poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
A więc są patrioty

Mnie też denerwuje, że nie rozbudowują na obrzeżach

jednak pewnie wynika to z tego, że na obrzeżach miasta są tereny rolne i przekwalifikowanie ich na działki budowlane to kupa czasu

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: A więc są patrioty

Tańsze są koszty budowy , bo blisko są wszystkie media.

Re: cavalera i Carmello

Radio Białystok nie "wypięło się" ani na Łomżę, ani na Zambrów, tylko (z tego co wiem, bo nie uczestniczyłem w rozmowach) obie strony nie dogadały się co do wysokości partycypacji w kosztach imprezy.
Możemy tylko mieć nadzieję, że dzięki temu w Łomży bardziej efektowny będzie "Gościniec", a w Zambrowie np. Przegląd Orkiestr Dętych, bo te zaoszczędzone na imprezie Radia Białystok pieniądze pewnie gdzieś samorządy jednak wydadzą, a w jaki sposób i na co to ich decyzja...

Zabłudów i Czyżew znalazły się na tej liście, bo tamtym samorządom zależało na tej imprezie i to od nich (przynajmniej w Czyżewie, bo nie wiem jak w Zabłudowie) wyszła inicjatywa, żeby festyn tam się odbył, a ponieważ Radio Białystok jest publiczną rozgłośnią regionalną i była dobra wola obu stron, nie było też powodów, aby było inaczej.

Pozostali autorzy wpisów ponieważ nie pytani o to wyrażali tylko własne opinie niewiele mające wspólnego z tematem chyba nie oczekują na odpowiedzi?

Pozdrawiam

Adam Dąbrowski
adabrowski@radio.bialystok.pl

Lekarz to jest ktoś kto budzi respekt i szacunek - psilocyber- zapomniałeś dodac , ze na to trzeba zasłużyc , a nie skończyc studia medyczne.

Konia kują , zaba łape podnosi chce sie powiedzieć.
Psilocyber - Ty nawet nie wiesz ile Tobie i niektórym Twoim kolegom brakuje , do angielskiego lekarza.
I to jest podstawowy powód męczenia klawiatury przez nas wszystkich.

Na senatorskiej gaz zakładałem do dwoch samochodów i jest gitara,ale powiem Ci,że są dwie najwazniejsze rzeczy jak sie zakłada gaz:
1. musi byc dobrze zalozony
2. niezawodnosc bedzie zalezec od stanu technicznego auta przed zalozeniem

No cóż za rok macie szansę się poprawić :P

jakie koszty edukacji? lepiej ty oddaj bo to byly stracone pieniadze jak widze :))

co wybrac, chuligani...? bo zadnej fajnej ekipy niema:P

mimo że ma to moj znajomy pisze jak najbardziej obiektywnie zwiedziłem pare siłowni i mysle ze tam jest naprawde w porzadku fajny klimat czysciutko naprawde sprzetu jest maksymalnie duzo na gorze sztangi na dole same maszyny bieznie i naprawde fajne maszyny dla dziewczyn no i klima !!!!! cena przystepna bez jakis głupot jak wymysla ten chłopczyk ewie,duzo bedzie tez odzywek chyba najlepsza siłka w miesciedo soboty

Policzmy:
rok ma najczesciej 365 dni, miesiecy mamy 12, wiec srednio 30,4 dni w miesiacu, miesiac srednio 4,3 tygodnia

w tygodniu pracujecie ok 18 godzin (ojej, cale 4.5 godziny dziennie), czyli: 18 godzin tygodniowo*4,3 tygodnia w miesiacu=ok 77,4 godzin pracy w miesiacu!

liczac miesieczna place 1200 (chociaz wielu dostaje wiecej) zl na reke(!) dostajecie ok 15,50 zl za godzine NETTO!!!!!!!!!!!! (gdybyscie pracowali 12 miesiecy w roku!), ale badzmy dokladni:
12*1200 (bo za 12 miesiecy dostajecie place) =14400

a teraz przeliczmy te wartosc dla rzeczywiscie przepracowanego czasu:

14400 / 9,5 (bo odliczajac ferie i wakacje pracujecie zaledwie 9,5 miesiaca) = 1515,79 na miesiac
i znowu podzielmy przez liczbe godzin: 1515,79/77,4= 19,58 zl/godzine NETTO! jak wielu ludzi w Polsce tyle zarabia? Jeszcze wam malo??

I nie chrzancie mi tu o zabieraniu pracy do domu, bo nie jestescie jedyni!

Nastepna zaraz po lekarzach, wielce poszkodowana grupa zawodowa...

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Gdyby Mieczkoś tego linku nie zamieścił, to takie bestie jak Seweryn by ich nie zobaczyły. A jestem pewien, że nawet po obejrzeniu kilku takich zdjęć, myślenie podczas jazdy odnotuje chociaż najmniejszy wzrost u takich tępaków. Ciąg dalszych zdarzeń jest wiadomy- mniej wypadków na drogach.

a ty makmarc co kolegow sobie szukasz na wakacje???;)

jakies takie.,.. jak dla mnie...to zbyt duże ilości piwa...

Stary, kręć się tam i szukaj dziewczyny, jakby ona dowiedziała się, co tu się dzieje, chyba by zeszła ze szczęścia :)

chyba juz z 20 taki sam temat. Ludzie poszukajcie sobie w archiwum !

Bimbo

Oglądajcie ludziska:
http://www.youtube.com/watch?v=4gvK_49M8LQ

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

a ja tam nie narzekam..stała mam 1Mb/s do 11 a nawet 18 w nocy..problemów żadnych a rekordową prędkośc ściągania miałem 130Kb/s..srednio jest 30-40kb/s..polecam jest super..a płacę 35 zł miesięcznie bez żadnej umowy i mogę obie zatrzymać jak nie korzystam:)

oooo znowu temacik o gazie .....a ja własnie na gazie ,pózno ide spać,nara

Bob a co ci przeszkadzają dwukołowcy, gdzie mają jeździć? Po chodnikach ? Już nidługo jesień ( lato zdecydowanie za szybko mija hehe)więc zniknie Twój problem na jakiś czas:)

fazin lecz się na głowę...

< wieczne im odpoczywanie >

miczkos ty jestes jebniety

Witam.

Jak w temacie. Czy ma ktoś może informacje na temat Kalibabki? Tego słynnego polskiego uwodziciela? Szukam wszędzie, ale nic specjalnego nie mogę o nim znaleźć. Tylko, że ma oficjalnie 28 dzieci. Kiedyś był w "rozmowach w toku", ale też niemogę znaleźć...

Jak ktoś ma jakiekolwiek informacje to będę wdzięczny - nawet te mało istotne mogą być pomocne :-)

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org