Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kult wodza... |
a moze komuś potrebny jest ktoś do rozwożenia np pizzy albo coś w tym stylu chętnie bym sie załapał mam 15 lat i swój pojazd Moja mama to kiedyś jak była w mojim wieku to jeździła na "chówce" pracy do Lipska czy Karwicy ale teraz czegoś takiego to nie organizują
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kult wodza... |
Od 16 lat można podjąć legalną pracę jesli sie nie myle :) dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
http://x4.putfile.com/videos/8011241882.mpg Jak widac dziala, masz na dole strony nawet link o nazwie Formatowanie tekstu, gdzie mozesz zobaczyc jak to zrobic _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Dzieki :)
|
|
masz klimę?
|
|
|
Jest takie prawo, ale to dla uczniów bodajże szkół mechanicznych czy jakichś podobnych. A co do tego linku, mieczkoś mam wrażenie, że Ty naprawdę jesteś jakiś nienormalny, wiem, że Twoim zamiarem było przesłanie do kierowców o bezpieczną jazdę, ale nie powinineś tego tutaj zamieszczać. Fakt - napisałes, że powyżej 18lat, ale tutaj i tak śmigają dzieci, niektóre może czytać nie umieją, a Ty takie rzeczy. Już od jakiegoś czasu powstrzymywałem się, ale ostatnio odpierdzielasz na tym forum. Stary, najpierw myśl, potem działaj, nie mam nic do Ciebie, ale ten temat i link to przegięcie na takim forum, naprawdę ...
|
|
Zaraz pewnie zechca jeszcze szampana,basen,lóżko wodne no i ... dziwke :)
|
|
swoją drogą bajka beznadziejna, robi dzieciom wodę z mózgu _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Cieszmy sie i z tego :D wcześniej nie mieliśmy nic, po prostu Suwałki sobie za dużo przygarnęły, teraz pewnie z Suwałk kasa przepłynie do Łomży (235 mln - 100mln). dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
Obejrzałem do końca no... zaszokowało mnie ... nawet znalazłem zdjęcie z polskich dróg PL PO... VOLVo no i ja szczerze bym nie chciał tak odejść z tego świata . Prawda strona jest dla osób z silnymi nerwami , ale pisze chcesz to wchodzisz nie to nie ! ja np. do nikogo pretensji nie mam . Ale tu nawet nie chodzi o samo prędkość np. człowiek rozjechany przez kamaza to na pewno tą ciężarówką nie pędził 120 KM/h nie nierozważność pieszego . PozDrawiaM
|
|
"Jest takie prawo, ale to dla uczniów bodajże szkół mechanicznych czy jakichś podobnych" czyli mam prawo a nawet przymus ;D tech. mechaniczne samochodowe :D
|
|
Intruder dodam jeszcze jedno!Osoba która "daje" jest przestępcą zarówno jak osoba która bierze... Gdyby więc lekarz miał swoj honor i pracował zgodnie z przysięgą Hipokratesa to nie pozwoliłby sobie na popełnienie tego rodzaju przestępstwa dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
Drastyczne to fakt, ale daje do myślenia. Warto popatrzeć i wyciągnąć wnioski. Pomyśleć również o tych zdięciach, gdy dodajemy gazu. Popieram taką formę przestrogi, a co do osób przeciwnych to: Drodzy forumowicze, epoka cenzury już minęła, nikt nikogo nie zmusza, a mieczoś przestrzegł wyrażnie mało tego, wielokrotnie ! Wasze pociechy lepsze numery robią przy kompach gdy was nie ma w domach, nie oszukujmy się. Pozdrawiam.
|
|
Mozna jeszcze kupic bilety ? Chciałbym dzisiaj kupic dwa. W sklepie czapkarskim ?
|
|
Przejrzenie poprzednich tematów i nie zaśmiecanie forum
|
|
poczekaj annamira - jeszcze Ci się odechce strzelnicy będzie to co na skate parku - wieczorami zbiorowe chlanie, gromady małolatów, wyzwiska, dilerka i co tylko chcesz. okna nie będzie można otworzyć. poza tym przy byle okazji festyny, koncerty i inne spędy. do tego skate park jest na nieco większym terenie - strzelnica wciśnięta mięszy Konstytucji i Sniadeckiego - zaledwie 10 m od bloku K4 i k6 - efekt się spotęguje na skate parku nie pomaga nawet monitoring na blokach dookoła - można kulturalnie "spożywać" i "zaprawiać się" pod samą kamerą i nikt się nie skapuje co robisz sam praktykowałem to pierwsze to wiem
|
|
bez komentarza...;/;/
|
|
Chłit marketingowy !!!
|
|
A tak w ogóle w Niemczech też piszą na kartach kredytowych Dr. x y, tyle że z doktorem w rozumieniu lekarza niewiele to ma wspólnego - raczej tytuł naukowy, wiec może i tamto źle zrozumiałeś;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |