Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kierownik Ośrodka dla Uchodźców w Łomży chodzi nie o twarz mieszkańców |
ten temat powinien sie nazywac głupie ogłoszenia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kierownik Ośrodka dla Uchodźców w Łomży chodzi nie o twarz mieszkańców |
ssij jaja !!!!!!!!!!! aleejstes gupi dzwon !!! lucyna
|
|
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070521/REG00/70520036 w artykule ani słowa, że Łomża nic nie dostała... Bimbo
|
|
U Kaminiaka 1450zł C , jeśli chcesz zrobić dodatkowo E to musisz po zrobieniu C zapłacić 1150 o ile E będziesz też u niego robić . Ja osobiście robiłem u Ferenca na Skłodowskiej Curie. Ale jest tego tyle ze jest w czy wybierać a i ceny są raczej zbliżone.
|
|
jestem zdziwiony... ale dziwi mnie jeszcze to, ze minister srodowiska pozwolil ta te budowe...
|
|
nic nie zrozumialem...wybaczcie!
|
|
mieliśmy ostatnio rozkminke z kumplami czy np. konsul w ambasadzie jest w stanie sprawdzić czy ktoś kto stara się o wize nie ściemnia mu w sensie: nieprawdziwe zatrudnienie i zarobki, nieprawdziwy stan podanego konta i takie tam. Były z tego co słyszałem przypadki ściemy i przeszło gładko,a z drugiej strony koleżka mówi,że to nie możliwe bo wszystko są w stanie sprawdzić (ale niby jak jak to wszystko dane poufne?). Nie wiecie jak to jest,bo się osobiście założyłem na "nie" i nie wiem czy wygrałem czy w plecy?
|
|
Mi nie płacą za bycie miłym - mi płacą za leczenie ludzi. Jakbym dostawał dodatki za bycie miłym to bym był. Aha, a gdzie na zachodzie płacą tak samo za machanie łopatą i pracę umysłową??? Byłem na zgrupowaniu na Florydzie to tam mało który lekarz nie miał basenu w domu. Więc nie porównuj bo np. w USA płace są bardzo zróżnicowane. Pośrednio to pacjenci są winni sytuacji. W końcu to społeczeństwo wybrało PiS. A Pan Religa to niech lepiej zrezygnuję ze swojej posadki. To do nich sie powinniście przyczepić, że biorą po 10-20 tyś. za ciężką pracę. A propos. Siedziałem od czwartku od 8.00 do poniedziałku (dzisiaj) do 16.00 w pracy więc ciągle abym był ciągle na 100% obrotach. Ja też czasami muszę odpocząć więc proszę się nie dziwić, że czasami chciuałbym się przespać pół godziny - i nie mówcie mi, że sam chciałem te dyżury - nie ma kto pracować i tak zostało przydzielone - a to że nie ma komu pracować to już nie moja wina!!!
|
|
NIE , ja jestem takim lokalnym patriotą ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |