Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brzeziński vs Gałązka cdn... |
Wejdz na kuszotv.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brzeziński vs Gałązka cdn... |
Najlepiej sobie ściągnąc Power Point View'era
|
|
nie wiem jak tam to wyglądało, ale jak ktoś będzie umierał to pomoc zostanie udzielona :P. Bez żartów nam ta sytuacja też się nie podoba ale my tylko dążymy do prawdziwej Europy. W każdym razie nikt w potrzebie nie zostanie pozostawiony bez opieki.
|
|
Kajaki załatają to piłkarze będą mogli sobie spływ zrobić... np: do innego ośrodka sportowego:P Fajnie by było, gdyby zbudowali drugi stadion - po drugiej stronie rzeki(na polach od strony Piątnicy), a obok byłby mały most dla piłkarzy, żeby mogli szybko z jednego do drugiego stadionu przechodzić... smród tam nie dociera....cicho...spokój..i wogóle fajnie :D :D :D :D Bardzo dużym plusem jest strzelnica w Piątnicy... jak jakiś piłkarz nie strzeli bramki... to chociaż w tarcze sobie postrzela:)
|
|
Gdzie Ty na rondzie masz Erę ?
|
|
Jest era tam przy Kruku w tym ciągu sklepów... Crop Town itp
|
|
Dziwne jak Ci lekarze się poświecają , a ten ciemny naród nie może tego zrozumieć.
|
|
Tylko wielu tych ludzi wyjezdza wlasnie z mysla, zeby zarobic na mieszkanie i wrocic, chyba nici z optymizmu... A jak nawet tu pustka zawieje, to co komu po mieszkaniu, jak pracy i srodkow na zycie nie bedzie? Ludzie z malych dziur juz wyprzedaja domy za grosze i uciekaja, bo roboty nie ma, tylko na co komu tani dom w takim miejscu? Bimbo !
|
|
Czy Wy wiecie coś więcej kto to był Henryk Łasak, Ryszard Szurkowski, Zenon Czechowski, Stanisław Szozda, Zygmunt Hanusik i jakie mieli osiągnięcia? Pewnie nie. Dlatego też chyba nie doczekam się pomocy od Was. jarek
|
|
Wielu wyjeżdża z tą myślą, mało kto wogóle wraca... A co do domów to jedyna szansa że emeryci zechcą doczekać końca swych dni w małym i spokojnym miasteczku i kupią sobie właśnie taki tani domek.
|
|
I weź nie badz antysemitą...
|
|
czy jest firma , ktora swiadczy takie usługi? Może sa osoby prywatne , ktore moga uzyczyc za odplatnoscia ? Z góry dziękuje za odpowiedz oraz pomoc.
|
|
pomimo , że nie lubie kotow ___________________ to taka "lachudra" jest u mnie DDDDD.)))) 4 m-ce .Skurczybyk znika na 1-2-3 dni a ja "odchodze od rozumu" gdzie się podzial?? Zawsze wraca. Jest niepowtarzalny , inteligentny , cwany , "miziak" i czekam do 12 w nocy aby jego wpuścic. Mam problem___________poniewaz od lipca nie bedzie mnie w Lomzy i Polsce i szukam kogos o szerokim i dobrym sercu aby zaopiekowal sie "moim obiezyświatem".Nie wiedzialm ,że koty sa tak inteligentne !----gdy osiade w Polsce na stale ---to "mój Amor" bedzie seniorem zwierzynca > ktory planuje zalozyc. oczywiscie ze jamnior , bernardyn i wodolaz takze będa i jest to bezdyskusyjne.
|
|
"Odp : "w mieszkaniach podejrzanych funkcjonariusze zabezpieczyli komputery stacjonarne i laptopy z nielegalnym oprogramowaniem oraz prawie 2000 płyt z pirackimi filmami" A co nie nazwałbyś tego złodziejstwem??" Zatrzymani to moderatorzy i administratorzy forum i portalu. Komputery i laptopy mieli czyste. To wymysł policji co było na ich komputerach i co poza nimi.
|
|
Tak fLoorek jest to przestępstwo, jak by na to nie patrzeć, ale samo przetłumaczenie filmu i jeszcze niejednokrotnie ze słuchu to już wątpię. Wszak trzeba w to włożyć masę swego czasu i pracy czyli niejako 'twórczość' :). Trochę tylko drażnią mnie te byki ort.
|
|
Zgadzam się,durne prawo ale prawo ;/ Pisałem to juz wielokrotnie i napiszę jeszcze raz:To nie Policja ustala prawo w Polsce tylko politycy wiec wszelkie wątki do nich! A tak na marginesie jasne że wszyscy mają pirackie oprogramowanie na swoich komputerach,ale mieć a dać się złapać to jest róznica... KrzyzaK wydanie tej płyty było sponsorowane,wiec KGP nie musiała ponosić żadnych kosztów wydania płyty. Ot taki policyjny caritas :)
|
|
do "czarnego kota" na żabiej dajcie dziadkowi 50 zł do łapy to Wam striptiz zrobi może hehehhe
|
|
Jak znajdziesz Admina to mu to powiedz, a ja postawię Ci piwo :]
|
|
TAK. Za kilka dni. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Tor masz rację, tylko jak mochery zaczną nami rządzić to naprawdę trzeba będzie na zachód jechać.
|
|
http://prostozlomzy.pl/Sport/Zrobic-wszystko-by-zdobyc-punkty_2.html
|
|
Odra Opole która jest 1miejsce przed nami równierz gra z sąsiadem KSZO, które ma 39 pkt. Więc dobrze by bylo aby wgrało KSZO, bo w przypadku wygranej ŁKS będzie miał 38pkt. a Odra dalej 37... Tyle że Opole gra u siebie;]
|
|
Już prawie rok poza Łomżą. Nie żałuję.
|
|
Widać, że nie zrozumieliście tematu. Ktoś kto jest "rasowym" burakiem nie musi być koniecznie mieszkańcem wsi. Często gęsto jest to właśnie typowy "mieszczuch". Nie mam absolutnie nic do ludzi ze wsi, którzy są normalni, nie przejawiają objawów chamstwa itp. Niestety pewna część z nich jest hańbą dla naszego miasta, bo spowodowała to, że jesteśmy (niekiedy) źle postrzegani w Polsce (jako "duża wioska"). To są moje luźne spostrzeżenia. Jeśli ktoś się z nimi nie zgadza - ma do tego prawo. Od tego jest forum. Od tego ono jest. ;)
|
|
był tak "zrobiony"prochami, że słyszał co innego. pewnie "głosy"
|
|
Panowie ! Nie liczy się wiek ! Wszyscy do Wawy! Autokarem opłaca się bardziej bo całkowity koszt to około 20 zł. !!!
|
|
Pojechał ktoś od nas ?
|
|
prawdy się boisz? znów popiszesz się jakimś niegodnym nawet debila pomysłem i na koniec odwrócisz kota ogonem udając, że to prowokacja? Twoje malutkie gierki mnie nie wzruszają, lecz wyobraź sobie, że i tak stwierdzenie "rysy na bani" jest najdelikatniejszym jakie udało mi się użyć. staram się nie używać wyrażeń wulgarnych. żeby nie robić offtopa, to nawiązując do tematu rzeknę, że Ciebie nie uratowałoby nawet bycie Łomżyniakiem do 10 pokoleń wstecz przemyśl to
|
|
Zakładajcie, mam tylko jedną prośbę: zanim wydacie kupę kasy na obcisły strój (bo to warto mieć styl), zainwestujcie kilkanaście złotych na dzwonek, byście byli słyszalni, gdy mkniecie chodnikiem za plecami przechodnia… Bimbo
|
|
Dawno się tak nie ubawiłem jak poniższym tekstem na jednym z łomżyńskich portali: Inicjatorką akcji jest Anna Jakubowska, dentystka i działaczka na rzecz praw kobiet. - Protestuję przeciwko seksistowskiemu podtekstowi zawartemu w reklamie billboardowej piwa. Sądzę, że istnieją bardziej skuteczne sposoby reklamowania, bez tak prymitywnych skojarzeń. Uprzedmiotowienie kobiety do roli „laleczki i niezłej sztuki" nie licuje z europejskim wizerunkiem Łomży. - czytamy w proteście adresowanym do Prezesa Browaru. - Mam nadzieję, że z ulic Polski znikną te szowinistyczne plakaty ukazujące Łomżę w niekorzystnym świetle. - dodaje Anna Jakubowska. Według mnie reklama bardzo fajna i trafiona. Aż się chce sięgnąć po tą „niezłą sztukę”:-)
|
|
No i kilkuletnim dzieciakom zapewne też sie podoba...
|
|
Chociażby żeby w końcu zbudowali te supermarkety .
|
|
Gol przepiękny
|
|
post scriptum: Ten tekst o niekochanych dzieciach bawiacych sie z pieskami tylko dzieki posiadanej kielbasie uwieszonej u szyi to chyba wzial sie z twojego przykladu. Piss off !
|
|
Dodam jeszcze, że ja na jego miejscu agusiu nie zostawiłbym tego tak. To jest bardzo poważne pomówienie nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę i na tyle co go znam to już masz problem.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Toplesi maja nowy projekt muzyczny pod nazwa Tsoonami. a co do Kalwi $ Remi to bedzie w Libacji.
|
|
aqwapark ? hehee zgoda ale sponsorujesz, koszt budowy kilkakrotnie wiekszy, fakt ze przez caly rok czynny ale co za tym idize koszty utrzymania przez caly rok takze sa, nie wiem jakie masz koszty utryzmania na basenie otwartm zima-jak dla mnie takie jak temperatra- ujemne:P powiedz szczerze kogo stac na wizyte kilkugodzinna w aqwapark,u skro jedna godzina takiej przyjemnosi kosztuje 10 przy opcji uczen/student
|
|
od 8 do 16 najlepsza pogoda na plaze. dluzszych (tygodniowych) wypadow na naioty tez nie. Ale jak kto woli. Tez za kilka dni sobie cościk poszukam :) Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
Jeśli chcesz dam ci kontakt do kolegi który może zawieść Cie do ślubu nowym BMW 7. moje gg: 1777160 e-mail: hoffman@fotolomza.pl .
|
|
jesli ktos wie gdzie morzna zrobic karte bede wdzieczny
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |