czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lista LPR do Parlamentu Europejskiego z naszego okręgu jest już znana.

oczywiscie ze popieram, pozniej zrobcie mi lotnisko co bym szybciej do domu moglbym przyjezdzac :)))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lista LPR do Parlamentu Europejskiego z naszego okręgu jest już znana.

Jak mogą być bezpartyjni skoro wybory "ustawiono" wg "progów wyborczych" czyli partyjnych! A mieliśmy wybierać głosując na konkretne nazwiska! A jak to sie dzieje, że w sejmie zawsze są 'czapy" partyjne mimo, że zbierają mało głosów? Toż to skrajna manipulacja i ogłupianie ludzi. Ja na wybory więcej nie pójdę bo czemu mam dobrowolnie wybierać ludzi, na których nie mam potem zupełnie wpływu nawet kiedy nas okradają kpiąc sobie w żywe oczy ( np. w telewizji) z nas-wyborców? Przez te "wybory" czuję się potem jak nabity w butelkę głupek.

Cóż zawsze tak było i będzie: są równi i równiejsi. "Folwark zwierzęcy" nadal opanowany przez świnie, a świnie jak to świnie jedna drugiej sie wywinie..... Tak serio to okropna sytuacja, nie chciałbym paść ofiarą takiej "umowy między kolesiami". Pewnie znali się jeszcze z czasów ORMO. Szkoda jedynie nerów i pieniędzy - sprawa wygląda na przegraną na samym początku.....

... & vice versa!

Właśnie ile miasto zyskałoby gdyby Rajcowie pracowali społecznie?

Czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć ile nas kosztują diety naszych Radnych?

Radny Piechociński powiedział, że ludzie pracujący społecznie powinni być dumni, że mogą coś robić i powinni to czynić za darmo.
Jestem więc ciekaw ile miasto zaoszczędziłoby, gdyby Radny Piechociński i jego koledzy z Rady pracowali społecznie - bez diet. Przecież w pracy i tak otrzymują wynagrodzenie, a praca dla Miasta to wielka misja, z której powinni być dumni.

dabz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org