Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pamiętamy, Panie Premierze! |
Nie napisałem "odpierdalasz" tylko odpierdzielasz, a to różnica i uważaj, co piszesz. Co do reklamy, nie ma w niej nic złego, pani jest ubrana i nie ma problemu. Natomiast te zdjecia są drastyczne, moja mama po 3 fotach wyszła :/ Daruj sobie takie numery
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pamiętamy, Panie Premierze! |
DamanE3 - psychologu wczesnodziecięcy! Powiedz w jaki sposób oni tę wodę robią? Bimbo !
|
|
Wafel ja tu nie chciałem nikogo przestraszyć ani wzbudzać kłopoty żołądkowe :) Przyznaję drastyczna forma przestrogi,ale zapewne skuteczna.Jak przekroczysz "setkę" w trasie i przypomnisz sobie o którymś z tych zdjęć to zapewniam Cię że noga sama zejdzie z gazu... :) Zbych
|
|
o co Wam chodzi ludzie? @zygzak: 1) tam nie było fotek ludzi z Łomży 2) to, że dla niektórych ostrzeżenie jest tylko zachętą świadczy tylko o nich / ewentualnie o wychowaniu odebranym od rodziców - w żadnym wypadku o mieczkosiu 997 @spiero to wolny kraj - jak sobie zechce to powiesi hehehe @brzeczyszczykiewicz skoro takie treści są ogólnodostępne w necie to czemu akurat na 4lomza będzie coś nie cacy? Tak odnośnie tematu to podkreślam, że logowanie się i przeglądanie treści tego forum jest całkowicie DOBROWOLNE. co natomiast powiecie obrońcy moralności i dobrego smaku, na fakt, że uczęszczając w latach 90 - tych do SP10 w Łomży byłem ZMUSZANY do oglądania na lekcjach filmów z pokazaną aborcją - odkurzacz, pływające rączki i nóżki i te sprawy??? Od razu wyjaśniam - mnei takie filmy już wtedy nie ruszały - podobnie jak ten link teraz, a odnośnie aborcji mój stosunek się sprowadza do jednego zdania: " nie chcesz aborcji? - to jej nie rób" Chodzi mi o innych, którzy ze mną musieli ogladać tą czarną propagandę w majestacie prawa. co Wy na to?
|
|
Z Łomży? Van_Loosen tam z Polski nie było. A podrugie i tak by nikt nie rozpoznał bo po takim makabryczym wyglądzie ciała trudno je rozpoznać.
|
|
Dosc juz mam tego biadolenia lekarzy. Dla porownania: 1) Do lekarzy nie strzelaja na sluzbie tak czesto, nie musza narazac zycia w ramach swojej pracy! 2) Strajkujacy policjanci nie odmawiali pomocy, jedynie sie oflagowali. 3) Lekarze nie ryzykuja zycia na codzien w takim stopniu jak policja, wojsko, ochrona! 4) Wszystkie te sluzby powaznie traktuja skladana przysiege! 5) Policjant, ochroniarz, zolnierz, rowniez ratuja zycie! Od kazdej z tych grup zarabiacie WIECEJ! Nie chec mi sie dalej wymieniac. Jestescie pazernymi i nieodpowiedzialnymi leserami! Szkoda na was slow! róbmy swoje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |