Śledziwski istnieje na poziomie tzw. "klas politycznych" a nie zwykłych ludzi... Niestety - decyzje tych "klas politycznych" mają bezpośredni i bardzo duży wpływ na życie bardzo wielu ludzi i ich rodzin (ojciec + matka + dzieci). P.S. Co do kierowców - jak wjeżdzam do Śledziewa przezywam rozterki - nie dość, że jeżdżą tam inaczej niż wszędzie (poza Lublinem) to jeszcze wiem, że mam łomżyńską rejestrację. Potem okazuje się, że większość kierowców w Śledziewie jeździć po prostu nie umie - można z tym sobie -poradzić jeśli ktoś o tym wie... Ale... poza Śledziewem Śledzie jeżdżą na prawdę całkiem nieźle - moim skromnym zdaniem zajmują trzecie miejsce w Polsce... zaraz za Warszawiakami i za Łomżyniakami - ludzie np z Trójmiasta to chamy przy "kulturalnych" Śledziach na krajowych drogach. Ta reguła niestety nie sprawdza się w stolicy Śledziolandu. Nie dość, że kierunkowskazów używa się odwrotnie od reguł, skręt w lewo wykonuje się "na zakładkę", pierwszeństwo przejazdu jest "świętą krową: to jeszcze trąbi się na wszystko co ma rejestrację na "L" - choćby z Lublina. NIE MA UPRZEDZEŃ ?????????? chłe chłe... Życie zaczyna się po pięćdziesiątce - trzeba ją szybko wypić...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |